17:49 - 13/08/2023

«Σατανικός κόσμος»! Αποκαλύψεις πράκτορα της CIA για το τι ισχύει με τις «εξαφανίσεις» παιδιών

Διαφημίσεις

Απλά δείτε…
Ο Robert David Steele (16 Ιουλίου 1952 – 29 Αυγούστου 2021) ήταν Αμερικανός αξιωματικός της CIA!

Σε βίντεο του 2008 δήλωσε τα παρακάτω σε σχέση με την εξαφάνιση παιδιών, γεγονός που έχει κορυφωθεί στις μέρες μας:

«Αυτά τα παιδιά δεν απάγονται απλώς.

Και σ’ ορισμένες περιπτώσεις αναθρέφονται από οικογένειες ως μια βιομηχανική καλλιέργεια!!!!!

Έχουμε ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής που αναθρέφουν παιδιά προκειμένου να τα πουλήσουν!!!! Και όταν πωλούνται, έρχονται χωρίς πιστοποιητικό γέννησης, το οποίο σημαίνει ότι είναι ευκολότερο να τα σκοτώσεις και κανείς να μη ρωτήσει που βρίσκονται…

Επίσης, εισάγουμε παιδιά ως φορτίο αεροπλάνων!!!!

Δεν είναι μόνο παιδική σκλαβιά ή παιδική σεξουαλική κακοποίηση. Είναι επίσης παιδικό βασανιστήριο!!!!

Έχουμε όλη αυτή την τελετή πόσης αίματος από τον σατανικό κόσμο. Είναι επίσης η χρήση παιδιών για συγκομιδή οργάνων του σώματος!!!!».

Δείτε την απολύτως σοκαριστική συνέχεια:

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Λεωνίδας 08/14/2023 @ 12:45 ΠΜ

    Αυτές είναι κλασικές μπούρδες του τύπου: “οι εβραίοι θέλουν να καταστρέψουν τη λευκή φυλή”, ενώ οι εβραίοι βάση DNA ανήκουν περισσότερο στη λευκή φυλή σε σχέση με τους σκουρόχρωμους συνωμοσιολόγους! Αυτά τα fake news δημιουργούνται από ανάπηρους στο μυαλό “χριστιανούς”, ευτυχώς δε θα αργήσει η ώρα που η τεχνητή νοημοσύνη θα εξαφανίσει όλες αυτές τις χαζομάρες από τις μηχανές αναζήτησης, θα κοπούν και τα λεφτά των διαφημίσεων που δίνονται σε όλα τα site του παραλόγου κι όλα θα φτιάξουν επιτέλους.

  2. Ανώνυμος και ασφαλής 08/15/2023 @ 11:51 ΜΜ

    Αυτό που είχε ακουστεί για γνωστούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ που λαμβάνανε σκευάσματα -από ανθρώπους που βασανίζονταν για να εκρίνουν από τους αδένες μια ορμόνη- ώστε χρησιμοποιώνττας τη στο δέρμα τους να παραμένουν νέοι. Φυσικά υπάρχει και το αποδεικτικό, που βρήκαν στα υπόγεια του Λευκού Οίκου, ανθρώπους που ήταν για δεκαετίες φυλακισμένοι σε συνθήκες τρόμου και τους έβγαλαν με πουλμαν με φιμέ τζάμια.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*