10:52 - 24/08/2023

Είναι ντροπή Έλληνες να μην γνωρίζουν το Σύνταγμα και να κατηγορούν τον άνθρωπο που συνέλαβε τους λαθρομετανάστες

Διαφημίσεις

Είναι ντροπή Έλληνες να μην γνωρίζουν το Σύνταγμα και να κατηγορούν τον άνθρωπο που συνέλαβε τους λαθρομετανάστες

tasthyras.wordpress.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Περαστικος 08/24/2023 @ 12:09 ΜΜ

    Στην Ελλαδα οι παντες και τα παντα εχουν δικαιωματα πλην του Ελληνα, η αδικαιωσυνη με την κυβερνηση ειναι ενα και το αυτο..

  2. Στον πόλεμο τους καις και τους θάβεις απευθείας και μετά τους ρωτάς, έτσι δεν είναι Φλωρε;

  3. αλβανικη καταγωγη , καινε τα χωρια μασ επιασα 20 κομματια [ γλωσσα διακηνητων ] αντι για βυτιο αφου μασ καινε εχει μεγαλο τρειλορ …. ανοιγει την πορτα και ο μεταναστησ κοιταζει σαν να το ψιλο γνωριζει…. τα αλλα βρειτε τα εσεισ….

  4. Επειδη μαζευτηκατε πολλοι εξυπνακηδες που αναμασανε κουτοπονηρους δικηγορισκους,αμα δεν τελειται η εχει τελεστει πριν απο λιγο αυτοφωρο κακουργημα[αρ.242]δεν ισχυει το δικαιωμα του 275.Και καλα θα κανετε,ολοι εσεις οι εθελοδουλοι ραγιαδες,να αποδωσετε ευθυνη στο Κρατος που πληρωνετε και για την επαρκη προληψη και για την αποτελεσματικη καταστολη.Τα περι ατομικης ευθυνης,στη παρεα σας.Και οχι αποδοση ευθυνης αλα καρτ.Και οι σημερινοι εχουν ευθυνη και μαλιστα ειναι εγκληματιες.

  5. 2/2Για βρειτε τωρα πια αρθρα του Συνταγματος και ΠΚ εχουν παραβιασει οι κρατουντες,αμα ειστε μαγκες[Παντως η υπερασπιση του σεριφη ειναι παιδαριωδης]

  6. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ 08/24/2023 @ 7:40 ΜΜ

    ουτε ΤΡΟΛ του Κουλη να εισαστν οι περισοτεροι στα σχόλια . Αντι να εχετε τα κοτσια να κατηγορειτε την κυβερνηση τα εχει διαλησει όλα ,δεν τα εχετε ομως τα κότσια, παντα βρισκετε εξιλαστηρια θυματα … ουστ .στον λαο αυτον αξηζουν τα χειροτερα επειδη ειναι σκλαβοι και προσκηνανε αυτους που εχουν το μαστιγιο

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*