21:58 - 22/08/2023

Άκρως επίκαιρα και τα τρία διαμορφώνουν μοντέλο κοινωνιών!Mε φόντο το X των Ιλλουμινάτι!Με Stranger!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σε λιγο με τον Βασιλη Μπαντιδη Ζωντανα

Οταν λεμε λιγο απο αμεσα τωρα και κατι λεπτα ακομα ..!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ηβήρια Κρυστάλλη 08/22/2023 @ 11:06 ΜΜ

    To NATO και γενικά η Ηπαπάρα, θα τους….κλ!@!ει τ΄αρ#@$#ια! Όλο το Deep State και η Εlit, είναι φανερό πλέον ότι βρίσκονται σε πανικό και προσπαθούν, σε μία ύστατη κίνηση στην σκακιέρα, να αφήσουν πίσω τους καμμένη γη και να πάρουν μαζί τους υποχωρώντας, όσες περισσότερες ψυχές μπορούν….Πιστεύω ότι δεν θα τους…περάσει!

  2. Αννα Μαρια 08/23/2023 @ 1:47 ΠΜ

    Καίγονται τα δέντρα μειώνεται το Οξυγόνο. Ποιος είναι ο λόγος, που πρέπει να μειωθεί; Μήπως στο μέλλον θα έχει και υπερ ηφαίστειο, δια σκίαση;

  3. γιωργος τιμπολης 08/23/2023 @ 8:33 ΜΜ

    ετσι.stranger αρχηγος.του χρονου το καλοκαιρι και καθε καλοκαιρι, γενικη επιστρατευση εναλαξ.ανα μια βδομαδα 10.000 κοσμος σε θεσεις διασπορας και περοπολα με τα μ1117.οριστε.δε θα κουνηθει φυλλο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*