23:13 - 13/09/2023

Γνωριζεις καποιον που ποναει;;

Διαφημίσεις

Ο πονος ειναι το πιο σημαντικο πραγμα στην ποιοτητα ζωης ενος ανθρωπου !

Σημερα ενα τεραστιο ποσσοστο συνανθρωπων μας ποναει καθημερινα απο απλες η σοβαρες χρονιες παθησεις !

Ενω υπαρχουν τα φυσικα μεσα ο ανθρωπος να μην ποναει και να εχει καλητερη ποιοτητα ζωης οι περισσοτεροι συνανθρωποι μας επιλεγουν την χημεια και βαριες συνταγες κατα του πονου , συνταγες που ναι μεν τους κανουν να μην πονουν αλλα με χρονια χρηση δημουργουν παντα ενα αλλο προβλημα στην υγεια τους !

Ξερεις καποιον να ποναει ; Καντου δωρο ενα ασθενοφορο τσεπης για να σε ευχαριστει για μια ζωη!Ειτε ειναι πονος στην μεση , ειτε ειναι Λυκος  , ειτε ειναι ρευματικα ..ο αννθρωπος αυτος θα βρει ξανα ποιοτητα στην ζωη του !

Το θαυμα που εχει εφευρει αυτος ο Ουγγρος εφευρετης πρεπει να το σεβαστουμε ολοι και να το δουμε πολυ σοβαρα , αποψη μου ειναι οτι αυτο το σκευασμα θα επρεπε να ειναι σε ολα τα σπιτια του κοσμου οπως ειναι το βαμβακι το οινοπνευμα και τα χατζαπλαστ !

Ιδιως στον πονο και στης χρονιες ασθενειες ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσε να κανει καποιος απο φυσικη προσεγγισει .. Οταν λεω οτι καλυτερο το εννοω με διαφορα μερας με την νυχτα απο οτιδηποτε αλλο υπαρχει σημερα στον Κοσμο !

Αν σε ενδιαφερει να αλλαξεις την αντιμετωπιση του πονου σου και απο χημικη διαδικασια να πας σε μια φυσικη που δεν θα σου στερησει αλλο κομματι της υγειας σου τοτε ΠΡΕΠΕΙ να το δοκιμασεις αμεσα !..

Να θυμισω οτι αυτο το καταπληκτικο σκευασμα κανει παρα πολλα σε θεματα υγειας για αυτο οι γιατροι του Εξωτερικου το ονομασαν Ασθενοφορο Τσεπης η Ελβετικο Σουγια Υγειας (Αουρικουμ), στην Ελβετια ολοι οσοι ασχολουνται με πρωτες βοηθειες το εχουν παντα στην τσαντα τους !

Μπορεις να το αγορασεις μεσω δικτυου που εχουμε δημιουργησει δεν ειναι αναγκη να κανεις και εσυ δικτυο αν δεν το θελεις , σου δινω τον τροπο να κανεις την αγορα σου πιο φθηνα αν ακολουθησεις την εγγραφη δικτυου , η διαφορα απο λιανικη τιμη σε τιμη δικτυου ειναι αρκετα μεγαλη …για αυτο αν επιτελους θες να δοκιμασεις κατι το οποιο ειναι θαυματουργο τοτε κανε εγγραφη εδω https://lavylites.com/gr/registration εκει που θα σε ρωτησει για τον σπονσορα σου βαλε τον αριθμο 556529 που ειναι ο δικος μου αριθμος σπονσορα !

Αν θες και να αγορασεις αλλα και να ασχοληθεις επιχειρηματικα με αυτο το απιστευτο προιον τοτε στειλε μου εμαιλ στο gonos.nikolaos@gmail.com με τιτλο ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ και θα σου δωσω ολη την υπολοιπη πληροφορια που χρειαζεσαι για να ασχοληθεις με κατι που δινει φως , ελπιδα , χαρα και ποιοτητα ζωης  στους συνανθρωπους σου !

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ! Δεν φερνω καμια ευθυνη για το προιον αν αποφασισετε να το αγορασετε ειτε απο ebay ειτε απο οποιαδηποτε αλλη σελιδα βρειτε μπροστα σας που σας ταζει καλυτερη τιμη , πρωτο γιατι δεν γνωριζω αν μεσα θα εχει απλο νερακι καθε μπουκαλι και δευτερο γιατι δεν θελω να ασχολουμε με οποιονδηποτε εκει εξω αποφασιζει να σας κοροιδευσει με φθηνες τιμες μιας και σας αποκρυβει οτι το ιδιο που κανει αυτος μπορειτε να το κανετε και εσεις και να φτασετε να αγοραζετε καθε συσκευασια με 90% μειωση κοστους , εγω σας δινω την κεντρικη εταιρια , την κεντρικη ιδεα και τον νομιμο και αληθινο τροπο να ασχοληθειτε με κατι φωτεινο !

Stranger …



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Η δικιά μου εμπειρία για το χρόνιο πόνο στη μέση είναι ότι δεν άντεξα τον πόνο και πήγα στο εξωτερικό σε ειδικό κέντρο όπου μου αφαίρεσαν τον δίσκο και τον αντικατέστησαν με μηχανικό αφού απελευθέρωσαν πρώτα τις ρίζες. Ο πόνος εξαφανίστηκε!! Είμαι πιο δυνατός από ποτέ σηκώνω Βάρη κάνω τρέξιμο . Αποκατάσταση της μηχανικής βλάβης και Τέρμα ο πόνος!! Τα φάρμακα βοηθούν αλλά το πρόβλημα υπάρχει

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*