22:29 - 07/09/2023

Νερό με το δελτίο και ωράριο στον Βόλο

Διαφημίσεις

Με δελτίο και με συγκεκριμένο ωράριο θα παρέχεται η υδροδότηση στο πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου, μόλις αποκατασταθεί στοιχειωδώς έστω και η ελάχιστη δυνατή παροχή νερού, δήλωσε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, διότι η καταστροφή είναι αδιανόητη σε όλη την περιοχή.

Όπως είπε ο Αχιλλέας Μπέος, «θα παρέχεται νερό στις 6:30 το απόγευμα στις περιοχές από Γιάννη Δήμου και έως την παραλία, από Άναυρο μέχρι Κραυσίδωνα. Αυτό το νερό είναι από άντληση από 4 γεωτρήσεις. Δεν είναι αρκετό ούτε και πόσιμο. Θα δοθεί με μέτρο. Θα λειτουργεί 3 ή 4 ώρες το νερό, θα κόβεται και θα ξαναλειτουργεί για να μπορέσουμε να καλύψουμε τις πρώτες ανάγκες. Από 11 τη νύχτα θα κόβεται παντελώς, γιατί αυτό το νερό είναι προσωρινό και όχι προς πόση. Όλο το δίκτυο είναι κατεστραμμένο. Έχουν κάνει μικρές παρεμβάσεις οι τεχνικοί για να δώσουμε άμεσα λίγο νερό. Και πρέπει κάποια στιγμή να σταματά η άντληση του νερού για να γεμίζουν οι δεξαμενές από τη γεώτρηση. Είναι τραγική η κατάσταση.

Επίσης, στη Νέα Ιωνία, το απόγευμα, την ίδια ώρα, από Μαιάνδρου και κάτω, μεταξύ Κραυσίδωνα και Αναύρου, θα δοθεί και εκεί νερό. Στην Πορταριά,το Κατηχώρι και τα Πλατανίδια υπάρχει υδροδότηση. Σε άλλες περιοχές, όπως η ‘Αλλη Μεριά, ο ‘Αγιος Γεώργιος, η Αγία Παρασκευή, είναι πλήρης η καταστροφή. Ζητάω κατανόηση. Για όλο αυτό το δίκτυο χρειάζονται μέρες. Ο Θεός να βάλει το χέρι του και θα δώσουμε λύσεις. Υπάρχει εδώ κλιμάκιο κυβερνητικό να δούμε πώς θα αποκατασταθεί το δίκτυο και να γίνει καινούργιο» είπε ο δήμαρχος Βόλου και ευχαρίστησε ιδιώτες και επιχειρηματίες που προσέφεραν νερό.

Ήδη διανέμεται δωρεάν εμφιαλωμένο νερό σε χιλιάδες πολίτες από 15 νταλίκες που το μετέφεραν στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας και αναμένονται άλλες 30 νταλίκες έως το βράδυ, ενώ τεράστιες είναι οι ουρές που σχηματίζονται από χιλιάδες πολίτες που προσπαθούν να προμηθευτούν νερό για τις οικογένειές τους.

Οι διανομές νερού γίνονται έξω από τα δημαρχεία Βόλου, Νέας Ιωνίας και Αγριάς, καθώς και στις Αλυκές.

zougla.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Alice who the fuck is Alice??? 09/07/2023 @ 10:34 ΜΜ

    αυτος ο βρωμιαρης φωναζε στο κοσμο τι κανετε εξω ολοι μεσα στα σπιτια πουλαγε τρομο στο κοσμακη ουστ αποδω

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*