20:59 - 24/08/2023

Τι θα κερδισει ο Συνδρομητης του Stranger -Voice !!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Θα προσπαθησω να εξηγησω οσο πιο απλα γινεται το τι συμβαινει σημερα στο Παγκοσμιο Ιντερνετ !

Οπως εχω ξανα πει πολλες φορες το μεγαλυτερο οπλο σημερα ειναι η πληροφορια και ο ελεγχος της !

Στο εξωτερικο υπαρχουν πολλα επιπεδα Ιντερνετ , οχι μονο το ελευθερο αλλα και το Premium Ιντερνετ το οποιο ειναι αυτο που ενημερωνει τους μεγαλους επιχειρηματιες , γιατρους , δικηγορους κοκ κοκ !

Υπαρχουν εκαντονταδες newsletters που επιχειρηματιες και επαγγελματιες πληρωνουν αδρα για να εχουν πρωτοι την πληροφορια μιας και αυτη ειναι η μεγαλη διαφορα σημερα ειτε σε ανταγωνισμο ειτε σε πωληση , επενδυσεις κοκ !

Το premium content λοιπον ειναι πολυ διαφορετικο και πολυ πιο χρησιμο απο το ελευθερο κειμενο , στο premium content σαν δημιουργος εχεις ενα μεγαλο στοιχημα να πραξεις το οποιο ειναι η πληροφορια σου να εχει αντιτιμο και αξια οσο το δυνατον μεγαλυτερη μιας και μονο με αυτον τον τροπο θα αυξησεις τους συνδρομητες σου !

Το 2012 σας προτεινα με επαναλαμβανομενα αρθρα να κανετε μια επενδυση στο Bitcoin , πολλοι σημερα μου λενε γιατι δεν σε ακουσαμε ρε νικολα και αλλοι λιγοι σημερα πινουν το κρασακι τους μεσα στο σκαφος τους …γιατι απλα με ακουσαν νωρις !Αυτο νομιζω θες να ξαναγινει και να εχεις πρωτος την πληροφορια !

Η πληροφορια ως οπλο ομως εχει και αλλες μορφες η αλλα συμφεροντα που μπορει να θιγονται , η δικη μου πληροφορια μιας και ασχολειτε και με το παραξενο και ψευτικο αυτου του κοσμου κοστιζει πολυ ακριβα σε ολους οσους εχουν συμφεροντα αυτος ο κοσμος να παραμεινει ως εχει ! Ακριβως και για αυτο το λογο εχουν κλωνοποιησει την πληροφορια μου με εκαντονταδες παπαγαλακια ωστε να μπορουν να σβησουν την Πηγη !.. Παπαγαλακια που η Google τα βοηθα να κερδιζουν καθε μερα κοσμο ενω εμενα εξαφανιζει τα καναλια μου η το ceo μου ετσι ωστε αν πατησεις να με βρεις να μην μπορεις αλλα να βρεις τος ελεγχομενους παπαγαλους !

Αν θελουν λοιπον να κρυβουν την πηγη θα πρεπει να πληρωσουν για να συνεχισουν να κανουν λογοκλοπη στην πνευματικη μου περιουσια ! Αλλα απο την αλλη θα πρεπει και εγω να βρω την αξια της πληροφοριας μου οταν πχ εν καιρο ισοβιου καθειρξης επεμενα να αποδεικνυω με παγκοσμια πρωτη πληροφορια τον κινδυνο των εμβολιων και της συγκομιδης για να μπορεσω να εμποδισω τους αριθμους θυσιας !!…Και αυτο ειναι ενα απλο παραδειγμα των τριων τελευταιων ετων για τα οσα εχουμε κανει .

Για αυτες μου τις πραξεις ειμαι στην μαυρη λιστα , για αυτες και αλλες πολλες που ΠΡΙΝ συμβουν τα γεγνοτα σε ενημερωσα ειμαι ανυπαρκτος πια στο Ιντερνετ για τους νεους χρηστες !

Δεν θελουν οι νεοι χρηστες να μαθουν ολη την πληροφορια 14 ετων , να πανε πισω και να δουνε με τα ματια τους το τι πως και γιατι !

Οοσι προλαβαν λοιπον να μας γνωρισουν , οσοι προλαβαν να βιωσουν την αληθεια του Κατοχικα Νεα και του Stranger-voice πλεον καλουνται να εχουν μια μηνιαια μικρη συνδρομη για να διαβαζουν την Πρωτολεια πλεον πληροφοριας μας !

Πριν σας πω για τα οφελη αυτης της συνδρομης θα σας μιλησω λιγο και για τους νεους νομους , η παγκοσμια προσπαθεια του καθεστωτος της Νεας Ταξης Πραγματων ειναι να εξαφανισει οσες φωνες ειναι αντιθετες με το αφηγημα της …αλλα αυτοι οι νομοι μπορουν να εχουν μονο ισχυ στο Ελευθερο ( θεος να το κανει ) Ιντερνετ και οχι στο Premium Internet , μιας και το premium ειναι σαν να γραφει ενας συγγραφεας βιβλια και εσυ να αποφασιζεις να το αγορασεις απο το βιβλιοπωλειο ..!Αυτο ακομα δεν μπορουν να το σταματησουν…ακομα δεν εχουμε φτασει στο να καψουν τα βιβλια στους δρομους οι νεοι Ναζι …Οχι οτι δεν μπορει να γινει στο αμεσο μελλον …οσο εμεις δεν αντιδρουμε ΟΛΑ μπορουν να ξανασυμβουν !

Τα ωφελη τω συνδρομητων που αυτη την στιγμη θα αποφασισουν να κανουν μια δωρεα-συνδρομη

Για αρχη να ξαναπω , αν μεχρι το Σεπτεμβριο κανετε μονοι σας μια μικρη Δωρεα-μηνιαια συνδρομη εμεις θα παρουμε το μεσο ορο της κατωτατης Δωρεας-μηνιαιας συνδρομης σας και θα αποφασισουμε με βαση αυτο το νουμερο το νουμερο της μηνιαιας συνδρομης μας , με αλλα λογια σας λεμε , αξιολογηστε εσεις με την μεχρι σημερα πληροφορια μας και τον αντικτυπο της ποσο μας αξιζει να προσφερεται καθε μηνα για να μας εχετε σαν την μηνιαια ηλεκτρονικη σας εφημεριδα !

Τωρα , αν θελετε πρωτοι να μαθαινετε της παγκοσμιες τασης
Αν θελετε πρωτοι να μαθαινετε τι κανει η Ελιτ στης κινησεις της , ειτε επενδυτικα ειτε στρατηγικα ειτε μεταφυσικα !
Αν θελετε να εχετε πλεον ερευνες που θα μπορουν να λενε τα πραγματα με το πραγματικο τους ονομα χωρις τον φοβο των ιουδαιων!
Αν θελετε να εχετε πρωτοι το Πεδιο και την εξελιξη του !
Αν θελετε να εχετε πρωτοι την λυση στο οποιο νεο κινδυνο η πανικο μας φερουν !
Αν θελετε να εχετε πρωτοι την γνωση του εναλλακτικου κοσμου πανω σε θεματα καθημερινοτητας !
Αν θελετε να εχετε πρωτοι εργαλεια , προγραμματα , σχεδιασμους , τα οποια προερχονται απο την κουλτουρα των ανθρωπων κατα της νεας ταξης Αν θελετε να εχετε γνωση πανω σε μυστικα αιωνων , γνωση πανω στον κοσμο που μας εκρυψαν !
Αν θελετε να γνωριζετε σε βαθος και πραγματικη υποσταση τον ρολο καθε νεου εγχειρηματος στον κοσμο μας (πχ τεχνιτη νοημοσυνη)!
Αν θελετε να γνωριζετε τα Υπερ και τα Κατα σε οτιδηποτε νεο χωρις την επιβολη συμφεροντων !
Αν θελετε ο Stranger και η ομαδα του να ανοιξουν τα χαρτια τους σε οτι εχουν ανακαλυψει !
Α θελετε ο Srtanger να μπορει να μιλαει χωρις περιορισμους !
Αν θελεtε ολα αυτα και πολλα ακομα να ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ και οχι κοπυ παστε αλλων,να μην υπαρχει πουθενα αλλου ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ να την λαμβανετε μονο τοτε θα πρεπει απο αυτη την στιγμη να ξεκινησετε μια ΔΩΡΕΑ-ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ με βαση την δικης σας αξιολογηση στο τι μεχρι σημερα εχετε λαβει αλλα και τι προκειτε να συμβει αν περασουμε σε premium content !

Η Θεση μου σε αυτο το νεο εγχειρημα ..!

“Αν καταφερα να νικησω σελιδες και δημοσιογραφους που ειχαν σαν δεκανικη τηλεοραση και περιοδικα να τους στηριζουν χρρησιμοποιωντας αναδημοσιευσεις και ελευθερο κειμενο τοτε σε αυτο το εγχειρημα οπου η πληροφορια μου θα κοστιζει σκοπευω να δημιουργησω το μεγαλυτερο premium newsletter της Ελλαδας μεχρι σημερα , αυτο θα ειναι και η αποδειξη οτι η πληροφορια του Κατοχικα Νεα ηταν παντα αληθης και οτι πανω σε αυτην την πληροφορια οι επικριτες που τοσα χρονια μας αποδομουσαν πατανε σημερα για να συνεχιζουν !Ο στοχος μου ειναι μεσω της αξιας της πληροφοριας που ερχεται να πετυχω ενα συνδρομητικο κοινο 50.000 ατομων …κατι που δεν εχει ξαναγινει ποτε στην Ελλαδα , αλλιως για μενα θα ειναι αποτυχια το εγχειρημα ! Η καθημερινη μου πληροφορια θα κανει τους συνδρομητες μου να ειναι αυτοι που θα φερουν ολο αυτο τον κοσμο ! ”

Ξεκινηστε σημερα την Δωρεα σας στο Κατοχικα Νεα για να μας δειξετε που θα οδηγηθουμε στις Αρχες Σεπτεβριου !

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Διονύσιος Διονύσιος 08/12/2023 @ 12:32 ΠΜ

    Πώς θα μπορούσε να γίνει;; Και ποιό ποσό;;;

  2. Εξυπνακιας 08/12/2023 @ 4:04 ΠΜ

    Το 2012 σας προτεινα με επαναλαμβανομενα αρθρα να κανετε μια επενδυση στο Bitcoin , πολλοι σημερα μου λενε γιατι δεν σε ακουσαμε ρε νικολα και αλλοι λιγοι σημερα πινουν το κρασακι τους μεσα στο σκαφος τους …γιατι απλα με ακουσαν νωρις !

    Εσυ γιατι δεν επενδυσες να πινεις τωρα το κρασακι σου στο σκαφακι?

    • Κατοχικά Νέα 08/12/2023 @ 4:28 ΠΜ

      Χαχαχαχα ,γιατι τα μπιτκοιν μου και την φαρμα μου τα εκαψα για να φτιαξω το Ελληνικο νομισμα πιστευωντας πονηρους Ελληνες σαν και σενα !!!!

  3. Δεν ειναι ευγενικο να παραπονουμεθα κυριοι, εκτος απ’τα “σκάφη”, επιπλεουν φελλοι και αλλα σκουπίδια.

  4. ακουσα τα τελευταια βιντεο-συνεντευξεις σου στο youtube και νομιζω οτι αυτα που λεει ο Tellinger εδω ειναι παρομοια

    https://truthcomestolight.com/michael-tellinger-with-reiner-fuellmich-one-small-town/

  5. Stranger, αυτο που προτεινει ο Tellinger μοιαζει πολυ με αυτο που προτεινεις και θελες να ξεκινησεις εσυ, και εχει ηδη ετοιμο το συστημα.Ισως αξιζει τον κοπο να το δεις αν οχι για να ενταχθεις σε αυτο ,αλλα για να παρεις ιδεες

    https://www.onesmalltown.org/

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*