11:14 - 01/09/2023

Σάλος στην Κόρινθο: Έβαψαν δημοτικό σχολείο στα χρώματα των ΛΟΑΤΚΙ – Έντονες αντιδράσεις από γονείς

Διαφημίσεις

Οι γονείς έγιναν έξαλλοι, όταν διαπίστωσαν ότι στο σχολείο βάφτηκε ένα ολόκληρο ουράνιο τόξο, σύμβολο της ΛΟΑΤΚΙ προπαγάνδας, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso.

Ένας πατέρας αναφέρει χαρακτηριστικά σε επιστολή του στο Υπουργείο Παιδείας:

«Διαπίστωσα με μεγάλη μου έκπληξη σήμερα 22/8/2 ότι, καθώς τείνουν να ολοκληρωθούν οι εργασίες συντήρησης και βαψίματος του εν λόγω σχολείου, ένα τεράστιο ουράνιο τόξο (LGTBIQ σύμβολο) κοσμεί τον προαύλιο χώρο. Συγκεκριμένα, σε εμφανέστατο προς τον δρόμο σημείο του προαύλιου χώρου και εκτεινώμενο από τη μια άκρη ως την άλλη σχεδιάστηκε με χρωματιστές λωρίδες μπογιάς ένα τεράστιο ουράνιο τόξο στα χρώματα της σημαίας της κοινότητας LGTBIQ στην οροφή του εξωτερικού μπαλκονιού του προαυλίου.

Το σχολείο, αν και πρόσφατα βαμμένο, ξαναβάφτηκε φέτος. Το ζήτημα όμως όπως καταλαβαίνετε είναι ότι πρόκειται για ένα δημοτικό σχολείο για μικρά παιδιά με ηλικίες των 6-13 χρονών και το γεγονός αυτό καθιστά το θέμα άκρως ευαίσθητο για τέτοιες ηλικίες που αυτά διαμορφώνουν και πλάθουν βασικά στοιχεία της προσωπικότητας του χαρακτήρα τους. Το εικονιζόμενο ουράνιο τόξο θεωρώ ότι περνάει μηνύματα υπέρ της κοινότητας LGTBIQ υποσυνείδητα στα παιδιά τέτοιων ηλικιών».

Δείτε εικόνες:

Όπως ανέφεραν γονείς, δεν υπήρχε καμία ενημέρωση για αυτή την επιλογή των υπεύθυνων, ενώ τη χαρακτηρίζουν ως «βίαιη εξοικείωση μικρών παιδιών στη σεξουαλικότητα και τις σεξουαλικές επιλογές». Οι ίδιοι απέστειλαν επιστολές με αποδέκτες τον δήμο, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Κορίνθου, την Ιερά Μητρόπολη, τη διεύθυνση σχολείου και τον σύλλογο γονέων.

Τονίζουν δε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται περιστατικό κατήχησης στα παιδιά τους, καθώς συχνά πυκνά μια μικρή ομάδα εκπαιδευτικών εκφράζει απόψεις προσβλητικές προς τη χριστιανική ορθόδοξη πίστη και με αναφορές σε γεγονότα της πρόσφατης ελληνικής Ιστορίας που ακόμα διχάζουν.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρεται ότι κάποιοι γονείς που τίθενται υπέρ αυτής της απαράδεκτης πρωτοβουλίας, επισκέφτηκε την οικία ενός από τους διαμαρτυρόμενους γονείς, τον εξύβρισε αποκαλώντας αυτόν και όσους αντιδρούν «γραφικούς», τον απείλησε με αγωγές και του απάντησε ότι πρόκειται απλά για ένα… ουράνιο τόξο!

Ο δήμαρχος ανέφερε στην εφημερίδα Espresso ότι θα επιληφθεί του θέματος και ότι θα γίνει προσπάθεια για να «διορθωθεί η εικόνα του σχολείου».

Το ρεπορτάζ καταλήγει ότι τα στοιχεία των γονέων είναι στη διάθεση της εφημερίδας, ωστόσο διατηρούν την ανωνυμία τους φοβούμενοι τυχόν στοχοποίηση από «υπερπροοδευτικούς» κύκλους δικαιωματιστών…

newsbomb.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Ανδρέας 09/01/2023 @ 11:53 ΠΜ

    Μας έχουν καταστρέψει κάτι τόσο όμορφο όπως το ουράνιο τόξο! Όποτε το βλέπω το μυαλό μου πάει σε αυτούς!

  2. Θα τα δείτε και σε άλλα σχολεία αυτά τα χρώματα

  3. διαστροφή , ευτελισμός
    Παρανοϊκές διεργασίες !

  4. αγνωστος 09/01/2023 @ 3:38 ΜΜ

    μπογιουλα, φορμουλα και ξαναβαψιμο απο τους γονεις, να κανουν ουρανο μπλε με συννεφακια στη θεση του δηθεν ουρανιου τοξου, λοατκοι πηγαν και το εβαψαν, τι περιμενετε λοιπον; ανασκουμποθειτε

  5. αγνωστος 09/01/2023 @ 3:39 ΜΜ

    μπογιουλα, φορμουλα και ξαναβαψιμο απο τους γονεις, να κανουν ουρανο μπλε με συννεφακια στη θεση του δηθεν ουρανιου τοξου, λοατκι πηγαν και το εβαψαν, τι περιμενετε λοιπον; ανασκουμπωθειτε

  6. H αλήθεια είναι ότι αυτό που έφτιαξαν στο σχολείο είναι ένα ουράνιο τόξο. Η σημαία των ομοφυλόφιλων έχει 6 χρώματα (απουσιάζει το γαλάζιο). Θα μπορούσε να αποφευχθεί το συγκεκριμένο θέμα που μπορεί εύκολα να ταυτιστεί με σύμβολα συγκεκριμένης κοινότητας.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*