Διαφημίσεις

Ξανακοίταξα το ημερολόγιο και, ναι, είμαστε στο 2023!

Το έτος ακριβώς που έχουν προγραμματίσει να μας εναρμονίσουν με τας Ευρώπας και μάλιστα γι’ αυτό θέλουν να μας δώσουν και τις διαβόητες νέες ταυτότητες τις ηλεκτρονικές….Για το καλό μας, για την διευκόλυνσή μας, για να φύγουμε (επιτέλους) από την ελληνική χωριατίλα! (λένε).

Όμως ακριβώς το ίδιο έτος και ακριβώς οι ίδιοι άνθρωποι μας γυρίζουν αιώνες πίσω…

Σε λίγο θα πάρουμε το γκιούμι να πάμε στην βρύση για νερό (Γκόλφω κανονική δηλαδή) καθώς στα σπίτια μας το νερό είναι κομμένο, εδώ και δυο ημέρες, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων. Αλλά ούτε… η βρύση του χωριού θα έχει καθώς η καταιγίδα τα έκανε όλα ρημαδιό και οι έξυπνοι ευρωποάνθρωποι της εξουσίας δεν μπορούν να συνεφέρουν αυτό το ρημαδιό, το οποίο μάλιστα ήξεραν ότι θα συμβεί! Φυσικά δεν έχουμε ούτε ηλεκτρικό ρεύμα, δεν έχουν φροντίσει για γεννήτριες ώστε να μπορούν να δουλέψουν τα αντλιοστάσια ύδατος και ας μας είχε υποσχεθεί ο δήμαρχος ότι θα κάνει την μικρή μας πόλη… Μονακό

Ξεχείλισαν τα ποτάμια (ούτε που σκέφτηκαν να βάλουν αναχώματα), έπνιξαν τον κόσμο στο νερό και την λάσπη, χάθηκαν άνθρωποι, χάθηκαν περιουσίες, χάθηκε η τιμή του πολιτικού κόσμου (όση τέλος πάντων είχαν διασώσει κάποιοι ρομαντικοί ψηφοφόροι), χάθηκε και το Μονακό πριν το δούμε.

Συνέβησαν και άλλα πολλά γελοία και τραγικά συνάμα αλλά σε λίγες ημέρες, όταν δώσει ο Θεός (γιατί Αυτός δίνει, Αυτός παίρνει) να βγει ο ήλιος και να στεγνώσει η λάσπη, όλα αυτά θα ξεχαστούν και πάλι οι φύλαρχοι του 2023 θα μιλάνε για την αναγκαιότητα των νέων ταυτοτήτων που θα κάνουν, λέει, την ζωή μας πιο εύκολη, πιο σύγχρονη και πιο… ευρωπαϊκή.

Εδώ το ανέκδοτο τελειώνει. Μπορείτε να γελάσετε ελεύθερα εκτός αν σας έρχονται δάκρυα και δεν είναι καθόλου κακό αυτό….Έχουμε τόσα να ξεπλύνουμε άλλωστε, οπότε το χρειαζόμαστε το κλάμα. Για την τόση λάσπη ολόγυρά μας…από την καταιγίδα και από τις προχω απόψεις των φυλάρχων!

Πηγή anazhthseis-elena.blogspot.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
2 σχόλια στο “Γκόλφω να μια…ταυτότητα”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *