20:57 - 24/08/2023

ΕΞΙ εκρήξεις ακτίνων γάμμα στη σειρά. Μέγας Σεισμός? Τρεις Μέρες Σκότους;

Διαφημίσεις

ΕΞΙ εκρήξεις ακτίνων γάμμα στη σειρά. Μέγας Σεισμός? Τρεις Μέρες Σκότους;

Πριν από μερικά χρόνια, συνέβη ένα εκπληκτικό γεγονός στον Ήλιο – τέσσερις μεγάλης κλίμακας εκτοξεύσεις ακτινοβολίας γάμμα στη σειρά, με αποτέλεσμα, ως συνήθως, σε μια σειρά σεισμών σε μερικές εβδομάδες. Λίγους μήνες αργότερα, μια σειρά από εκρήξεις ακτίνων γάμμα επαναλήφθηκαν, αλλά στη συνέχεια δεν υπήρχε M8.0 +, αφού η ενέργεια απόκρισης της Γης απελευθερώθηκε μέσω εκρήξεων ηφαιστείων.

Και τώρα, στις 20-21 Αυγούστου 2023, συνέβη ένα άλλο ιστορικό γεγονός στη σειρά «δεν συνέβη ποτέ πριν, και εδώ είναι ξανά»:

Το πρώτο πακέτο των ΠΕΝΤΕ ριπών εμφανίστηκε περίπου στις 19:00 – 20:00 GMT, μετά το οποίο ένα άλλο GRB ήταν το απόγευμα της επόμενης ημέρας. Σύνολο ΕΞΙ ανά ημέρα:

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει.

Επισης, στις 20-21 Αυγούστου, άτομα ευαίσθητα στις ηλεκτρομαγνητικές εκπομπές ξάπλωσαν στο κρεβάτι και έκαναν ερωτήσεις σε πλατφόρμες συζήτησης: τι περιελάμβανε; Δεν υπήρχαν ειδικές ηλιακές εκλάμψεις, ο καιρός ήταν επίσης σταθερός στην περιοχή τους, καμία αλλαγή πίεσης που θα μπορούσε να προκαλέσει πονοκέφαλο. Αλλά τότε ο λόγος έγινε γρήγορα σαφής και τώρα όλοι ανακαλύπτουν τον δεύτερο λόγο: ποιος ήταν;

Το να κάθεσαι σε έναν καναπέ στη μέση του λούνα παρκ πλανήτη γη, ίσως ακόμη και να κάθεσαι κάτω από έναν τρούλο, να μαντεύεις τους λόγους για αυτό που συμβαίνει είναι μια ανόητη άσκηση. Αλλά, αν ξεκινήσουμε από τα γενικά αποδεκτά «παραδείγματα», τότε είτε χτύπησε κάτι στον Ήλιο, είτε χτύπησε ένα αστέρι νετρονίων/μαύρης τρύπας, που ταξιδεύει μέσα στο ηλιακό σύστημα. Ή δύο σε ένα: οι διεργασίες στο πλανήτη Nibiru προκάλεσαν ευρεία απόκριση στον Ήλιο. Αυτό είναι κατανοητό. Δεν είναι ξεκάθαρο τι ακολουθεί;

Το πρώτο πράγμα που θα συμβεί με εγγύηση 65-75% (ακριβέστερα: δύο στους τρεις ή τρεις στους τέσσερις) είναι ένας μεγάλος σεισμός σε μερικές από τις πιο χαζές περιοχές του κόσμου. Σκεφτόμαστε την Καραιβική- Caribbean Plate.

Ωστόσο, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα.

Σε ένα από τα πρόσφατα υλικά, επιστήσαμε την προσοχή των αναγνωστών στη ροή των μηνυμάτων από τηλεπαθητικούς αστροπαθείς και άλλους πάστορες που έχουν κάτι, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συνδεδεμένο με τον Ήλιο. Και εδώ είναι το μήνυμα τους:

28 Ιουλίου 2023 σε Όραμα.

Ήταν μέσα στη μέρα όταν φύσηξε δυνατός αέρας και μαύρος ανεμοστρόβιλος πέταξε έξω από τη θάλασσα. Ήταν πολύ τεράστιο και κάλυπτε ολόκληρη τη Γη. Ο ουρανός δεν ήταν ορατός, και οι γύρω ήχοι ήταν σαν πνιγμένοι, και αυτό από μόνο του ήταν παράξενο και τρομακτικό. Και εκείνη τη στιγμή, από κάπου στην Ανατολή, ίσως από τον ανατέλλοντα Ήλιο, εμφανίστηκε μια άλλη δίνη. Ήταν φλογερό, έλαμπε με ουράνια τόξα και χρυσή φωτιά…

Ίσως αυτά τα μηνύματα να είναι αστρικοί απόηχοι του “μικρού” που πλησιάζει.

Δεν πιστεύουμε ότι έξι εκρήξεις ακτίνων γάμμα στη σειρά θα προκαλέσουν μικρονόβα αύριο. Αλλά αν χθες ήταν τέσσερις σε μια μέρα, σήμερα υπάρχουν έξι την ημέρα και αύριο θα είναι οκτώ σε 24 ώρες, τότε θα χρειαστεί να περιμένουμε για σειρές 10, 20, 30 ή περισσότερων εκρήξεων ακτίνων γάμμα ανά ημέρα, μερικές φορές ακόμη και μέσα σε μία ώρα. Και τότε θα χτυπήσει, θα υπάρχει γελοία λίγος χρόνος για να τρέξουμε στο καταφύγιο, οπότε παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων.

Απόδοση απο το Thebigone

ΚΟΡΑΚΑΣ ΝΕΑ:
Εμείς επαναλαμβάνουμε ότι το ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ, για αυτό βλεπετε ΤΕΡΜΑ τα ΓΚΑΖΙΑ, οι μαύροι γνωρίζουν και τρέχουν να κρυφτούν στα λαγούμια του λευκού λαγού, που να γνώριζαν τι θα τους συμβεί, σε αυτούς που τρέχουν να τρυπώσουν αλλά και την ανόητη μάζα που τρέχει να επιβιώσει εξαθλιωμένη από φωτιές, πολέμους, φορολογίες, ΦΟΛΑ-19, μάσκες, ηλεκτορνική επιτήρηση κτλ.

Δεν έχουμε τον “χρόνο” να αλλάξουμε τον εαυτό μας, να τον βελτιώσουμε ίσως ακόμη περισσότερο αν βλέπουμε τις εκτινάξεις του αστέρα μας και τους αστέρες που είναι στην γειτονιά του ήλιου. Θα τα κάψει όλα ο αστέρας και ίσως δεν θα έχουμε τις 3 μέρες σκότους που ανφέρει το άρθρο αλλά ΦΤΟΥ, ΞΑΝΑ και ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

korakas-news.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*