Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:48 - 12/08/2023

Μαθηματική Απόδειξη Τριαδικού Θεού. Η Εξίσωση [6 ίσωση] 63, οι Εξαπατήσεις Φυσικών, το Χάραγμα. Σατανιστές χρησιμοποιούν Αριθμολογία και εξισώσεις Φυσικής. Ίνες Χοφ….

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

 

Μαθηματική Απόδειξη Τριαδικού Θεού. Η Εξίσωση [6 ίσωση] 63, οι Εξαπατήσεις Φυσικών, το Χάραγμα. Σατανιστές χρησιμοποιούν Αριθμολογία και εξισώσεις Φυσικής. Ίνες Χοφ….

Πάμε να τα δούμε όλα με ηρεμία και αργά…..

Υπάρχει μία ψύχωση από τους Φυσικούς [πολλούς στο κόλπο] να αποδείξουν ότι δεν ισχύει αυτό που είπε ο Ερμής ο Τρισμέγιστος: «ό,τι υπάρχει άνω και υπάρχει και κάτω». Αυτός είπε ότι Ο Θεός είναι Τρισμέγιστος = Τριαδικός, του το είπε λέγει ο Ποιμάνδης [ποιμένας ανήρ-άνδρας] που ήρθε ενσαρκωμένος εις το όραμα του και του είπε ότι είναι ένα πρόσωπο από αυτά τα τρία του Τριαδικού Θεού. Εύκολα αντιλαμβανόμαστε ότι είναι Ο Χριστός, αφού αυτοκαλέστηκε Υιός, το άλλο Πρόσωπο είπε είναι ο Πατέρας του και το έτερον ο Νούς. Αυτά που λέγει ο Ερμής ο Τρισμέγιστος, συμπίπτουν με όσα αργότερα είπε Ο Χριστός στους Μαθητές του! Αυτές οι δύο Μαρτυρίες κρύβονται επιμελώς και εσκεμμένα δαιμονοποιήθηκε ο Ερμής ο Τρισμέγιστος, που δεν ήταν περισσότερο ή ολιγότερο «μάγος» από τον Μωϋσή και που οι εκ των κρυφών Μονοθεϊστών Αιγύπτιων ιερέων πίστευαν έως την εποχήν του Μωϋσή, οπόταν και σφαγιάστηκαν Μάρτυρες από τον Φαραώ πριν την θεία δράση του Μωϋσέως.

Τώρα γιατί τα λέγω αυτά; Θεωρήστε δεδομένο ότι ο διάβολος θέλει οπωσδήποτε να μας πείσει ότι τα πάντα στην Φύση δεν είναι Τριαδικά, με την ίδια πεισμονή που ο Χοφ και άλλοι επιμένουν σε διαστάσεις πέραν των τριών, χωρίς ουσιαστικά να το τεκμηριώνουν εν πράξει, αλλά θεωρητικά. Στην Φυσική οι ψευδαισθήσεις και οι αληθαισθήσεις θεωρούνται θεωρίες, δεδομένα κ.τ.λ. που περιλαμβάνονται σε μαθηματικές εξισώσεις.

Ασπούμε ότι στα Μαθηματικά θεωρούμε έναν αριθμό ή ένα δεδομένο ή ένα αποτέλεσμα σωστό και μετά το βάλουμε σε μία εξίσωση, τότε το εσφαλμένο δεδομένο με το σωστό δεδομένο θα εξάξουν ένα αποτέλεσμα και μία καινούργια εξίσωση που θα θεωρείται αναμφισβήτητη και αναπόφευκτη! Κάπως έτσι μας περιπαίζουν και αυτοπεριπαίζονται…..

Οι Αιρέσεις στην Φυσικές δεν είναι ολίγες, ίσως είναι περισσότερες, αλλά οι Φυσικοί πάντοτε κρατούν «ευγενική» στάση στις διαφωνίες τους, προσπαθώντας να αποδείξουν ότι κάτι είναι λάθος ή να συμβάλουν με μία αντίθετη θεωρία. Είναι το ίδιο που ισχύει με τους ιατρούς και βιολόγους μετά τον κορωνοϊό και τα κρατικοποιημένα συστήματα υγείας, γνωρίζουν ότι η μεν ή δε θεωρία είναι απάτη, αλλά ελάχιστοι διαφωνούν κάθετε με ζήλο και αγανάκτηση οργής για τα ψεύδη. Άλλοι λένε κρυφά στον άνθρωπο: «μην το βάλεις» και τα τοιαύτα. Με το χάραγμα δεν θα μπορείς να λες στον άλλο μην το βάλεις, όλα θα ακούονται, άλλωστε, δεν θα υπάρχει τίποτε εκτός συστήματος, εξού και καίνε τα πάντα από δάση έως χρήματα, υγεία, ανεξαρτησία, ανθρώπινα δικαιώματα κ.ο.κ….

Ο Χοφ έκανε κάποιες εξισώσεις και είπε ότι το Σύμπαν είναι Οκτανικόν σε δομές και αναδομές ότι το Σύμπαν έχει 8 Φυσικές Καταστάσεις και οι 8 συνεξισώσεις του είναι ως επί τω πλείστον ένωση θεωριών από άλλους σε ένα κράμα. Απλά μπορούμε να ισχυριστούμε ότι μπορούμε να προσθέσουμε περισσότερες και περισσότερες και να γίνει ακόμη πιο σπουδαίο και περίπλοκο.

Ο Χοφ [Hopf] έκανε πολλές πολύπλοκες εξισώσεις και θεωρίες. Μία από αυτή θεωρεί ως δεδομένη την ούτω καλούμενη τέταρτη διάσταση. Και βάση αυτού του δεδομένου εξάγει γεωμετρίες εξισώσεις για τρισδιάστατο και δισδιάστατο ταυτόχρονα Σύμπαν. Αυτό έχει μία βάση, αλλά στο πλαίσιο του τετραγώνου και του κυβισμού στην 2α και την 3η , και υπάρχει ως δεδομένο από τα πανάρχαια χρονικά, δεν είναι κάτι νέο αλλά το παρουσιάζει κάτι ως νέο και ως τέταρτη διάσταση κάπως, αλλά δεν είναι στην 4η .

Κυριολεκτικά, κατά την γνώμη μου τέταρτη διάσταση μπορεί να ειπωθεί το σύνολον των τριών, ήτοι ο χώρος, πάχος, βάθος, απόσταση. Αυτό εξεφράστηκε κάπως αλλά όχι καθαρά, για τον χωρόχρονο και δη εξεφράστηκε ειδικά και ανεξάρτητα. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η τέταρτη διάσταση είναι μία διάσταση μιγάς, νόθα, όχι ανεξάρτητη, αλλά με προϋπόθεση το κράμα των τριών πρώτων ! Από την άλλη δεν μπορεί να υπάρξει μία διάσταση από τις τρεις πρώτες εάν δεν συνυπάρχουν συνταυτοχρόνως και οι τρεις ! Δοκιμάστε ό,τι θέλετε και όπως θέλετε, δεν γίνεται ! Όπως κατ’ επανάληψη είπα, μία μολυβιά στο χαρτί είναι τρισδιάστατη και όχι μονοδιάστατη ή δισδιάστατη, καθότι αποτελείται από μήκος, πλάτος και ύψος, έστω και εάν δεν έχουμε το μικροσκόπιο να δούμε το ύψος, εντούτοις, φαίνεται επειδή επισκιάζει το χαρτί.

Άρα, αφού οι τρείς είναι Μία και η μία Τρεις διαστάσεις, υπάρχει κάτι «μαγικό» εδώ ! 3 = 1 και 1 = 3 , να γιατί αναφέρομαι στους αριθμούς 13 και 31 στην Αριθμολογία και την σχέση τους με Τον Τριαδικό Θεό [όπως λέγει ο Ερμής για τον Τρις+μέγιστον Θεό] , συνάμα 13+31 = 44 , εδώ βλέπουμε διάκις το 4 , και μαζύ το 8 , θα πάμε και στο Οκτανικόν….

Γεωμετρικά λοιπόν , ο πρώτος αριθμός στον χώρο ή Χωροχρονοταχύτητα [και Χωροχρονοαπόσταση και όχι ενσφαλμένα χωρόχρονος] είναι το 3 και συνάμα το 1 ! Αυτάς μας συναριθμούν το 4 ! Συνάμα 1+3+4 = 8 ή 44 , προσέξετε τι λέγαμε ανωτέρω για το 44…. Αναγραμματιστί 44+44 = 88, ήτοι 112 , αυτά για όσους ξέρουν για το 11 και ισούται συνάμα αριθμολογικά με το 112 = 11,22 και /2 56 = 11 . Το 11 μεταξύ άλλων σημαίνει 2 αλλά και 1 = 1 δηλαδή έναν σύνολον είναι έναν σύνολον και αυτόν το σύνολον είναι τριαδικόν [τρεις διαστάσεις] και συνάμα μία διάσταση με τις υποδιαστάσεις [δηλαδή τις ούτω καλούμενες τρεις διαστάσεις]…..

Ως εδώ βλέπουμε ότι συμπαίζουν σε όλα οι αριθμοί 1 και 3 που είναι έναν [Θουκιδίδης: η μονάς είναι τριάς και η τριάς είναι μονάς, τυχαία νομίζετε εμφανίζεται ως Ορθόσοφος σε δεκάδες Ι.Ν. Ελλάδος, Βουλγαρίας, Ρουμανίας και Μικράς Ασίας θαρρώ και αλλού μαζύ με άλλους σοφούς], τότε 1+3=4.

Η Θεωρία μου για τις διαστάσεις είναι βασικά ένας από τους δακτύλιους της Τετραπιθανότητας [εξού και το όνομα της τετρά+πιθανότητα σε όλα]: α] μήκος β] πλάτος γ] ύψος, ασπούμε στην θέση ύψους κάθε φορά επειδή είναι κάθετο έναντι των άλλων που τις θέτουμε οριζόντια και δ] το ανάμεικτον αυτών!  Η Τέταρτη Διάσταση αν μπορούμε να την ισοδιατείνουμε ως όμοια των άλλων τριών είναι η νοθεία, χημεία, ένωση των άλλων! Εάν ισχύει και είναι διάσταση η αναμειξία τους, τότε ναι υπάρχουν 4 διαστάσεις, καθότι πάντοτε υπάρχουν οι πρώτες τρεις σε ανάμειξη. Όλες αυτές οι 3 = 1 και η μία είναι 3 και αν οι 3 είναι τέσσερεις τότ 1 = 4 και 4 = 1 και εδώ εξηγείται γιατί είναι ιερός και μυστικιστικός στην Αποκάλυψη και αλλού στην Αγία Γραφή ο αριθμός 14, συνάμα 14+41 = 55 = 10 = 1 = το σύνολον. Συνάμα 44 [13+31] και 55 = 99 ήτοι έναν πριν την Ολοκλήρωση ακέραιων του 100 , που δηλώνει ότι μία ασύλληπτη απόσταση πριν Τον Θεόν [έχουμε δεκάδες άλλα παραδείγματα και πιο ενδεικτικά] και συνάμα 99 = 18 και 9 [με τις σημασίες που αναλύσαμε άλλοτε].

Όπως αντιλαμβάνεστε όσοι το πειάσατε , η βάση των Μαθηματικών είναι η Προφωτοδεσμομηχανική [Προκβαντομηχανική] Αριθμολογία ! Θεωρία που με δίκαια μέσα θα πρέπει να κάνει Πάταγον !

Τώρα πάμε στην 63. Ουσιαστικά σε προηγούμενα άρθρα στην Αριθμολογία μου, έθεσα ως σημαντικότερους με κλειδιά αριθμούς για συνοπτική ολοκλήρωση και δη πέραν των διψήφιων της δεκάδος [που είναι ζυγοί] τους 24, 64, 72, 36, 96, 108 και 144.

63 = 216, / 2 = 108 ! [εδώ βλέπουμε και το 18] , στον Βούδα αναφέρονται τα 108 βήματα , στην Αποκάλυψη οι 144 πήχεις = 108 μέτρα [τα λέγω με συντομία].

Ο κύβος [η λέξη για την κυβοποίηση = κυβε+ρνοποίηση] υπάρχουν 24 γωνίες , με 90ο έκαστη = 2160ο = αριθμολογικά 216 = ο αριθμός του 63. Συνάμα63 αριθμολογικά είναι 666! Ο κύβος που εκφράζεται με αυτούς τους τρεις αριθμούς [63, 216, 666] είναι το σχήμα της ολοκλήρωσης = κυβέρνησης, εξού και η έννοια για ηλεκτρονική διακυβέρνηση Κυβερνοχώρος !

Εάν κυττάξετε έναν διαφανή κύβο έχει 8 ακμές σε κάθε συνάντηση τριών γωνίων , ιδίων αν τον φανταστείτε από θέση μέσα από τον κύβο και 12 γωνίες, 8Χ12= 96 , που είναι 4 φορές το 24. Ο κύβος έχει 6 έδρες στο τετράγωνον είναι 4 ήτοι στην δευτέρα [2α] όλα…..

Συνάμα το 8 έχει σχέση με το Οκτανικόν Σύμπαν του Χοφ !

Όλα αυτά έχουν μία άρρηκτη σχέση με τον 36 , που είναι ο αριθμολογικός δίχως μηδέν των 360ο = της σφαίρας και του κύκλου [στις 3η και 2α]. Αυτό που είπε ο Χοφ για τέταρτη διάσταση, ουσιαστικά είναι η 3η και η 2α, αλλά μπορούμε να ειπούμε ότι είναι η πέμτη [5η] διάσταση , καθότι 4η διάσταση είναι το ανάμεικτον των τριών = πάχος, βάθος, απόσταση, χώρος…..

Αλλά είπαμε ότι δεν είναι αμιγείς διαστάσεις η 4η και η 5η επίσης…..

Αμιγείς είναι το 1 = 3 ή 3 = 1 , ήτοι Ομοούσιω Τω Πατρί και Τω Υιώ και Τω Αγίω Πνεύματι , αυτό συμπεραίνεται , από το γεγονός , ότι δεν μπορούν να υπάρχουν τρεις διαστάσεις ή οποιαδήποτε των τριών πρώτων εάν λείπει μία από αυτές , και δεν μπορεί να υπάρχη 4η, 5η, 6η, 7η, και ούτω καθεξής , με όποιον ορισμόν τις προσδώσει ο καθένας , χωρίς την Θεμελιώδη Προϋπαρξη των τριών ή 1 = 3 και 3 = 1 !

Πάμε να το ιδούμε και άλλως πως: 13 = 1 και 31 = 3!  Δηλαδή 1 = 3 και 3 = 1 ξανά και 13 και 31 = όμοια και όλα μαζύν 44 ή 42 , αυτό που λέγει o Hopf για δύο επίπεδα κβαντικών επιπέδων, δηλαδή αναγραμματιστί και δη 42  Χ 42 ή 82 = 64 [42 = 42 = τρις το 14 όπως γενεές 14 και 14 και 14 εις την Καινή Διαθήκη, αυτό έχει τρισδιάστατη ή και τρισποπολλαπλασιασμένη δήλωση για όλα αυτά που λέμε ανωτέρω ήτοι τρεις φορές το 1 = 4 και το 4 = 1].

Μεταξύ άλλων μαζύ οι 13 και 31 ως 1331/2 = 665,5 ήτοι 0,5 πριν το 666 , και 3113 / 3 = 1.037, 666666666….. , που αριθμολιγικά μας κάνει το 137 [τον πιο μυστήριο αριθμό της Φυσικής] και την επανάληψη του 6 , συν 3113 / 7 = 444, 714….. που ο 444 έχει άλλες προεκτάσεις…..

Το συμπέρασμα είναι ότι ο χώρος ή το ανάμεικτον της Τετραπιθανότητας στις διαστάσεις είναι μία Διάσταση 13  και οι τρεις διαστάσεις είναι τρεις υποδιαστάσεις του ανάμεικτου ήτοι 31. Ο Χώρος, η απόσταση, το πάχος, το βάθος είναι 31 [όχι 11 ή 21] ή 13 ήτοι είτε οι τρεις διαστάσεις είναι Έναν ή οι το Έναν είναι τρεις διαστάσεις , συμφωνόντας με Ερμή Τρισμέγιστον, Θουκιδίδη, Όμηρον, Πλούταρχον και Καινή Διαθήκη . Όποιος δεν το καταρρίψει αυτόν με αποδείξεις , δεν μπορεί να καταρρίψει ΌΤΙ Ό Θεός είναι Τριαδικός και Ομοούσιος με Τρία Πρόσωπα ή Πρόσωπα3 ή Θεός3 όπου Θεός = Έναν [1] . Και έτσι πέφτουν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ [13] ΘΕΟΝ [31]…. Υπάρχει και συνέχεια , αλλά σε βιβλίον , που είναι έτοιμον ! ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ !!!!!

Όπως είπα ο διάβολος είναι σφετεριστής , εξού και συνάμα παρουσιάζει και ο ίδιος τριάδα , τους τρεις βατράχους της Αποκάλυψης , αρχαίον όφι , ψευδοπροφήτη και θηρίον που είναι τρία κτιστά πνεύματα δαιμόνια , κατ’ Αποκάλυψη….

Κατευθυντήρια γραμμή των μαξόνων είναι η γεωμετρία και τα μαθηματικά γενικότερα , από την γεωμετρία [κτήρια, όπλα, στρατηγική], την αριθμητική [Τράπεζες και όλα τα Οικονομικά] και την αριθμολογία [συμπεράσματα και έκταση ευφυΐας σε πάσα γνώση] , παρακολουθούν και χρηματοδοτούν τους Φυσικούς και Τεχνολόγους αλόγους [κατά τα Κοντάκια των Χαιρετισμών στην Παναγία μας] για Φυσική Εξαρτικοποίηση του συνόλου του Σύμπαντος , να γιατί εμπνευσμένοι από τον σατανά λένε στα πρωτόκολλα των σατανιστών σοφών της σιών: «ο βασιλέας μας θα είναι η ενσάρκωση του πεπρωμένου για να κυβερνήσει [κυβοποίηση, κυβερνοποίηση, κυβερνοχώρος = ηλεκτρονική διακυβέρνηση] του Σύμπαντος , μάταια όμως , θα πέσει , μέσα στις μηχανές του [τα θαύματα των μηχανών , αναφέρεται η Αποκάλυψη]. Και ξανά θυμηθείτε τον κύβο , το 216 , 24 γωνίες , 2160ο , 36 μεταπλασιάζεται σε 72 , 108 , 144 [για αυτό μιλήσαμε πολλά αλλά συμπίπτει και εδώ, όμως άλλη φορά]. Προσέξετε 3 φορές το 24 = 72 , = Τρίκυβος [αφού όλα τριαδικά] , τρεις φορές το 9 που είναι ο αριθμολογικός των 90ο = 27+72 που είναι το ανάστροφο του = 99 = έναν πριν Τον Θεό που είπαμε πριν…. Συνάμα 24+9 = 33 ο αριθμός ετών επί γης Χριστού που είπαμε αρκετά και δεν θα επεκταθούμε σε σχέση με αυτά, μπορείτε κάποια να τα εύρετε…. Όπως 33Χ3 = 99, ΠΑΝΤΟΤΕ με το 3 μέσα… και 33 Χ 3 = και 333 = 9 και 33 = 9 ήτοι 33 = 9 !

Πρίν προχωρήσουμε με τα βίδεα , δοκιμάστε Γλώσσοαριθμολογικά συνδέσεις [ταών = φωτών] των εξείς λέξεων. Μηχανή , βάσει του Νόμου Πέραν της Μίας Καταγωγής Ρίζας των Ελληνικών Λέξεων , προέρχεται από την σύνθεση μη+χάνω = με ακρίβειαν και με+χείρα και νουν ή και μηχά+νοία  και τρίτη καταγωγή η μάχη = μαχηνή = μαχηνοία , όπως και στην μάχαιρα = μα+χαίρα = με+χαίρα = με+χείρα = με το χέρι προέκταση = μαχαίρι και με αυτές τις λέξεις ήτοι την μηχανική που είναι η βάση της οικοδομικής-τεκτονικής-μασονικής-κτιστικής την λέξη μοιχεία ως μαχεία μηχεία που όλες ηχητικά ομοιάζουν και ηχώ ως μ+ηχώ = μηχώ = Ιαχώ, Ιαχά [παραφθαρμένη η λέξη στα εβραϊκά Ιαχωβάς], Ιαχή, μαγεία ή μαχεία = μάχη , μάχομαι = προσπαθώ και οικοδομώ , Δημιουργός , Πλάστης , χημεία ή χυμεία , χυμός , μάχιμος και μάχυμος ή μάχημος ….. και εν τέλει σε σύνδεση με την Αλχημεία ή Αλχυμεία = Θεού χημεία ή Θεού χυμεία….

Στο πρώτο βίντεο από το 0:30 [δέστε το απ’ αρχής να καταλάβετε] μας λέγει ότι λαμβάνουν έναν τετραδιάστατον διάστημα και τον χαρτογραφούν σε τρισδιάστατον διάστημα , R4 –> R3 , πρώτον δεν αποδεικνύεται το τετραδιάστατον οπωσδήποτε αφού βάση του είναι το τρισδιάστατον και ανάπλαση αυτού γεωμετρικά και όσα άλλα προείπαμε. Δεύτερον το τρισδιάστατον παρουσιάζεται XYZ που είναι η έκφραση χξς = 666 στα Ελληνικά ! Και το τετρασδιάστατον ως XYZΤ όπου το Τ στις κυπριακές ταυτότητες παρουσιάζεται με εικόνα για την ταυτότητα , που ανάγει στο BAN = Body Area Network = IBAN = IAM BODY AREA NETWORK [στο δεύτερο βίντεο από την αρχή, φυλάξετε ανεξάρτητα στον Η/Υ τα βίντεο αυτά και σε χαρτί].

Ποίον είναι το τετραδιάστατο ; Το σώμα τρεις διαστάσεις και η ψυχή = 4διάστατον !

Το Χάραγμα θα είναι ψυχή [1] τε και σώματι [3] έλεγχος ήτοι το  R4 –> R3  ήτοι υλικοποίηση ψυχής στο σώμα ! Και τέλος , η απώλεια σατανά , αφού συνυφάζεται με την ύλη και κατεβαίνει στην εκτίμηση του ανθρώπου η ψυχή ως ανύπαρκτη ή ως χαρτογραφημένη σε τρισδιάστατο σώμα , απαξίωση ψυχής και υποταγή στον Αντίχριστο !

Παρακολουθήστε με προσοχή τα δύο βίντεο , έχουμε και άλλη ανάλυση σε επόμενο βίντεο , περισσότερες σύντομες λεπτομερείς επαληθεύσεις , ασπούμε τρισδιάστατο = XYZ = 666 και τετραδιάστατο = XYZΤ = 6666 [στίχοι Κορανίου = κοράω = σπέρνω] , ήτοι από το Κοράνι στο Χάραγμα=666 , σας λέγει κάτι ;

6666+666=7332 , 73+37+32+23 = 165 =[15=6] / 3 = 55 = 1 BODY AREA NETWORK η ανθρωπότητα που θα είναι Τράπεζα [όπως λέγει το κίνημα [Live Life Claim = Evil File Claim διαβάζει συνάμα το υποσυνείδητο αναγραμματιστί , προς σατανά και το αίτημα από τον ίδιο τον άνθρωπο εξ’ ανάγκης σκλάβου ήτοι Claim = αναγραμματιστί Clima = Κλίμα ήτοι Κακού Φακέλου Κλίμα ή Κλίμα Κακού Φακέλου-Ατζιέντας = Evil File Clima! Όπως τα αναλύσαμε σε άλλα άρθρα] και χρήμα , μετάνθρωπος ξυλωμένος με ίνες μετάλλαξης και πνευματικής μετάλλαξης και κυβέρνηση νόμος έναν = 13 ή 31 των τριών δαιμονίων του κακού όπως λέγει η Αποκάλυψη:

Αποκ. 13,15 καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι.

Αποκ. 13,16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,

Αποκ. 13,17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.

Αποκ. 13,18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς.

Αριθμός θηρίου = Άρη ιθμός [ή ισμός] θήρας ιού ήτοι τελεσίδικο ΙΒΑΝ[Κ] = ΕΙΜΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΤΑΝΑ, ΚΑΙ η θήρα ιού = τα ηλεκτρονικά , εξ’ άλλου θηρίον στα Ελληνικά σημαίνει ιός ! Όχι ο υ+ιός Του Θεού , ο άλλος , διαβολικός !

Προσέξετε το 13,15 με αναγραμματισμούς κάνει 13+31=44 και 15+51 = 66+44=110=11 και περιγράφει την ηλεκτρονομηχανοποίηση ψυχής [1] και τρισδιάστατου σώματος [3] σε χάρτη τρισδιάστατο , άρα παραδέχονται ύπαρξη ψυχής και την υλικοποιούν = ξυλώνουν προς απώλεια  το        R4 –> R3 ήτοι το R4 = ψυχοσωματική εκ Θεού ταυτότητα του ανθρώπου να την κάνουν μόνον σωματική [666 = κυβοποίηση = κυβερνοχωροκυβερνοποίηση] , ψυχή = ψ+υχή = ψηχή = ψ+ηχεί….. Το Ψ είναι τρία και τα δύο είδη αρχισχήματος ήτοι η ευθεία [ευ+θεία] και καμπύλη = κάμψη = υπόκλιση στον Δημιουργόν, με αυτά τα δύο σχηματίζονται όλα τα μετέπειτα σχήματα και ως τρίτο μπορούμε να θέσουμε την γωνία = >.

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Καμια σχεση οι διδαχες του Ερμη με τις παπαρατζες του Ααρων[ο Μωυσης αντικαθιστουσε τον αδελφο του λογω προβληματος ομιλιας]Αλλο το νοητικο και ψυχικο επιπεδο του μυημενου και αλλη η ψυχολογια ενος συμμικτου πληθους αμορφωτων κακοποιων.Η τεταρτη διασταση ειναι ο χρονος[αξιωματικα] και απο κει και μετα μονο μαθηματικα εχουμε ν-διαστατο χωρο.

  2. παντοτε υπηρχαν στην ελληνικη τουλαχιστον ιστορια αλλα και σε πολους αλλους πολιτισμους εναρετοι αλλα και αθρωποι που κυριως μεσω της καταβασης στον αδη βιωσαν μια μεταμορφωση και μετεφεραν κατοπιν στους “θνητους” ειτε προφητειες ειτε μεταφυσικες εμπειριες προς γνωση και συμορφωση

    ο χριστος σαν τριαδικος δεν εχει ενα λογο παραπανω; , πολυ περισσοτερο ως μεσω του πατρος και του αγιου πνευματος; αλλα ο βιος σαν καινη διαθικη και η σταυρωση δεν αποτελουν ωροσημο και προειδοποιηση συναμα;

  3. Ελλας Ελλάς σημαίνει Παναγία… θα παρουμε την πολη για την ορθοδοξια…με”μεσον”τω προγόνων τη θυσία…υπάρχει των Αγιων μαρτυρία.. θα διωξουμε για παντα τη Μασωνια..για του Χριστού την πιστη την Αγία..!!!

  4. ΠάνοςΓέριμου 08/12/2023 @ 9:02 ΜΜ

    ΦΑΣΟΛΙ, φίλε μου βλέπω την καρδία σου, δυστάζεις λίγο, αλλά είσαι έναν βήμαν πριν την υπέρβαση, απλά κάνε την, και βεβαίως δεν χρειάζεται να κατεβείς στον Άδη, μπορεί να μπεις σε Θεωρία με την εννοιολογική φυσιολογική ή υπερταχεία έκσταση, ο δε Άδης που λες είναι η εγκάρδια αίσθηση της ταπείνωσης έως και τα δάκρυα, μπορείς περισσότερα απ’ όσα νομίζεις, σου το εγγυούμαι ! Και βεβαίως γνωρίζεις τα Κλειδιά !

  5. ΠάνοςΓέριμου 08/12/2023 @ 9:07 ΜΜ

    AIK, μιλώντας για Αρχαίους, μηδενός εξαιρουμένου, ουσιαστικά δεν τους γνωρίζουμε, λέγονται διάφορα, μόνον με την καρδιά καταλάβουμε κάποια πράγματα, δεν γνωρίζουμε τους αγώνες, τις εμπειρίες, τις αγωνίες τους και τις παγαποτιές τους. Οι πρώτοι πρώτοι που αναφέρθηκαν σε Ερμή Τρισμέγιστον είπαν ότι ο Μωυσής ήταν ιερέας της κρυφής σχολής Τριαδικού Ενός Θεού των Αιγυπτίων επειδή αυτοί απαγόρευσαν τον μονοθεϊσμόν, ταυτόχρονα αυτό συγκρίνεται ότι το 1518 π.Χ. ήρθε ο πολυθεϊσμός στην Ελλάδα βάσει Θουκιδίδη, εξού αυτό φαίνεται από έλλειψη πολυθεϊσμού στην Κυκλαδική Τέχνη. Εν πάση περιπτώσει, ο Ερμής είπε ότι Ο Θεός είναι Τρισμέγιστος και πήρε το παρατσούκλι Ερμής ο Τρισμέγιστος. Ότι είναι κακοποιοί όσοι είναι, σκέψου ότι ήσαν σκλάβοι και δραπέτευσαν, θα έκαναν ό,τι δή πότε να επιβιώσουν και τέτοια παραδείγματα έχουμε από όλους τους λαούς, εμείς οι Έλληνες το κάναμε έκτοτε σε εμφυλίους πολέμους και αλληλοκατακτήσεις με ουκ ολίγες αποικίες που καθαρίζαμε τους έντοπους συχνά. Αυτοί οι Εβραίοι, που τώρα ως επί τω πλείστον και δη οι σιωνιστές έχουν ένα βαρύ φορτίο, οι οποιεσδήποτε αμαρτίες τους σε σχέση με Τον Θεόν είναι πολύ τρομακτικές, το ότι τους ελευθέρωσε δεν είπε ότι τους συγχωρεί τις αμαρτίες, τους αφήνει και τους κρίνει όπως και εμάς και άλλους, βάσει το τι γνωρίζουν και δεν τηρούν….. Δεν μπορεί κάποιος να εξεγελάσει τον Ήλιον της Δικαιοσύνης, ουδέν κρυφόν υπό του Ήλιου τούτου, ούτε το σκότος….

  6. Πιο βλάκας πεθαίνεις!!

  7. Η μία ανοησία μετά την άλλη

  8. Η ορθοδοξία δεν δέχεται τον Ερμή τον τρισμέγιστο

  9. Σιγουρα οι “διδαχες”του Ερμη οπως και τα Ορφικα,δεν ειναι ευκολα κειμενα.Θελουν προπαιδεια.Τις αξιες ομως,την θεωρηση ως προς τον ανθρωπο και εναν πιο ολοκληρωμενο τροπο ζωης μπορεις να τον εκμαιευσεις απο παμπολα κειμενα π.χ ακομη και στην μυστηριωδη Ιλιαδα στη σκηνη Αχιλλεα Πριαμου.Οσο για το 12θεο,αμφιβαλλω αν ποτε οι Ελληνες τοποθετησαν την εννοια του Θεου-Δημιουργου, στον Ολυμπο.Φυσικα και επρεπε να υπαρχει μια θρησκειολογικη απλουστευση για τις μαζες.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*