19:48 - 03/09/2023

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ “ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΙ”, Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 23/9

Διαφημίσεις

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ “ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΙ”, Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 23/9

Οι ταινίες του Χόλιγουντ (=”ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΙ”) παραπέμπουν τις 23 Σεπτεμβρίου (βίντεο)

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ και οι μαύρες εξουσίες τρέχουν να πάνε όλες στην Λούναρ που έχει πλησιάσει πολύ πιο κοντά μας απο τα προηγούμενα χρόνια. Αν έχετε προσέξει πόσο μεγαλύτερο είναι το μέγεθος της.

Αν και πρέπει αμέσως να αναρωτηθείτε αν δεν είναι η πρόθεση να δώσουμε το συναίσθημα των Μάγια με τέτοιου είδους προβλέψεις, γνωρίζουμε ότι η προειδοποίηση ή πρόβλεψη είναι προγραμματισμός και και πρέπει να το παίρνουμε σοβαρά. Πρέπει επίσης να αναρωτηθείτε αν είναι δυνατό μια τέτοια συλλογή από τα αποσπάσματα των ταινιών να έγινε από άνθρωπο ή πρέπει να έγινε με AI;
Ωστόσο, η ημερομηνία 23 Σεπτεμβρίου ξεχωρίζει και έχουμε και 2023 ή 322.

Ρίξτε μια ματιά στη συλλογή παρακάτω και σημειώστε ότι η επανάληψη δημιουργεί πραγματικότητα μέσα απο τους πομπούς, τον ΝΟΥ των ανθρώπων, ώστε να δημιουργηθεί το γεγονός.

Τι βλέπουμε λοιπόν, το τέλος του κόσμου, μετεωρίτες, ψεύτικη εισβολή εξωγήινων, ηλιακές εκλάμψεις (EMP), η κόλαση φτάνει και πολλά άλλα θέματα που αναφέρονται για την 23η Σεπτεμβρίου. Οι ηλιακές εκλάμψεις θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως επιχείρημα για τα μπλακ άουτ που έχουμε προβλέψει και οι μετεωρίτες ή οι φεϊκ εξωγήινοι είναι μια αναφορά για τα γεγονότα που δημιουργούνται στον ουρανό.
Για αυτό τρέχουν όλες οι δυνάμεις να πάνε στην Λούναρ, Κίνα, Ρωσία, Ινδία, ΗΠΑ. Κάτι μεγάλο περιμένουν και ξέρετε εσείς που μας διαβάζετε ότι η ΒΟΗ-ΘΕΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ.

Τρέχουν, πετάνε, παίρνουν το διαστημόπλοιο να την κοπανήσουν για την Λουναρ, έτσι τους είπε το αφεντικό, μόνο που δεν γνωρίζουν ότι είναι άφιλος. Ότι είναι ανθρωποκτόνος και τυρανεί την γαια εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια.

korakas-news.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. SEPTEMBER 23 END OF WORLD/RAPTURE/DOOMSDAY/BLACKOUT/WW3 – 923 PREDICTIVE PROGRAMMING

    https://www.bitchute.com/video/f82JSxp0UjKR/

  2. 23-9, Γιορτή και σεξουαλικά όργια, με ανθρωποθυσία.http://cropcircleconnector.com/2023/chillandham2/chillandham2023b.html Chillandham Lane (2S), Nr Winchester, Hampshire. Reported 4th July.Προσπαθώ να βρώ άτομο που να κατέχει αστρονομία να συνεργαστούμε.

  3. BIBLICAL END TIMES PROPHECY – SEPTEMBER 23 END OF WORLD, RAPTURE, DOOMSDAY, BLACKOUT, WW3

    https://www.bitchute.com/video/SZjih4GCMPqg/

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*