Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:01 - 19/09/2023

Φωτίστε τις περιπέτειές σας με τον πανίσχυρο επαναφορτιζόμενο φακό LED 15.000.000 LM

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Κουραστήκατε να διακόπτονται οι υπαίθριες περιπέτειές σας από τη δύση του ήλιου; Λαχταράτε την ελευθερία να εξερευνήσετε τη φύση χωρίς περιορισμούς; Πείτε γεια στο μέλλον του φωτισμού εξωτερικών χώρων με τον επαναφορτιζόμενο φακό LED Torch Flood Light! Αυτή η ισχυρή και φορητή λύση φωτισμού διαθέτει την εκπληκτική ισχύ των 15.000.000 lumens, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα μείνετε ποτέ ξανά στο σκοτάδι.

Απελευθερώστε τη δύναμη των 15.000.000 lumens

Όταν πρόκειται για τον φωτισμό των εξωτερικών χώρων, αυτός ο επαναφορτιζόμενος φακός πλημμύρας LED είναι μια κατηγορία από μόνος του. Με απίστευτα 15.000.000 lumens στη διάθεσή σας, θα έχετε τη δύναμη να μετατρέψετε τη νύχτα σε μέρα, αποκαλύπτοντας την κρυμμένη ομορφιά του περιβάλλοντός σας. Είτε κάνετε κάμπινγκ, πεζοπορία, ψάρεμα ή απλά απολαμβάνετε ένα βραδινό μπάρμπεκιου στην αυλή σας, αυτός ο φακός θα μεταμορφώσει τις εμπειρίες σας στην ύπαιθρο.

Φορητός και βολικός

Παρά την εντυπωσιακή του ισχύ, αυτός ο προβολέας είναι απίστευτα φορητός και εύκολος στη χρήση. Έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τους τυχοδιώκτες, διαθέτοντας μια ελαφριά και συμπαγή κατασκευή που δεν θα σας βαραίνει στα ταξίδια σας. Η εργονομική λαβή εξασφαλίζει άνετο κράτημα, ενώ τα διαισθητικά χειριστήρια επιτρέπουν τον εύκολο χειρισμό. Με επαναφορτιζόμενη μπαταρία, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε ότι θα μείνετε από ενέργεια, καθιστώντας το ιδανικό σύντροφο για εκτεταμένες υπαίθριες δραστηριότητες.

Εξαιρετική ευελιξία

Ο επαναφορτιζόμενος φακός LED Flood Light δεν περιορίζεται μόνο σε υπαίθριες περιπέτειες. Είναι ένα ευέλικτο εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, από φωτισμό έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια διακοπής ρεύματος έως τον φωτισμό μεγάλων χώρων εργασίας σε εργοτάξια. Η ευελιξία του δεν γνωρίζει όρια, καθιστώντας τον μια ανεκτίμητη προσθήκη στην εργαλειοθήκη σας.

Ανθεκτικός

Κατασκευασμένος για να αντέχει στις πιο δύσκολες εξωτερικές συνθήκες, αυτός ο φακός είναι κατασκευασμένος από υλικά υψηλής ποιότητας που αντέχουν στις κακουχίες. Είτε αντιμετωπίσετε βροχή, χιόνι ή καταιγίδες σκόνης, αυτός ο φακός θα συνεχίσει να λάμπει φωτεινά, καθοδηγώντας σας ακόμα και στα πιο σκληρά περιβάλλοντα.

Το μέλλον του φωτισμού εξωτερικών χώρων

Αν έχετε κουραστεί να συμβιβάζεστε με ανεπαρκή, αμυδρό φωτισμό κατά τη διάρκεια των υπαίθριων δραστηριοτήτων σας, ήρθε η ώρα να αναβαθμίσετε τον επαναφορτιζόμενο φακό LED Flood Light με 15.000.000 lumens. Πείτε αντίο στους περιορισμούς και αγκαλιάστε την ελευθερία να εξερευνήσετε, να εργαστείτε και να παίξετε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας.

Παραγγείλτε το δικό σας σήμερα

Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τον πιο ισχυρό και φορητό προβολέα εξωτερικού χώρου που κυκλοφορεί στην αγορά. Φωτίστε τις περιπέτειές σας και κάντε το σκοτάδι παρελθόν. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να παραγγείλετε τώρα τον επαναφορτιζόμενο φακό πλημμύρας LED και να ξεκινήσετε μια νέα εποχή εξερεύνησης στην ύπαιθρο.

Παραγγείλετε τον φακό σας τώρα στην απιστευτη τιμη των 11.48€ .

Ζήστε τη διαφορά που μπορούν να κάνουν τα 15.000.000 lumens στις υπαίθριες δραστηριότητές σας. Φωτίστε το μονοπάτι σας, κρατήστε το σκοτάδι μακριά και επαναπροσδιορίστε τι είναι δυνατό με αυτόν τον εξαιρετικό φακό!

50% Εκπτωση και 100 Ευρω κουπονι Αγορων στην φθηνοτερη πλατφορμα προιοντων στον Κοσμο!

Τα λαμβανεις τωρα αν κατεβασεις στο κινητο σου το app της εταιριας απο εδω https://temu.to/m/u00gztprk4h και δωσεις αυτο τον κωδικο για εξαργυρση οταν χρειαστει apl28297



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Curious George 09/19/2023 @ 2:29 ΜΜ

    Που έχει αποθήκες αυτή η εταιρία ξέρει κανείς ; Έχει παραγγείλει κάποιος να μας πει από που έρχονται ;

  2. Είναι κινέζικα με αποθήκες στην Ευρώπη για να μην έχουν δασμούς. Βάλε στο youtube temu unboxing, temu greece και η απόφαση είναι δική σου.

  3. 15m lm;?;
    Όταν με σημερινά led 1k lm είναι 10w (παλιότερα ήταν 25) τότε ο φακός είναι 150 kilo watt!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*