21:22 - 22/08/2023

Καινε ολη την Γη και λες γιατι εε;; Air Quality ..μαθε νεες λεξουλες που εχουν να κανουν με την ελευθερια σου !!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αμα ο αερας δεν ειναι υγιεινος τοτε που να πας να βγεις εξω ;…Κατσε μεσα ενα κλιματικο λοκνταουν να μαθαινεις νεα χουγια απο την νεα ταξη πραγματων !!

Δεν με πιανεις εε;; Πηγαινε εδω https://waqi.info/#/c/36.402/26.878/4.9z , χαρτης ποιοτητας αερα …οπου δεις κοκκινο ..ειναι επικινδυνο να το ανασαινεις …και ετσι καθε μεσα κυριλε και χωρις δευτερη κουβεντα !

Ειτε με ιο-πανδημια, ειτε με καπνο , ειτε με κρυο ειτε με βροχη και μπουμπουνητα ….τα λοκνταουν να στρωνεις χαρακτηρα και να εκπαιδευεσαι σωστα ερχονται οτι μααααα οοοοοτι και να γινει !

Ετοιμος για τον νεο κοσμο;

Μετα θα σου φερω και αλλες λεξουλες ..πχ με την φουκοσιμα και τα ραδιενεργα στο νερο μπορει να παμε στο water quality …και να μην εχεις να φας ξανα ψαρακι …μετα στο meat quality και παει λεγοντας!

Δεν θα εχεις τιποτα…ουτε δαση, ουτε αερα , ουτε φαι ..αλλα θα εισαι ευτυχισμενος βρε μπαγασα !

Εκει ,μεινε οπως εισαι , μην ενημερωνεσαι απο συνωμοσιολογους , μην αντιδρας ,αστους να κανουν ολα τα βηματα, μεινε υπακουος …και να δεις τι σου εχω για μετα !

Απο γρυλο μεχρι σκουλικη και απο νερακι …απο αποχετευση με το χερακι του μπιλλ…! Δωστους χωρο λοιπον να σου γ@μησουν την γη μερικες λουγκρες και κααααατσε και απολαυσε την σιγουρια και την ασφαλεια σου …μην χασεις οτι εχεις και τρεχεις μετα…ειπαμε στα @ρχιδια μας ολα εμεις θα την βγαλουμε ας καει ο ντουνιας !

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Οποιανου του αρεσει οπως λέει, ας κατσει μέσα..!

  2. Χρηστος 08/22/2023 @ 10:15 ΜΜ

    Έχετε φάει μεγάλο κόλλημα με την νέα τάξη πραγμάτων. Δεν γίνονται Ολα αυτά απο αυτούς κύριε. Μην παραπλανατε τον κόσμο με ψευτικα πράγματα. Η αποκάλυψη του Ιωάννη τα λέει όλα αυτά που γίνονται. Η άγγελοι της αποκάλυψης καταστρέφουν το ματριχ και τν φυλακή πυ ζούμε.

    • Οι άγγελοι ποιοί είναι ο Μπιλ ο ελον οι Ροθ και λοιποί; Και αφού καταστρέψουν το Μάτριξ όπως λες οι λεγόμενοι αυτοί άγγελοι οι όποιοι άλλοι πιστεύεις μετά θα έχουμε τη νέα Γη σωστά; άρα ένα νέο Μάτριξ… Και το νέο Μάτριξ θα μπορούσε να είναι η σύνδεση μας με τις μηχανές σε έναν εικονικό κόσμο δηλαδή το ματριξ την ταινία όπως μας την έχουν δείξει ΑΚΡΙΒΩΣ! Η κάτι άλλο… Σε κάθε περίπτωση εμείς είμαστε στον πάτο της αλυσίδας και θα τρώμε πάντα το μαμησακι για την τρέλα ανωτέρων τρελών… Απλά…

    • Είσαι μεγάλο γιδι.

  3. Καλημέρα με την Ελλάδα στάχτη.. Με την Υγεία και την Ελευθερία μας να αρεται καθημερινά, και ακόμη να διαβάζω πιο πάνω σε σχόλιο ότι έχετε κόλλημα με τη Νέα Τάξη πραγμάτων.! Καπιοι θέλουν να το ζήσουν.. Στο έπακρο. Τι να πω. Ο Θεός μαζί μας.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*