23:37 - 09/09/2023

Ανοσολόγος: «Για αυτό βλέπετε τόσες πολλές παρενέργειες στους εμβολιασμένους»

Διαφημίσεις
«Πρόκειται για έναν μηχανισμό τοξικότητας που εκφράζεται οπουδήποτε στο σώμα. Αυτή είναι η κορυφαία μου ανησυχία».

Ο διάσημος ανοσολόγος, επιστημονικός ερευνητής και πρώην αντιπρόεδρος στον φαρμακευτικό κολοσσό της Pfizer, Dr Mike Yeadon, εξηγεί για ακόμα μία φορά τους λόγους που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα εμβόλια.

Όχι όμως οποιαδήποτε εμβόλια, αλλά συγκεκριμένα τα εμβόλια τεχνολογίας mRNA που για πρώτη φορά φορά στην πανδημία του covid-19 χορηγήθηκαν σε τόσο μαζική μορφή παγκόσμια.

Αναφέρεται σε «μηχανισμούς τοξικότητας» κατά του ίδιου μας του σώματος, ισχυριζόμενος πως οι μεγάλες εταιρείες, που πρωταγωνίστησαν στην παραγωγή κορωνοεμβολίων σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου, ενήργησαν επίτηδες!

«Όταν λαμβάνεται ένα mRNA, και κάνετε ένα σώμα να φτιάξει ένα τμήμα ενός ξένου οργανισμού, όταν δίνονται οδηγίες στο σώμα σας να φτιάξει ένα τμήμα μίας ξένης, μη ανθρώπινης πρωτεϊνης, κάθε κύτταρο που την εκφράζει ουρλιάζει ένα σήμα: “έχουν μπει εισβολείς”!

Το ανοσοποιητικό σας σύστημα πάει σε πόλεμο και προσπαθεί να το σκοτώσει. Κάθε μεμονωμένο κύτταρο στο οποίο εισέρχεται αυτό το υλικό. Αυτά τα εμβόλια ποτέ μα ποτέ δεν μπορούσαν να είναι ασφαλή για μαζική εμπορική χρήση. Αν απλώς τα χορηγήσετε σε μεγάλους πληθυσμούς, θα επιτεθούν στα ίδια τους τα κύτταρα και θα τα σκοτώσουν.

Αυτός είναι ο λόγος που βλέπετε δεκάδες διαφορετικές παρενέργειες! Επειδή πρόκειται για έναν μηχανισμό τοξικότητας».

Οι καταγγελίες του είναι πολύ σοβαρές και σίγουρα δεν προέρχονται από τυχαίο άτομο:

 

freepik photo

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Γιωργος 09/10/2023 @ 2:13 ΜΜ

    Ο άνθρωπος λέει την απλή λογική. Ακόμα και ένας μαθητής λυκείου με γνώση βασικής βιολογίας μπορεί να καταλάβει αυτόν τον μηχανισμό. Είναι σαν να δημιουργείς ενα αυτοανοσο νόσημα στον οργανισμό σου.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*