ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Η σκυταλοδρομία της μαλακίας.!!

· Γιώργος Μαριόλης

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η σκυταλοδρομία της μαλακίας.!!
Σωστή η επιλογή του ex “war room man” για την διαχείριση των πλεούμενων στον Θεσσαλικο κάμπο ως νέος Μιλκος Ναυτιλίας!

Εχουσιν πάγκον και σχέδιον, όχι αστεία.

Και στην Θεσσαλία δεν έχει σημασία αν βρίσκεσαι στην σωστή/λάθος πλευρά της ιστορίας αλλά στην σωστή ή λάθος του αναχώματος που θα ανατινάξουν, χωρίς προειδοποίηση στις 3πμ, στην επόμενη.

Τι λέει εδώ περήφανα αυτό το πολιτικό αυτοδιοικητικό κεφάλαιο της Θεσσαλίας;;;Ότι μαζί με κάποιους άλλους αποφάσισαν να ρίξουν τα φράγματα για να σωθεί η πόλη και να πλημμυρίσουν ο κάμπος και τα χωριά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πραγματικά θα ήθελα να δω πως ,γιατί, από ποιούς και με ποιές διαδικασίες, εντολές και μελέτες λήφθηκε μια τέτοια απόφαση. Κάποιοι σίγουρα πρέπει να πάνε φυλακή είτε για εγκλήματα που διαπράχτηκαν στην κακοκαιρία είτε πριν από αυτήν.

Ενδεχόμενος δόλος σε ανθρωποκτονία κατά συρροή και εδώ κάπου κρύβεται.

Υ.Γ Και ενώ όπως λέει έριξαν τα φράγματα (προφανώς πριν ξεσπάσει η κακοκαιρία αφού λέει ότι η Θεσσαλία ΘΑ δεχθεί νερό) δεν εκκένωσαν τότε προληπτικά τον κάμπο, ώστε να σωθούν ζωές ανθρώπων και ζώων.

http://zeys-elaynon.blogspot.com

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Σιδηροδρομικές γραμμές ως συμβολική εικόνα για τη φωτιά στον Ασπρόπυργο και τη διακοπή του ΠροαστιακούΕΛΛΑΔΑ

Ασπρόπυργος: Φωτιά σε χώρο απορριμμάτων – Διακόπηκαν προσωρινά δρομολόγια του Προαστιακού

Βιομηχανικός χώρος τη νύχτα ως συμβολική εικόνα για τη φωτιά στη ΒΙΠΕ ΗρακλείουΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Μεγάλη φωτιά σε καθαριστήριο στη ΒΙΠΕ – Ισχυρή κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Σημαίες σε διπλωματικό περιβάλλον ως συμβολική εικόνα για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το casus belliΕΛΛΑΔΑ

Αθήνα προς Άγκυρα: «Κόκκινη γραμμή» το casus belli για τη συμμετοχή της Τουρκίας στην ευρωπαϊκή άμυνα

Μία απάντηση στο “Η σκυταλοδρομία της μαλακίας.!!”

  1. Το ίδιο ακριβώς είχαν κάνει και με τους τυφώνες στην Αμερική. Εκείνοι το είχαν προχωρήσει και πιο πέρα τους είπαν να κλειστούν στα σπίτια τους και έκλεισαν τους κεντρικούς δρόμους διαφυγής. Τελικά πνίγηκαν ολόκληρες οικογένειες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *