20:58 - 14/09/2023

Ακατάλληλο το νερό στον Βολο…

Διαφημίσεις

Δυστυχώς οι επιστήμονες επιβεβαιώνονται..

Δείγμα από τη βρύση κουζίνας του σπιτιού μου Δευτέρα πρωί (επισημαίνω ως προς τη δειγματοληψία, ότι είχα νερό από την Πέμπτη ή Παρασκευή, δε θυμάμαι η αλήθεια είναι πότε πρωτοήρθε, με πίεση γιατί είμαι σε δικατοικιά στον 1ο και διαυγέστατο). Δεν κόπηκε σχεδόν καθόλου ενδιάμεσα και κυκλοφόρησε πολύ πριν πάρω δείγμα.

Άλλωστε το μικροβιακό φορτίο δεν έχει να κάνει με τη διαύγεια του νερού!

Το νερό μπήκε σε μπουκάλι από εμφιαλωμένο που είχα αδειάσει κοινώς μηδενικού μικροβιακού φορτίου οπότε επιμόλυνση δε παίζει. Τα αποτελέσματα λοιπόν βγήκαν σήμερα φρέσκα φρέσκα….

Μη συμμορφούμενο, με κολοβακτηρίδιο και εντερόκοκκο… (μην μπερδευτείτε με το κουτάκι που λέει συμμορφούμενο βάσει τάδε, δίπλα έχει τικ στο μη συμπορφούμενο) με BOLD είναι τα υψηλά όρια σε ολικά κωλοβακτηρίδια, E. coli (το βασικό κολοβακτηρίδιο) και εντερόκοκκο.. λείπει το ΟΜΧ (Ολική Μεσόφιλη Χλωρίδα), που θα βγει αύριο, που αφορά αναερόβια αλλά δεν επηρεάζει τόσο τα αποτελέσματα, όσο τα προηγούμενα που σημαίνουν κοπρανώδης σύσταση στο νερό που κοινώς σημαίνει ανακατεμένο με λύματα.

ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΤΑ ΟΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ 0.

Παρακάτω δε παραθέτω σύνδεσμο με το τι σημαίνει κάθε βακτήριο για το νερό και τον οργανισμό μας που τα εξηγεί πολύ αναλυτικά. ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΜΗ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΜΕΣΩΣ, ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ (εκτός καζανάκι φυσικά που και εκεί πρέπει να ρίχνουμε χλωρίνη). ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕ ΒΓΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΝΕΡΟ.

Προσέξτε πολύ! Αν βράζετε το νερό βράστε το για αρκετή ώρα και πάλι μην το χρησιμοποιείτε σε επαφή με το στόμα σας. Κατά τα άλλα την πατήσαμε. Αυτό έχω να πω….

Το θέμα δεν είναι πολιτικό. Το θέμα είναι ανθρώπινο!

http://www.indeepanalysis.gr/analyseis/arthra/mikroviologikh-poiothta-tou-posimou-nerou-mikroviologikoi-deiktes

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*