Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:34 - 17/08/2023

Επειδη καλπαζει ξανα ….ξεκιναω παλι απο Πριν να σε ενημερωσω ..η να σου κανω τικ τακ !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Με απλα λογια το πρωτο πειραμα της ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ πηγε καταπληκτικα , το κοπαδι οχι απλα δαγκωσε το δολωμα αλλα το εφαγε μαζι με την πετονια και το καλαμι!

Γνωριζοντας η μαλλον βλεπωντας οτι δεν υπαρχει καμια αντισταση το σχεδιο θα συνεχιζει να εξελισσεται , οσο δεν αντιδρας αυτοι κερδιζουν μετρα εναντιων σου , στο φωναζω 14 χρονια !

Ερχεται λοιπον η νεα ασθενεια … μαλλον θα ειναι και αυτη αγνωστη και αορατη και απο οτι δηλωνουν θα εχει το Ονομα ..Χ!!Ασθενεια Χ !

Να θυμισω ομως για λιγο κατι σημαντικο…ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ …και ηδη πλησιαζει η τριετια οπου η ADE θα κανει την δουλεια της μεσα στον σωμα του 70% του πλυθησμου !

ΟΠως ειπα χρονια ΠΡΙΝ ξεκινησει η πανδημια οτι θα κρυολογησει η ΚΙΝΑ και οπως ειπα πριν την αρχη ης συγκομιδης με τον εμφολιασμο οτι ειναι ικανοι να φερουν τον τριτο παγκοσμιο για να κρυψουν το εγκλημα ..ετσι τωρα σου λεω οτι ενα απο τα βασικα σεναρια του “Αυριο” ειναι και το να φερουν μια νεα απειλη …εναν νεο κινδυνο που ωωω τι ατυχια παρα το οτι ειμαστε ενας τεραστιος πολιτισμος (πολιτισμος της χεστρας) δεν θα ειμαστε ικανοι να τον αντιμετωπισουμε !

Στο πρωτο πειραμα φεραμε αυτο που θεωρουσαμε σαν λυση και δηλωσαμε ευθαρσως σε ολους …οτι τον δικο σας φοβο εμεις θα τον κανουμε μπιζνες ! Οι μπιζνες μας εσωσαν ψυχες πολλες ψυχες …αλλα δεν ειχαμε την απηχηση στην Υπεροντοτητα πληροφοριας ωστε να μας ακουσουν εκατομμυρια συνανθρωποι μας και τωρα να γελαμε με την αποτυχια τους …δυστυχως ο φοβος εκανε την δουλεια του !

Τωρα ξεκιναει ξανα καλπασμο ο φοβος και παλι θα σου πω …ξεκινα της “μπιζνες” του φοβου μαζι μας για να μπορεσεις να κατσεις σπιτι στον καιρο του τρομου και να μην παθεις τιποτα !!….

Να θυμισω σε ολους σας οτι ολοι οσοι χαθηκαν …χαθηκαν μεσα στα νοσοκομεια και οχι στο σπιτι τους ;…Δεν νομιζω να εχεις τοσο κοντη μνημη !

Ασθενοφορο τσεπης και λοιπα προιοντα , μια εφευρεση ενας Ουγγρου επιστημονα που διαβλεψαμε οτι θα ειναι ικανη να αντιμετωπισει τον επικινδυνο και ανικητο εχθρο …και πετυχαμε διανα !…

Στο επομενο τικ τακ … θα πρεπει να εισαι ετοιμος και αρματωμενος με ανοσοποιητικο ισχυρο , με καθαριστικο να μην περναει τιποτα μεσα σου πανισχυρο και με εργαλειο που πηγαινει την αυτοιαση σου στα υψη !

Οπως λεω παντα , εγω οφειλω να δειχνω και να αποδιδω στην πληροφορια την αληθινη της μορφη , το τι εσυ θα εξαγεις , τι θα σε αφησουν οι πεποιθησεις σου να νομιζεις , τι θα σε αφησει η εκπαιδευση σου να δεχθεις δεν ειναι δικη μου δουλεια ….!

Οσοι απο εσας θελετε να μαθετε τι ειναι το ασθενοφορo τσεπης και τι μπορει να κανει σε περιπτωση αναγκης , τι μπορει να κανει σε ασθενειες χρονιες ..η στην προστασια απο Ιους βακτηρια και …Ζομπι, μου στελνει στο εμαιλ gonos.nikolaos@gmail.com μηνυμα με τιτλο ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ και εγω σας δειχνω πολλα ακομα …!

Stranger…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (16)

  1. Χρηστος 08/07/2023 @ 5:06 ΜΜ

    Δεν συμφωνώ ότι όλα αυτά φίλτατε είναι φτιαγμένα από αυτούς. Οι ιοί και όλα αυτά που γίνονται παγκόσμια με φωτιές πλημμύρες και όλα τα ακραία είναι προϊόν της αποκάλυψης που λέει ο Ιωάννης στο ευαγγέλιο.απλα αυτοί μέσο κάποιον τεχνολογιών γνωρίζουν τι έρχεται και προσπαθούν να αποπροσανατολησουν τον κόσμο να μην καταλάβει τι γίνεται. Μην δαγκώνεις και εσύ το δόλωμα. Εκτός και αν είσαι έναν από αυτούς .η πηγή όλον βρίσκεται σε πνευματικό πόλεμο. Ο ΕΧΩΝ ΟΤΑ ΑΚΟΥΕΙΝ ΑΚΟ

  2. AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 08/07/2023 @ 6:02 ΜΜ

    Ο υπουργός υγειας Χρυσοχοιδης πρέπει να απαντησει αμέσως.
    Είναι αλήθεια ή ψέματα ότι δοθηκε εντολή να εμβολιαζόμαστε με τα σκευάσματα της Pfizer για έξη μηνες μετα, από την ημερομηνία λήξης τους.
    Η σημερινή αποκάλυψη, υπηρεσιακών mail, του δημοσιογράφου @dstefanos
    απλά σοκάρει.

  3. Ηρακλής 08/07/2023 @ 6:26 ΜΜ

    Ε – ε – έρχεται !!!
    (…δηλαδή μας το φέρνουν)

  4. spiros tsiskakis 08/07/2023 @ 6:26 ΜΜ

    Πόσο δίκιο έχεις ξέρεις;;εγώ ξέρω γιατί σε παρακολουθώ 14 χρόνια.Απλά το 40,56+17,83+11,84+7,69+4,63+4,44+3,69+3,17 = Ο εκπαιδευτής μας εκπαιδεύει από μικρή ηλικία για να είμαστε καλά παιδιά και υπάκουα από τα γεννοφάσκια μας….Έχει γνώση Ο KORAKAS που συνωμοτεί με τα κοράκια επειδή αυτά Τρέφονται με σάρκες που βρίσκονται σε νοητική αποσύνθεση….ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ…

  5. spiros tsiskakis 08/07/2023 @ 6:38 ΜΜ

    Άσχετο θέμα στο θέμα αλλά νιώθω εδώ και καιρό ότι κάτι δεν πάει καλά με τα κουνούπια.Οι πληγές μεγαλύτερες επώδυνες και τα συμπτώματα δεν υποχωρούν εύκολα εσύ ξέρεις..ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ..ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.

  6. εtυχε να δω αυτο σημερα και νομιζω θα σου αρεσει stranger…

    https://www.bitchute.com/video/CiclugdAPPqh/

  7. Former Pfizer VP says next manufactured covid-like crisis is “closer than ever”

    https://www.newstarget.com/2023-08-04-former-pfizer-vp-next-manufactured-crisis-close.html

  8. και ωωωωω όλως τυχαίος ο εμβολιασμός αφορά μόνο τα δικά μου παιδιά…..γιατί όσοι οριωνται και φωναζουν επειδή τους αδικούν τους χρησιμοποιουν είναι του σατανά……ΜΗ ΜΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ……αυτααααα…..ας τα βάλουν με κάποιον στα μέτρα τους αντί να καταστρέφουν μικρά……

    • Λάζαρος 08/11/2023 @ 5:20 ΜΜ

      Το νέο εμβόλιο θα πιάνει το ΚΚΕ που θερίζει… (Καρδιά, Καρκίνος Εγκεφαλικό)

  9. αγνωστος 08/08/2023 @ 2:34 ΜΜ

    αυτοι φτιαχνουν εμβολια για την “χ” που ξερουν το ειδος της; ετοιμα ολα μακαρι να αντεξουμε στις πιεσεις για νεα “προϊοντα”

  10. πιασατε βαγονι α΄λλα χασατε την μηχανη….
    ο Χρηστος αγγιζει αλλα δεν ξερω αν ειναι αποκαλυψη η κατι αλλο αυτο που ερχεται….το σιγουρο ειναι οτι ολοι βιαζονται…το εχετε παρατηρησει πιστευω….

  11. Τον τελευταίο καιρό ψάχνω δια την θεραπεία της ακίδας. Ξέρω ότι το οξυγόνο είναι το ένα φάρμακο. Το άλλο είναι το ιώδιο. Δεν μπορώ να κάνω τον συνδυασμό βάση ιδιοτήτων. όποιος μπορεί ας ασχοληθεί. ΠΑΡΑΚΑΛΏ Θέλω το ΑΣΘΕΝΟΦΌΡΟ ΤΣΕΠΗΣ.

  12. Πιστεύω ότι βρίσκομαι σε πολύ καλό δρόμο με το θεραπευτικό ιώδιο κατά ……….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*