22:18 - 03/09/2023

Αμεση αναγκη δημιουργιας οργανισμου λαικης βασης για την δημιουργια Λαικου Νομισματος !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το γραφω εδω γρηγορα και θα ενημερωσω οσους μπορω νομικους και αλλους ωστε να εχει προυποθεσεις να συμβει αμεσα !

Το δικαιωμα να συναλασεσαι ειναι αναυθερετο σε ολους του πολιτες !Πρεπει να δημιουργηθει αμεσα ενας λαικος φορεας – οργανισμος που θα τηρει ολες της προυποθεσεις ωστε να λειτουργει σαν χρηματοπιστωτικο ιδρυμα ετσι ωστε να διασφαλισει το δικαιωμα του λαου να εχει το δικο του νομισμα !

Μπροστα μας δεν ειναι μονο το θεμα της καρτας πολιτη αλλα και η προσπαθεια να περασουμε στην αχρηματη κοινωνια ! Το χρημα παντα ηταν η παγιδα , ηταν αυτο που μας εφαγε τον χρονο και δεν ειχε καμια αξια απο μονο του περαν της δικης μας κοινης αυμβασης αληθειας να συναλασσομαστε με οποιο απο αυτα ! Εχω γραψει πολλα αρθρα θα ηταν αδικο να το ξανακανω …νομιζω ολοι γνωριζετε περι αντικρυσματος και ποτε αυτο σταματησε και οτι μεσω του χρεους η ανθρωποτητα εφτασε να χασει την ελευθερια της κοκ !

Οι ανθρωποι που πλεον εχουν κατανοησει τι συμβαινει στον πλανητη και τι ακομα σχεδιαζει η Ελιτ οφειλουν να δημιουργησουν μια νεα πλατφορμα συναλλαγης εξω απο την προσυμφωνημενη παγκοσμια ατζεντα αν θελουν να αντισταθουν και να ξεφυγουν απο την παγκοσμια χουντα !

Νομικο πλαισιο υπαρχει οσο και να σου φαινεται περιεργο , μπορει ενας φορεας να δημιουργησει την δικη του μοναδα ανταλλαγης και να δωσει και την αξια που θελει !

Δεν ειναι ανεφικτο αν ολοι κατανοησουμε την αναγκη αυτο να συμβει χτες !

Δεν υποστηριζουμε το χρημα τον Ροθτσαιλντ αλλα χρειαζομαστε μια νεα μοναδα ανταλλαγης οπου οι ανθρωποι που θα επιλεξουν να μην ακολουθησουν το σκοτος να μπορουν να συναλλαγουν !

Γρηγορα τα ειπα χωρις πολλες εξηγησεις , τα υπολοιπα και με λεπτομερειες θα τα πω σε νομικους και αλλους φορεις , αν υπαρχει δραμι μυαλο θα βρεθουν καποιοι ανθρωποι που θα μπορουν να το φερουν εις περας !

Αλλιως μπροστα μας εχουμε μεγαλους γκρεμους και βραχια!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. άμα έχεις τον Κολοκοτρώνη οδηγό μη φοβάσαι τους γκρεμούς και τα βράχια…….να γιατί λυσσάξαν να τον βγάλουν από τη μέση……πιο εύκολα έφαγε τη σφαίρα ο Καποδίστριας…….οι υποτιθέμενο Έλληνες τα έκαναν αυτά φίλε μου …….θύμισε μου ποιος έβαλε κσι από ποτέ μετοψο την οικογένεια Ροθτσαιλντ στην κεντρική τράπεζα της Ελλάδος?…….τρίζουν τα κόκαλα των προγόνων μου..

  2. αν αυτο το κινημα του λαικου νομισματος πιασει εστω και σε 15 % της λαικης βασης τοτε θα με βρειτε τον πιο ενθερμο υποστυρικτη σας.

  3. Και αυτό θα πρέπει να γίνει με πανελλαδική ισχύ, και όχι μόνο τοπικά,εδώ στον Βόλο που είμαι είχαν προσπαθήσει πριν χρόνια να κάνουν κάτι με το ΤΕΜ,(δεν ήταν το ίδιο με όσα προτείνει ο Stranger) αλλά φαινόταν πως θα πάει καλά,και ενώ ξεκίνησε με καλές προοπτικές,τελικά δεν είχε μεγάλη διάρκεια και σταμάτησε,δεν ξέρω για ποιούς λόγους ακριβώς έγινε αυτό.

  4. Είχαμε και την διάθεση προιόντων χωρίς μεσάζοντες την anwsi.gr και είχε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο με τις παραγγελίες που κάναμε,οι ίδιες ανάλογες κινήσεις γίνονταν και σε άλλες πόλεις ανά την Ελλάδα, αυτό όμως εδώ στον Βόλο σταμάτησε τέλη του 2019 λίγο πριν την κορwν0-κ0βιντ,έτσι τα μεγάλα συμφέροντα κέρδισαν για άλλη μια φορά.Είδα φέτος το 2023 να αρχίζουν και πάλι σε κάποιες πόλεις να γίνονται πάλι δράσεις με χωρίς μεσάζοντες,,,αλλά ακόμα και έτσι η τιμή στο ελαιόλαδο είναι στα …ύψη.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*