23:18 - 31/08/2023

Ενα επιμερους συμβολαιο ειναι απαιτητο παντα να φερει την συμφωνια των μελλων του ..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ξανα θα τα θυμισω για να δημουργηθει ο πολιτισμος ο ανθρωπος δεχθηκε να συμμετεχει σε οργανωμενες κοινωνιες με σκοπο αυτες να του προσφερουν ασφαλεια και προοπτικη εξελιξης , απο την μερια του οφειλε να ακολουθει τους κανονες της οργανωμενης κοινωνιας και να αφησει πισω πια μιας και δεν το χρειαζοταν τον παγκοσμιο νομο περι της επιβιωσης του ..δηλαδη τον ζωωδη νομο της επιβωσης ,επιβολης δυναμης κοκ ! …Δεν συνεβησαν μονο αυτα αλλα με αυτα πρεπει να εστιασουμε την οποιαδηποτε μεταβολη στο συμβολαιο μας με την κοινωνια μας !

Λεει ο δωδωνης Μαυρος παπας …Γιατι να μην σε παρακολουθουν θα κανεις κατι κακο;… Ωραια τοποθετηση , πολυ εξυπνη ..!

Αν το συστημα θελει να με παρακολουθει θα πρεπει να μου δωσει το δικαιωμα να μπορω να το κανω και εγω αλλιως γιατι να δεχθω την οποια αλλαγη πανω στο συμβολαιο μου ;;.. Σε καθε προταση αλλαγης συμφωνιων θα πρεπει να υπαρχει ρητα και με απολυτη σαφηνεια ο τροπος , η διαχειριση , το οφελος και αλλα πολλα …οπου στο τελος ΑΜΑ ΘΕΛΩ ΥΠΟΓΡΑΦΩ και ποτε δια της επιβολης η της υποχρεωτικοτητας μιας και αυτο φερει σε λυση το αρχικο μου συμβολαιο ..το δικαιωμα μου δηλαδη να ζω σαν ελευθερο ον ,με ασφαλεια , χωρις επιβολες περαν τον αρχικων μου συμφωνιων για να ζω μεσα στην οργανωμενη κοινωνια !

Οταν αυτα δεν σου δινονται , οταν αυτα εχεις λογους να πιστευεις οτι θα φερουν σε κινδυνο την ζωη σου η την ελευθερια σου τοτε εισαι υποχρεωμενος απο την φυση και τον θεο να φερεις μπρος και πανω απο ολα τον νομο της επιβιωσης !

Οτι δεν γινεται κατανοητο απο αυτο που σας εγραψα δεν ειναι επειδη δεν ειναι το κειμενο σωστα τοποθετημενο ειναι γιατι εχετε ξεχασει οτι ειστε ελευθερες οντοτητες οπου με συμβαση συμφωνιας συμμετεχετε σε εναν θεωρητικο πολιτισμο …αν αυτος ο πολιτισμος σου πει αυριο αυτοκτονα εχεις το καθε δικαιωμα να στραφεις απεναντι του σαν ειναι ο εχθρος σου μεσα στο δασος !

Που πονταρουν οι Μαυροι και προσκυνημενοι ;; Στο οτι εχουν απομονωσει – διαχωρισει τα ατομα και ετσι η λογικη φυσικη αντιδραση θα μπορει να ειναι ελεγχομενη ! Τωρα το τι εχει παρει ο καθενας απο αυτους που θα υποστηριξουν το να εισαι σκλαβος , να σε παρακολουθουν χωρις να παρακολουθεις , να σε κρινουν χωρις να κρινεις , να σου βαζουν – βγαζουν ποντους χωρις να μπορεις να κανεις το ιδιο κλπ κλπ ..θα πρεπει να το σκεφθεις μονος σου ..για μενα εχουν παρει παρα πολλα και μεγαλες εγγυησεις ωστε να υπερασπισουν το βασιλειο του σκοτους …αρα ειναι εχθροι μεσα στο δασος …οι πρωτοι που εχουν ηδη εκτεθει με σκοπο να κερδισουν ποντους απο την επηρροη που εχουν πανω σου !

Ξυπνα κανενα ον δεν πρεπει να ζει κατω απο ενα ματι , κανενα ον δεν μπορει να ειναι ελευθερο μεσω ενος συστηματος αξιολογησεις που καποιοι δισεκατομυριουχοι θα επιλεξουν τους νομους και τους κανονες του , κανενα ον δεν πρεπει να ζει κατω απο την ανασφαλεια και το φοβου αγνωστων και αορατων εχθρων και συμφεροντων στο τι θα αποφασισουν να κανουν αυριο με βαση τα συμφεροντα τους , αν ειναι να ζω στο φοβο και την ανασφαλεια τοτε γυρναω στην φυση μου και αντιμετωπιζω πλεον τα παντα με τον παγκοσμιο νομο που μου δινει ο θεος να μπορω να πραττω τα παντα φτανει να επιβιωσω !

ΞΥΠΝΑ , ΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ , Ο ΑΦΕΝΤΗΣ , Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ , μην αφησεις τα ανθρωπακια κληρονομους , τα γκολντεν μποις και τα λαμογια να ελενξουν την ζωη σου αλλα εσυ παρε αποφαση και γκρεμισε τους οτι εχουν χτισει πανω στον χρονο σου και την μεχρι σημερα σκλαβια σου !

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Καλό σας Μήνα Stranger. Λόγω αντινοησης. Όπως λέτε κι εσείς θα πληρώσουμε αυτό που ίσως δεν φταίμε όλοι μαζί. Ελπίζω να φανούμε καπιοι λίγοι δυνατοί! Για να διαφυγουμε των πολλών τραυμάτων από τις υβριδικές και μη, σφαίρες. Καλό κουράγιο Σε όλους. Ξύπνα.. Η να είσαι σε επιφυλακή.. Σας χαιρετώ.

  2. ΑΛΑΪΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ 09/01/2023 @ 7:23 ΜΜ

    ΕΡΤ ,ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟ ΜΑΣΚ :

    Βιομετρικά δεδομένα μπορούν να εξαχθούν τόσο από την αστυνομική ταυτότητα όσο και από την εικόνα selfie για σκοπούς αντιστοίχισης.

    https://www.ertnews.gr/eidiseis/diethni/elon-mask-x-i-efarmogi-tha-syllegei-viometrika-dedomena-ton-xriston/

  3. Οο!!
    1/7/2023
    Σεπτος
    Σεπτ/εμβριος
    Γραναζι / Κινησης
    3εφυρες Συγχρονικοτητας
    ΟΡΜΗ

  4. Ό ελεεινός πολιτικός σαλτιμπάγκος , σε περνάει γιά τελείως ηλίθιο. Κύττα πώς πάει να σπρώξει τίς νέες ταυτότητες!

    Μήν πάρετε τίς νέες ταυτότητες!
    Όταν θα το μετανιώσετε θα είναι ήδη αργά.
    Δέν έχουμε πλέον αρκετό χρόνο αντίδρασης.
    Καθυστερήστε τους.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*