22:21 - 24/08/2023

Κυβερνητικά αρχεία σχετικά με τον “Απομακρυσμένο έλεγχο του νου”

Διαφημίσεις

Ένας δημοσιογράφος που ζήτησε έγγραφα χρησιμοποιώντας το νόμο περί ελευθερίας της πληροφόρησης έλαβε επιπλέον αρχεία σχετικά με τον “απομακρυσμένο έλεγχο του νου” και τις επιπτώσεις των “ψυχοηλεκτρικών όπλων”.

Ένας δημοσιογράφος που εργάζεται για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Muckrock έκανε μια παράξενη ανακάλυψη αφού ζήτησε έγγραφα από την κυβέρνηση των ΗΠΑ μέσω του FOIA. Πράγματι, στο πλαίσιο μιας εν εξελίξει έρευνας σχετικά με την Antifa και τις ομάδες των λευκών ρατσιστών, ο δημοσιογράφος έστειλε αίτημα στο Κέντρο Σύντηξης της Πολιτείας της Ουάσινγκτον, ένα τμήμα του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας, το οποίο ειδικεύεται στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας, στον εντοπισμό εγκληματικών δραστηριοτήτων, στον σχεδιασμό καταστροφών, στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και σε άλλες εκτιμήσεις απειλών.

Μαζί με τα συνήθη έγγραφα, όπως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενημερώσεις πληροφοριών και δελτία, ο δημοσιογράφος έλαβε ένα παράξενο αρχείο με την ονομασία “EM effects on human body.zip”.

Ένα έγγραφο περιγράφει τα αποτελέσματα των “ψυχοηλεκτρικών όπλων”, συμπεριλαμβανομένων της “εξαναγκαστικής απενεργοποίησης της μνήμης”, της “εξαναγκαστικής νεκρικής ακαμψίας” και ακόμη και του “εξαναγκαστικού οργασμού”.

Ένα άλλο έγγραφο εξηγεί τα βιομαγνητικά πεδία και τα εγκεφαλικά κύματα (Άλφα, Βήτα, Δέλτα κ.λπ.), δύο έννοιες που είναι εξαιρετικά σημαντικές για το MKULTRA και τον έλεγχο του μυαλού του Monarch.

Το τελικό έγγραφο περιγράφει πώς σκιώδεις οργανώσεις μπορούν να διεξάγουν επιχειρήσεις “απομακρυσμένου ελέγχου του νου” μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας, φορτηγών μεταμφιεσμένων σε οχήματα επικοινωνίας και “μαύρων” ελικοπτέρων.

Αν και τα έγγραφα αυτά εστάλησαν από το WSFC, δεν φαίνεται να έχουν δημιουργηθεί από κυβερνητική υπηρεσία. Η πρώτη εικόνα “Psycho-Electric Weapon Effects” φαίνεται να αποτελεί μέρος ενός άρθρου του 1996 από το περιοδικό Nexus Magazine, το οποίο περιγράφει μια αγωγή που είχε καταθέσει ο John St. Clair Akewi εναντίον της NSA. Η αγωγή του 1992 ισχυριζόταν ότι η NSA είχε την “ικανότητα να δολοφονεί κρυφά πολίτες των ΗΠΑ ή να εκτελεί μυστικές επιχειρήσεις ψυχολογικού ελέγχου για να προκαλέσει τη διάγνωση ασθενειών ψυχικής υγείας στα υποκείμενα”. Το άρθρο αναφέρει:

Μια αγωγή που κατατέθηκε εναντίον της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ αποκαλύπτει μια τρομακτική σειρά τεχνολογιών και προγραμμάτων που έχουν σχεδιαστεί για να παρακολουθούνται τα άτομα. Το ακόλουθο έγγραφο περιλαμβάνει στοιχεία για μια αγωγή που κατατέθηκε στο δικαστήριο των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον, DC, από τον John St Clair Akwei κατά της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας, Ft George G. Meade, Maryland (Civil Action 92-0449), αποτελεί τη γνώση του για τη δομή της NSA, τις δραστηριότητες εθνικής ασφάλειας ιδιόκτητες τεχνολογίες και τις μυστικές επιχειρήσεις για την παρακολούθηση μεμονωμένων πολιτών Ed.

Η εικόνα περιέχει επίσης την ηλεκτρονική διεύθυνση www.raven1.net η οποία είναι πλέον εκτός λειτουργίας.

Ο συγγραφέας του δεύτερου εγγράφου φαίνεται να ακούει στο όνομα Supratik Saha a “Software And Electronics & Comm. Engg”.

Ο δημοσιογράφος του Muckrock δεν έχει ιδέα πώς κατέληξε με αυτά τα έγγραφα.

“Είναι εντελώς ασαφές πώς αυτό κατέληξε σε αυτή την έκδοση. Θα μπορούσε να προοριζόταν για άλλη έκδοση, θα μπορούσε να είχε συγκεντρωθεί για μια επερχόμενη έκθεση του WSFC, ή θα μπορούσε ακόμη και να προέρχεται από τα προσωπικά αρχεία ενός αξιωματικού των μυστικών υπηρεσιών που με κάποιο τρόπο μπλέχτηκαν στην έκδοση. Ένα τηλεφώνημα στο WSFC δεν απαντήθηκε μέχρι την ώρα του Τύπου, οπότε μέχρι να λάβουμε απάντηση, η παρουσία τους παραμένει ένα μυστήριο”.
– Muckrock, Το Κέντρο Σύντηξης της Πολιτείας της Ουάσινγκτον απελευθερώνει κατά λάθος αρχεία σχετικά με τον απομακρυσμένο έλεγχο του νου

Αν και τα έγγραφα αυτά πιθανότατα δεν δημιουργήθηκαν από την κυβέρνηση, φαίνεται να είναι αρκετά σημαντικά ώστε το WSFC να τα κρατήσει αρχειοθετημένα.

Θα μπορούσαν αυτά τα έγγραφα να εξηγήσουν τις μυστηριώδεις “ηχητικές επιθέσεις” της Κούβας, όπου 24 κυβερνητικοί αξιωματούχοι υπέστησαν “απώλεια ακοής, ζάλη, προβλήματα ύπνου και όρασης, εμβοές, πονοκεφάλους, κόπωση και εγκεφαλική βλάβη”; Σχεδόν όλα αυτά τα συμπτώματα μπορούν να βρεθούν στο πρώτο έγγραφο.

vigilantcitizen.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ανθρωπάκος 08/24/2023 @ 11:37 ΜΜ

    Πως μπορεί κάποιος να προστατέψει τον εαυτό του από τέτοιες επιθέσεις;

  2. — Dr. James Giordano: The Brain is the Battlefield of the Future, at the Modern War Institute. West Point, September 25th 2018.

    https://dfreality.substack.com/p/the-forced-evolution-of-humanity

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*