11:18 - 16/09/2023

Οι πλημμύρες «εξαφάνισαν» τις ταυτότητες από τα ΜΜΕ – Οι υπογραφές όμως «έπεσαν»!

Διαφημίσεις

Τελείωσαν τα πανηγύρια, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μας τις φέρουν.
Και ξαφνικά…σιωπή στα κανάλια για τις νέες ταυτότητες!

Εδώ και 10 μέρες τα ΜΜΕ «παίζουν» αποκλειστικά τις καταστροφικές πλημμύρες και τις δυσμενείς συνέπειες που θα έχουν αυτές στην οικονομία, την κοινωνία και φυσικά στην άλλοτε «άνετη» κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Το θέμα των «νέων ταυτοτήτων» με τις απίστευτες ειρωνείες δημοσιογράφων και «ειδικών», που μιλούσαν χλευαστικά ακόμα και για το «χάραγμα της Αποκάλυψης», «ξεχάστηκε».

Αυτή η συγκυρία μας θυμίζει την εποχή που η ενώ η φρενίτιδα με τα κορωνοεμβόλια ήταν στο απόγειό της, κανάλια και κυβέρνηση ασχολούνταν για πολλές μέρες με άλλου είδους καταστροφές όπως οι φωτιές.

Μπορεί τα πανηγύρια της κυβέρνησης Μητσοτάκη προσωρινά να αναβλήθηκαν, ΩΣΤΟΣΟ οι υπογραφές για τις νέες ταυτότητες έχουν ήδη μπει και οι προθεσμίες «τρέχουν».

Θυμίζουμε πως από τις 25/9 θα αρχίσουν να εκδίδονται οι πρώτες ψηφιακού τύπου ταυτότητες.

Για την έκδοση νέου δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, η οποία πλέον θα έχει το σχήμα πιστωτικής κάρτας, καταβάλλεται ηλεκτρονικό παράβολο Δημοσίου, ύψους 10 ευρώ.

Οι νέες ταυτότητες, που στο μέλλον με πολύ απλές “αναβαθμίσεις” θα μπορούν να συνδεθούν με το χρηματοπιστωτικό σύστημα, θα γίνουν υποχρεωτικές από το 2026.

Στο νέο δελτίο ταυτότητας θα εκτυπώνονται τα εξής στοιχεία:
Εμπρόσθια πλευρά: Φωτογραφία κατόχου, Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας, Επώνυμο, Όνομα, Φύλο, Ημ. Γέννησης, Ιθαγένεια, Ημ. Έκδοσης, Ημ. Λήξης, Αρχή Έκδοσης, Υπογραφή Κατόχου.

Πίσω πλευρά: Όνομα Πατέρα, Όνομα Μητέρας, Τόπος γέννησης, Ομάδα αίματος (προαιρετικά), Ύψος (υποχρεωτικά από το 24ο έτος). Εφόσον αποφασισθεί σχετικά, έχει προβλεφθεί χώρος για να τυπωθεί ο Προσωπικός Αριθμός πολίτη.

Στο ανέπαφο χώρο αποθήκευσης περιλαμβάνονται:
Φωτογραφία κατόχου σε ψηφιακή μορφή

Στοιχεία μηχανικώς αναγνώσιμης ζώνης

Δύο δακτυλικά αποτυπώματα

Επώνυμο πατρός

Επώνυμο μητρός

Δήμος εγγραφής και αριθμός δημοτολογίου

Τόπος έκδοσης

Μάλιστα στα κανάλια, μόλις λίγα 24ωρα πριν οι φονικές πλημμύρες χτυπήσουν τη χώρα μας, είχαν καλέσει και…«ειδικούς» για να δείξουν στο κοινό που ακριβώς θα βρίσκονται τα τσιπ και πώς θα λειτουργούν οι ψηφιακές ταυτότητες:

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. konstantinos3007 09/16/2023 @ 2:07 ΜΜ

    το “παπούτσι”, δεν μπορείς να το βγάλεις από το μαγαζί. γιατί το παπούτσι ξέρει. (όσο θα ξέρουμε και εμείς). α ρε επιστήμονες΄ ηλεκτολόγοηλεκτρονικόμηχανόμηχανολόγος.. και για τον π@ύτσο λουλούδια.

  2. Πες του Κούλη να πάρει φόρα και αυτός και όλο το συφερτο του..α ρε θα ψάχνεις να φύγεις

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*