16:08 - 08/09/2023

Καρατομήθηκαν λέει, ο κεντρικός λιμενάρχης και ο διοικητής λιμενικού Πειραιά για τη δολοφονία του Αντώνη.

Διαφημίσεις

Πριν μερικές μέρες, καρατομήθηκαν 5 αξιωματικοί της ελληνικής αστυνομίας για τη δολοφονία του Μιχάλη από Κροάτες νεοναζί.

Πριν από περισσότερες μέρες, καρατομήθηκε ο διοικητής της 111ΠΜ για την έκρηξη στην αποθήκη πυρομαχικών.

Πριν τις εκλογές, καρατομήθηκαν οι επικεφαλείς του ΟΣΕ και του ΕΡΓΟΣΕ για τη δολοφονία των ανθρώπων στα Τέμπη.

Πέρυσι καρατομήθηκε ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος που ήταν διοικητής της ΕΜΑΚ στο Μάτι, που πριν καρατομηθεί είχε πρώτα προαχθεί.
Χθες, καρατομήθηκε ο διοικητής του αντικαρκινικού νοσοκομείου «Μεταξά», ως υπαίτιος για την ακύρωση χημειοθεραπειών.

Και κάπου εδώ, προκύπτει μια διαπίστωση και ενα ερώτημα:

Η διαπίστωση είναι οτι στην πλειοψηφία των πιο νευραλγικών τομέων του κράτους -Αστυνομία, Πυροσβεστικό Σώμα, Λιμενικό, Στρατός, Υγεία, Μεταφορές- υπάρχουν άνθρωποι σε ανώτατες και ανώτερες διοικητικές θέσεις που είναι αποδεδειγμένα -αφού αποπέμφθηκαν- είτε ανίκανοι είτε λαμόγια.

Το γεγονός οτι καρατομήθηκαν μετά από τραγικά γεγονότα, δηλαδή εκ των υστέρων, σε τόσους πολλούς και διαφορετικούς τομείς, μας οδηγεί στο συμπέρασμα, οτι ανίκανοι και λαμόγια σε ανώτατες και ανώτερες διοικητικές θέσεις δεν είναι στην πλειοψηφία, αλλά στο σύνολο της κρατικής διοίκησης και αγγίζει τη Δικαιοσύνη, την Εκλλησία (ναι, διοικεί το κράτος) τον Πολιτισμό και την Παιδεία.

Πάμε και στο ερώτημα. Ποιος τους έχει διορίσει όλους αυτούς;

Ποιος ευθύνεται για την απόλυτη παρακμή και κατάντια των φορέων και των θεσμών της χώρας;

Η απάντηση είναι, ότι τους διόρισε η πολιτική ηγεσία.

Την πολιτική ηγεσία, την διόρισε η πλειοψηφία του εκλογικού σώματος, δίνοντας 41% στις πολύ πρόσφατες βουλευτικές εκλογές.

Και η εντολή που έδωσε ήταν σαφής: Κάντε τα όλα ρημαδιό.

Ε, αυτό κάνουν.

Έχουν μπροστά τους, άλλα 4 χρόνια..

Via: Χάρης Τζωρτζάκης

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*