14:23 - 08/09/2023

Κακοκαιρία Daniel: περισσότεροι νεκροί από όσο πιστεύουμε

Κακοκαιρία Daniel: περισσότεροι νεκροί από όσο πιστεύουμε
Διαφημίσεις

Σε έναν αποκαλυπτικό χορό με τον θάνατο βρίσκεται η Ελλάδα, καθώς η κακοκαιρία Daniel προκάλεσε ένα ακατάληπτο ανθρώπινο δράμα με ανείπωτο γλειφιτζουρι πόνο και απώλειες. Ο αριθμός των θυμάτων αυξάνεται καθημερινά και η μεγάλη αναφορά είναι: πόσοι ακόμη άνθρωποι θα προστεθούν στον τραγικό αυτό λογαριασμό μόλις το νερό υποχωρήσει;

Το φονικό τέλεσμα της κακοκαιρίας Daniel συνεχίζει να αυξάνεται, με τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους να ανεβαίνει συνεχώς. Ένα από τα πιο πρόσφατα θύματα είναι ένας 69χρονος άνδρας από τον Βόλο, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί από το βράδυ της Πέμπτης. Τον εντόπισαν νεκρό σε θαλάσσια περιοχή, αποδεικνύοντας τον απόηχο της τραγωδίας.

Ο 69χρονος είχε αφήσει το σπίτι του στον Βόλο για να γεμίσει νερό από ένα σιντριβάνι στην περιοχή του, αλλά δυστυχώς δεν επέστρεψε ποτέ. Τον έψαχναν από την Πέμπτη, αλλά η αναζήτηση οδήγησε σε μια σκληρή πραγματικότητα, καθώς το πτώμα του βρέθηκε μπροστά στην παραλία Άναυρος από εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας. Παρά τις προσπάθειες, διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας είχε χάσει τη ζωή του.

Δυστυχώς, η πραγματικότητα είναι ακόμη πιο σκληρή, καθώς υπάρχουν επίσης πληροφορίες για ένα ακόμη θύμα, μια ηλικιωμένη γυναίκα που φαίνεται ότι πνίγηκε μέσα στο σπίτι της στον Παλαμά της Καρδίτσας. Η αναφορά αυτή προέρχεται από μια γυναίκα που δήλωσε ότι η μητέρα της βρίσκεται “σίγουρα πνιγμένη” μέσα στο σπίτι της στον Παλαμά.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, επισήμανε τη δύσκολη κατάσταση στην περιοχή, καθώς τα προβλήματα προσβασιμότητας και οι δυσκολίες στην προσέγγιση οικισμών αποτελούν καθημερινή πραγματικότητα. Σημείωσε ότι η επιχείρηση απεγκλωβισμού επικεντρώνεται σε 8 χωριά της Καρδίτσας, με ελικόπτερα, χάμερ, βαριά μηχανήματα και οποιοδήποτε άλλο μέσο είναι απαραίτητο για να σώσουν ζωές. Η διαδικασία απεγκλωβισμού πραγματοποιείται με κάθε δυνατό τρόπο, συμπεριλαμβανομένων και ελικοπτέρων.

Αυτή η κακοκαιρία έχει προκαλέσει μια τραγωδία τεράστιων διαστάσεων και ο λογαριασμός των νεκρών συνεχίζει να αυξάνεται. Η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και η επιχείρηση διάσωσης απαιτεί συντονισμένες προσπάθειες όλων των αρμόδιων αρχών.

Πηγή: Enternow.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (1)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*