Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:33 - 14/09/2023

ΠΟΛΥΠΩΛΕΙΤΙΣΜΟΣ: Βλέπετε το Υποσυναίσθητον μήνυμαν;…..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΠΟΛΥΠΩΛΕΙΤΙΣΜΟΣ: Βλέπετε το Υποσυναίσθητον μήνυμαν;…..

Επειδή ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες…

Από το βιβλίο Οικιακής Οικονομίας Γ’ Γυμνασίου….

Τι να πει κανείς όταν έχεις και την έγκριση από την κεφαλή της Εκκλησίας της Κύπρου… αφού και μετά που τον ενημέρωσαν μάλιστα…

Αν και δεν πρόκειται περί λεπτομέρειας αλλά «ΕΛΕΦΑΝΤΑ» που βγάζει μάτια…..

Ο Πωλείτης του Πολυπωλειτισμού πρέπει να είναι είτε pushτης είτε pushτισσα!

Οι κανονικοί άνθρωποι που γέννησαν όλους εμάς είναι παλειομοδίτικη Γονιοδομή!

Εις την ίδια εικόνα κανονικός άνδρας τσακκισμένου ανδρεισμού, κάτω γονατιστός θλιμμένος εντροπιασμένος, ως άχρηστος κηφύνας και η γυναίκα αρλουμποπάλαβη ψυχοαρλουμποπάλαβη φαντασμένη φεμινίστρα…. που θα αποθάνει άτεκνη όπως και το παλαί ποτέ αρσενικόν…. Το καταισχυμένον αρσενικόν οπίσω από την γυρισμένη πλάτη των λεσβίων και η φαντασμένη παραλεσβία ενώπιον των κίναιδων να κάνει παρέα με την ανωμαλοκουλτούρα της, για “διαφορετικά” είδη ανωμαλίας τα πο@υστάρια που είναι παραφεμινίστριες, χαχαχαχα! Αυτά έχει ο Υπερπολυπωλειτισμός…..

Βεβαίως, ετοιμάζουν μηχανήματα αναπαραγωγής κουτοπούλλων ανωμαλοψευδανθρώπων και δεν θα χρειάζεται χύμα & ωάρια….

Η μηχανή αντικαταστεί το γ@μήσι…. Ο διάβολος αντικαταστεί τον έρωτα, την αγάπη και Τον Θεόν….

Ο σατανοζιωνισμός καλπάζει…. Και όλοι υποκλίνονται, τους αξιωματούχους και πιόνια τους, τους έχουν σε πρωτοκαθεδρία εντός Ιερών Ναών κατά τες Θείες Λειτουργίες και παρότι λέμε το ύψωσον κέρας Ορθοδόξων Χριστιανών χιλιάδες φορές ανά ημέρα έκτοτε, δεν πειάνει, επειδή υποκλίνεται παράνομα, η ιεραρχεία, οι ιερείς εις τες πλείστες των περιστάσεων, επιτρόποι και ψάλτες, εις τους μαζονοπολυπωλειτικούς που μιαίνουν τους Ναούς και τες Θείες Ακολουθίες! Και απορούμε πως και δεν υψώνεται το κέρατο μας γ@μώ το κέρατον σας το διαβολικόν!

Ο ιερέας δεν πρέπει να επιδέχεται καμμία ανοχή εντός της Εκκλησίας καθότι δεν είναι ιδική του αλλά Του Θεού και όταν επιδέχεται βλασφημεί και ψοφοπωλεί Τον Θεόν! Ώ της άγνοιας και ασέλγειας!

Οι παλειάνθρωποι και αναισθητάνθρωποι, βαρέθηκαν το είδος τους και δεν τους καίγεται καρφί που τους λένε ότι θα ξυλωθεί το ανθρώπινον είδος, επειδή έχουν γήινον προσωρινόν φρόνημα και όχι ανθρώπινον [πνευματικόν] φρόνημα….. Τουναντίον, επικροτούν το τέλος του ανθρώπινου είδους, κρυφά μέσα τους ή φανερά….

Εις τα πρωτόκολλα των σοφών της σατανοσιών λέγει ότι διά να μπορέσουμε να αποτελειώσουμε τελεσίδικα τους Χριστιανούς πρέπει να τους φύγουμε Τω Αγίω Πνεύματι και ύστερα θα μουντάρουν οι λύκοι….

Είμαστε ακριβώς σε αυτόν το στάδιον, μόλις αποχωρήσει Τω Αγίω Πνεύματι, ωϊμέ, καθότι δεν θα είναι σύμμαχος μας επειδή εμείς το διώξαμε….

Βασικά όπως είναι τώρα ο Πωλετισμός και πριν 10 έτη οι πλείστοι είναι χαμένοι και θα μολύνονταν και οι καλοί. Ο Θεός προνόησε να σφίξουν τα πράγματα για να συναιτισθούν όσοι θα συναιτισθούν. Αυτό είναι το σημαντικότερον που πρέπει να κατανοήσεις….

Εάν είναι να χαθείς ως ψυχή είτε επειδή είσαι πο@στης, είτε πο@στόψυχος ή αμφότερα, ποία η διαφορά; Ο Χαμένος είναι Καταχαμένος!

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*