Τι πρέπει να ξέρετε για τον Κασσελάκη που δε θα σας πουν ποτέ τα καθεστωτικά ΜΜΕ

0
12

Ένας ανύπαρκτος πισωγλέντης & τσιράκι των ΗΠΑ ξαφνικά, μέσα σε διάστημα ενός μήνα, κατάφερε απ’ το πουθενά να γίνει ο πιθανός αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ. Που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μπορεί να οφείλεται η εντελώς απότομη πολιτική άνοδος του Κασσελάκη;

Πως χάσαμε άδικα 5 Έλληνες στρατιώτες μας στη Λιβύη με σκοπό να πουλήσει μούρη ο Φλώρος ως “αλληλέγγυος Ράμπο” χωρίς κανένα εθνικό όφελος;

Πως η Αρμενία έφτασε σήμερα στο σημείο να ζει εποχές “εθνάρχη Καραμανλή”;

Ποιος είναι ο επόμενος στόχος του Έλον Μάσκ αμέσως μετά το ADL;

Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα απαντάμε στο 161ο επεισόδιο της νατιβιστικής εκπομπής “Hellenic Hassle”. Μην το χάσετε!

ezoic

Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Προηγούμενο άρθροΡε τι ειπε ο Αδερφος Ελον Μασκ …;;;
Επόμενο άρθροΗ άλλη Ρωσία: Ο Μεγάλος Αδελφός του Ψηφιακού Ελέγχου
Based Gyro
Νατιβιστής παραγωγός στο Youtube & στο Odysee & ανώτατος αξιωματικός της χοντροφυλακής, ο οποίος δε θέλει τίποτε άλλο πέρα από κανονικότητα, ελευθερία & παραδειγματική τιμωρία όλων εκείνων (ξένων & μη) που ευθύνονται για την αργή & βασανιστική διάλυση του ένδοξου έθνους μας. Μπορείτε να με παρακολουθήσετε κάθε Τρίτη στις 10 το βράδυ στη ζωνταντή μου εκπομπή στο Youtube με τίτλο "Hellenic Hassle", στην οποία σχολιάζω την επικαιρότητα με μπόλικη παρέα & χαβαλέ... μέχρι εκεί που επιτρέπουν οι λογοκριτές της Google.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ