Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:59 - 15/08/2023

Παγκόσμιος χαμός: Απελευθέρωση 2 δις γενετικά τροποποιημένων κουνουπιών;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τι μεταδίδεται στις ΗΠΑ
Ο ηθοποιός και κωμικός Rob Schneider μοιράστηκε ένα άρθρο ανακοινώνοντας ότι η EPA (Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος των ΗΠΑ) πρόκειται να απελευθερώσει δύο δισεκατομμύρια γενετικά τροποποιημένα κουνούπια και αναρωτήθηκε εάν θα κάνουν ένεση στους ανθρώπους όταν τους «τσιμπούν»!!!

«Τι θα μπορούσε να πάει στραβά με την απελευθέρωση 2 δισεκατομμυρίων ΓΤΟ κουνουπιών;» αστειεύτηκε και συνέχισε: «Όταν τσιμπούν ανθρώπους τι ακριβώς θα γίνει με την… ένεση κουνουπιών στους ανθρώπους; Μην ανησυχείτε… Είμαι βέβαιος ότι η κυβέρνηση και ο Μπιλ Γκέιτς έχουν κατά νου το καλύτερο για εμάς».

Ο Schneider, πέραν του χιούμορ, επικαλέστηκε άρθρο του Children’s Health Defense (CHD) που εξηγεί: « Τα κουνούπια GE που δημιουργήθηκαν από την εταιρεία βιοτεχνολογίας Oxitec κυκλοφόρησαν στις ΗΠΑ, παρόλο που οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις θα μπορούσαν να είναι καταστροφικές».

Τα κουνούπια έχουν απελευθερωθεί στην Καλιφόρνια, τη Φλόριντα και το Τέξας, με τις δύο τελευταίες πολιτείες να βλέπουν πρόσφατα τα πρώτα κρούσματα τοπικά επίκτητης ελονοσίας εδώ και 20 χρόνια, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το CHD: «Το Ίδρυμα Gates έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στο έργο για τα κουνούπια GMO (γενετικά τροποποιημένα) , επενδύοντας περισσότερα από 30 εκατομμύρια δολάρια στην Oxitec. Το μεγαλύτερο μέρος – περισσότερα από 20 εκατομμύρια δολάρια – απευθύνεται σε περιοχές των ΗΠΑ

Το έργο άραγε θα εξαπλωθεί και στην Ευρώπη;;; Γιατί όχι;;;

Μέχρι στιγμής αυτά έχουν συμβεί επιγραμματικά:

-Γενετικά τροποποιημένα κουνούπια (GE) που δημιουργήθηκαν από την εταιρεία βιοτεχνολογίας Oxitec κυκλοφόρησαν στις ΗΠΑ στη Φλόριντα και το Τέξας.
-Τον Μάρτιο του 2022, η Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος των ΗΠΑ (EPA) χορήγησε στην Oxitec δύο χρόνια παράταση της άδειας πειραματικής χρήσης ή EUP, η οποία θα επέτρεπε στην εταιρεία βιοτεχνολογίας να απελευθερώσει επιπλέον κουνούπια GE στην Φλόριντα καθώς και σε τέσσερις κομητείες της Καλιφόρνια για η πρώτη φορά.
-Ενώ η EPA επέκτεινε το EUP της Oxitec, τόσο το Υπουργείο Γεωργίας της Φλόριντα όσο και το Υπουργείο Κανονισμού για τα φυτοφάρμακα της Καλιφόρνια (DPR) πρέπει να εγκρίνουν τις δοκιμές της Oxitec προκειμένου να προχωρήσει στις πολιτείες τους.
-Μετά από αντιδράσεις από τους νομοθέτες, η DPR της Καλιφόρνια ανακοίνωσε ότι η Oxitec απέσυρε οικειοθελώς την αίτηση εξουσιοδότησης έρευνας για να δοκιμάσει τα GE κουνούπια της στην Καλιφόρνια.
-Η τοπικά επίκτητη ελονοσία ήταν ανύπαρκτη στις ΗΠΑ τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά πέντε τέτοιες περιπτώσεις έχουν πρόσφατα διαγνωστεί – τέσσερις στην Φλόριντα και μία στο Τέξας.

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. να ξερετε πως τα κουνουπια που καταληγουν σε σπιτια εμβολιαζμενων πεθαινουν μεσα σε λιγες μερες, ουτε αναπαραγωντε

    αυτος ειναι και ο λογος που φετος σταδιακα ο πληθισμος τους εχει δεκατιστει.

  2. 🗣 “US is preparing a full-scale biological attack on Russia, developing viruses that are much more deadly than the coronavirus” – Igor Nikulin, former member of the UN Commission on Chemical and Biological Weapons.

    🗣 “I’m talking bout hantaviruses (spread by rodents), Ebola and Marburg viruses. They are working with all of these diseases in Ukraine, accumulating large stocks of doses” – Nikulin warns.

    Subscribe @IntelRepublic

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*