ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Μeteo: Ερχεται κακοκαιρία σε όλη τη χώρα, μόνο στον Εβρο δεν θα βρέχει

· Κατοχικά Νέα

Αλλάζει ξαφνικά το σκηνικό του καιρού με βροχές σε όλη τη χώρα, εκτός από τις περιοχές του Εβρου.

Με τις φωτιές να καίνε για ακόμα μία μέρα στον Εβρο, η πολύπαθη περιοχή είχε περισσότερο από οποιαδήποτε ανάγκη το νερό της βροχής που αναμένεται τις επόμενες ώρες, ωστόσο, σύμφωνα με το meteo, ενώ αναμένεται να χαλάσει ο καιρός με έντονα φαινόμενα, μόνο στον Εβρο φαίνεται ότι δεν θα βρέξει.

Μόνο στον Εβρο δεν θα βρέξει

Από το συνολικό ύψος βροχής σε χιλιοστά που προβλέπει το αριθμητικό μοντέλο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr μέχρι την Τρίτη 5/9, φαίνεται ότι η περιοχή του Έβρου θα είναι από τις ελάχιστες περιοχές της χώρας μας που δεν θα δεχθεί βροχοπτώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε τον χάρτη της βροχής:

Η εξέλιξη του καιρού

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για αύριο Σάββατο, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες με πιθανότητα τοπικών όμβρων και βαθμιαία βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι, κυρίως στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά. Στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 33 με 35 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Κυριακή. Τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη και τις μεσημβρινές και απογευματινές στα υπόλοιπα ηπειρωτικά λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε την ανάρτηση του meteo για τις βροχές:

Πηγή:iefimerida.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΕΛΛΑΔΑ

Οι Άγγλοι τα κατάφεραν. Εμείς;

Αιγαίο Πέλαγος και ελληνική ακτογραμμήΕΛΛΑΔΑ

Θα έχουμε θερμό επεισόδιο με την Τουρκία μέσα στο 2026; Τα σημεία έντασης, οι κόκκινες γραμμές και τα σενάρια

ΕΛΛΑΔΑ

Αεροδρόμιο Αθήνας: Ακυρώνεται ο διαγωνισμός επέκτασης – Αλλάζει το σχέδιο καθώς η κίνηση ξεπερνά τις προβλέψεις

2 απαντήσεις στο “Μeteo: Ερχεται κακοκαιρία σε όλη τη χώρα, μόνο στον Εβρο δεν θα βρέχει”

  1. η φωτια και οι καπνοι εχουν δημιουργησει ξηροτητα αερα και εχουν διαφοροποιησει τον τοπικο καιρο και τις αεριες μαζες αλλά έχουμε σκεφτει οτι η αποψιλωση της περιοχης με τις φωτιες μπορει να ειναι σχεδιο εγκαταστασης μεγαλης και πρωτότυπης αμερικα-νατοϊκης βάσης; ας δουμε λοιπον ποσο μερος θα αναδασωθεί και ποσο θα δοθεί αλλου ….

  2. ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ, Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΡΙΞΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ…………….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *