11:03 - 21/08/2023

Satoshi Ōmura: «Η απαγόρευση της ιβερμεκτίνης κατά του Covid είναι σαν να εναντιώνεσαι στην πενικιλίνη όταν ανακαλύφθηκε»!

Διαφημίσεις

Το Βραβείο Νόμπελ Φυσικής-Ιατρικής 2015, ο Satoshi Ōmura, Ιάπωνας βιοχημικός, προειδοποίησε το 2021: «Η απαγόρευση της ιβερμεκτίνης κατά του Covid είναι σαν να εναντιώνεσαι στην πενικιλίνη όταν ανακαλύφθηκε»!

Τον Αύγουστο του 2023, η FDA του δίνει επιτέλους δίκιο! Το Μάρτη 2021, ο ΠΟΥ « συνιστά τη μη χρήση ιβερμεκτίνης κατά κόβιντ » όμως στις 8/82023 :ο Αμερικάνικος FDA αναγνωρίζει την ivermerctine ! Ο Ιάπωνας νομπελίστας Ιατρικής εξ αρχής διακήρυξε ότι το ιδεώδες φάρμακο για αντιμετώπιση covid19 είναι η ιβερμεκτίνη αλλά επειδή ήταν ένα φάρμακο που ήταν ήδη σε ευρεία κυκλοφορία ως και ως γενόσημο σε πάμφθηνη τιμή δεν συνέφερε τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες/Big Pharma. Έτσι ήρθαν οι Οργανισμοί Υγείας κι απαγόρευσαν τη σωτήρια συνταγογράφηση του. Αυτά τα έχει καταγγείλει ο ίδιος.

Οι γιατροί είναι πλέον ελεύθεροι να συνταγογραφούν Ivermectin για τη θεραπεία του COVID-19, λέει το εφετείο των ΗΠΑ
Έτσι είπε ένας δικηγόρος που εκπροσωπεί την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) αυτή την εβδομάδα.

«Η FDA αναγνωρίζει ρητά ότι οι γιατροί έχουν την εξουσία να συνταγογραφούν Ivermectin για τη θεραπεία του COVID», δήλωσε η Ashley Cheung Honold, δικηγόρος του υπουργείου Δικαιοσύνης που εκπροσωπεί την FDA, κατά τη διάρκεια των προφορικών συζητήσεων στις 8 Αυγούστου στο Εφετείο των Ηνωμένων Πολιτειών

Η κυβέρνηση υπερασπίστηκε τις επανειλημμένες παροτρύνσεις του FDA να μην λαμβάνεται Ivermectin για τον COVID-19, συμπεριλαμβανομένου ενός μηνύματος που λέει «Σταματήστε το».

Η υπόθεση ασκήθηκε από τρεις γιατρούς που ισχυρίζονται ότι η FDA παρενέβη παράνομα στην ιατρική πρακτική τους με τις καταθέσεις.

Ένας ομοσπονδιακός δικαστής απέρριψε την υπόθεση το 2022, κάτι που οδήγησε σε έφεση.

«Το θεμελιώδες ζήτημα σε αυτή την περίπτωση είναι απλό. »

«Αφού ο FDA εγκρίνει ένα φάρμακο για ανθρώπινη χρήση, έχει τη δύναμη να παρεμβαίνει στον τρόπο χρήσης αυτού του φαρμάκου στη σχέση γιατρού-ασθενούς; »

«Η απάντηση είναι όχι», είπε στο εφετείο ο Τζάρεντ Κέλσον, που εκπροσωπεί τους γιατρούς σύμφωνα με το geopolitique-profonde 16/8/23

dimpenews.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. εμενα σα γριπη μου φανικε παντως, σε 4-6 μερες ειχε περασει και χωρις πηρετους ιδιετερους

    θελει προσοχη αυτο το φαρμακο δεν ειναι αστιο, για μια εγγυο θα βγουν τα παιδια υποσυτισμενα και σε κοματωδη κατασταση ενω θα ειναι ζωντανα και θελει ο οργανισμος τους να αποβαλει την ιβερμεκτινη και θα σας πει ο γιατρος να τα αποβαλετε ή πιος ξερει τι , ΠΡΟΣΟΑΧΗ ρεεε

    μονο οι εμβολιασμενοι θα κουβαλανε αρρωστιες τωρα , οταν αρχησουν να τα ενεργοποιουν ειτε με ακτινοβολιες ειτε με λοσιον οινοπνευματος

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*