Μακρίσια: στα "κόκκινα" η εγκληματικότητα
Διαφημίσεις

Η εγκληματικότητα στα Μακρίσια, του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, έχει φτάσει σε ανησυχητικά υψηλά επίπεδα. Οι κάτοικοι του χωριού νιωθω οτι θελω να ενεργηθεί αλλα δεν μπορω αντιμετωπίζουν αυξανόμενη ανασφάλεια και φοβούνται να εξέλθουν από τα σπίτια τους, καθώς η εγκληματικότητα έχει εξαπλωθεί δραματικά. Πρόσφατα, έχουν σημειωθεί πολλές διαρρήξεις, με τους δράστες να εισβάλλουν στα σπίτια και να κλέβουν χρήματα, κοσμήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Οι κάτοικοι του χωριού βρίσκονται σε αγανάκτηση και ανησυχία, καθώς η κατάσταση έχει επιδεινωθεί σημαντικά. Ζητούν από τις Αρχές να λάβουν αποτελεσματικά μέτρα προκειμένου να ασφαλίσουν το χώρο τους και να τους παράσχουν την αίσθηση της ασφάλειας.

Ο πρόεδρος του χωριού, κ. Γιώργος Παρασκευόπουλος, δήλωσε ότι η εγκληματικότητα έχει φθάσει σε ανησυχητικά επίπεδα. Το τελευταίο διάστημα, έχουν καταγραφεί πολλές διαρρήξεις, με τους δράστες να εισβάλλουν στα σπίτια ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η κατάσταση έχει φθάσει σε σημείο κορύφωσης, με τους κατοίκους να νιώθουν εντελώς τρομοκρατημένοι στο χωριό τους.

Οι αναφορές των δραστηριοτήτων των δραστών δείχνουν ότι γνωρίζουν τις κινήσεις των κατοίκων και εκμεταλλεύονται την απουσία τους από τα σπίτια για να διαπράττουν τις εγκληματικές πράξεις τους. Ενδεχομένως, ένα μέρος των δραστών να ανήκει στο ίδιο το χωριό, κάτι που καθιστά την κατάσταση ακόμα πιο ανησυχητική και σοκαριστική για τους κατοίκους.

Οι περιγραφές των επιθέσεων από τους δράστες αποκαλύπτουν το θράσος τους. Ακόμα και τα ζώα δεν αφήνουν ανέγγιχτα, όπως φάνηκε όταν δέθηκε το στόμα ενός σκύλου με ένα πανί, προκειμένου να μην ενοχλήσει τους δράστες με το γάβγισμά του.

Οι ανθρώπινες ιστορίες πίσω από τις διαρρήξεις και τις κλοπές είναι συγκλονιστικές. Η απειλή για την ασφάλεια και την ειρήνη των κατοίκων είναι παραπάνω από προφανής. Που βρίσκονται οι Αρχές, οι οποίες ειδοποιούν τον κόσμο να “μην παίρνει την κατάσταση στα χέρια του”;

Πηγή: Enternow.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Techstories

2 σχόλια στο “Μακρίσια: στα “κόκκινα” η εγκληματικότητα”
  1. ΜΑ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΖΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

  2. ειπαμε οταν μπει κλεφτης κανε πως κοιμασαι — αυτη ειναι η παρεχομενη ασφαλεια που πληρωνει ο κοσμος με τους φορους… συμβουλές !!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *