11:54 - 06/08/2023

O δράστης του άγριου ξυλοδαρμού της 44χρονης αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ ήταν ένας από τους 8 επιχειρηματίες της εστίασης που είχαν προσκληθεί στο Μέγαρο Μαξίμου

Διαφημίσεις

Τι λέει στο Protothema η μητέρα της αστυνομικού που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της

«Σκότωσε στο ξύλο το παιδάκι μου», λέει με φωνή που τρέμει η μητέρα της 44χρονης αστυνομικού που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της, τα ξημερώματα της Πέμπτης, στη Λάρισα.

Μιλώντας στο protothema.gr, η μητέρα της αστυνομικού αποκάλυψε τον εφιάλτη που φαίνεται ότι ζούσε η κόρη της στα χέρια του 52χρονου συζύγου της. Σε κατάσταση σοκ επαναλαμβανει διαρκώς: «Μας σκότωσε το κορίτσι μας».

Σύμφωνα με τη μητέρα του θύματος που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ο 52χρονος επιχειρηματίας προκαλούσε συχνά προβλήματα και καβγάδες και έκανε ψυχολογικό «πόλεμο» στην κόρη της σε όλη τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους τα τελευταία 15 χρόνια.

(Με ρήξη σπλήνας και νεφρού και σοβαρότατα τραύματα στο στο κεφάλι, στα πλευρά, στη μύτη, στη γνάθο, στη στοματική χώρα και την κοιλιά νοσηλεύεται η 43χρονη αστυνομικός, που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της στη Λάρισα, όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν. Η ίδια μιλώντας στην ΕΡΤ, περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του επιχειρηματία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και απολογείται τη Δευτέρα. Την ίδια στιγμή νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον νταή επιχειρηματία και σύζυγο της αστυνομικού. Ο φερόμενος ως δράστης, είναι ιδιοκτήτης γνωστής ταβέρνας στην Νεάπολη Λάρισας, ενώ φαίνεται ότι είναι και ένθερμος υποστηρικτής της ΝΔ)

«Έλεγε συνέχεια ότι δεν αντέχει άλλο»

Γι’ αυτόν τον λόγο η 43χρονη αποφάσισε να ζητήσει διαζύγιο, όμως μόλις το ανακοίνωσε εκείνος της επιτέθηκε άγρια με γροθιές στο πρόσωπο και στην κοιλιά με αποτέλεσμα να της προκαλέσει βαριά τραύματα στο πρόσωπο, το θύμα να έχει σπασμένα πλευρά, ρήξη νεφρού και να υποβληθεί χθες σε χειρουργική επέμβαση.

«Έλεγε συνέχεια σε εκείνον και σε εμένα ότι δεν αντέχει άλλο. “Μαύρισε η ψυχή μου” μου έλεγε συνέχεια, όμως δεν έφευγε, μέχρι που τελικά το πήρε απόφαση. Της έκανε “|πόλεμο” για να γίνεται πάντα το δικό του. Την απειλούσε ακόμη και ότι θα της πάρει τα παιδιά αν τον χώριζε. Τη ζήλευε πολύ και η κόρη μου φοβόταν. Περνούσε πολύ δύσκολα μαζί του αλλά έκανε υπομονή για τα παιδιά», αναφέρει η μητέρα της αστυνομικού στον δημοσιογράφο Στράτο Λούβαρη του protothema.gr.

«Δεν άντεξε άλλο και πήρε την απόφαση να τον αφήσει, όμως αυτός την σκότωσε στο ξύλο», καταλήγει.

Πώς έγινε ο άγριος ξυλοδαρμός

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν η γυναίκα ζήτησε από το σύζυγό της να πάρουν διαζύγιο προκαλώντας την ακραία αντίδραση του. Ο δράστης, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης γνωστής ταβέρνας στην Νεάπολη Λάρισας, άρχισε να τη βρίζει, έχασε τον έλεγχο και την γρονθοκόπησε με μανία στο πρόσωπο και στην κοιλιά.

Οι γείτονες άκουσαν τον σαματά και τα ουρλιαχτά του θύματος και κάλεσαν την Αστυνομία, με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να σπεύδουν στο σημείο και να συλλαμβάνουν τον δράστη.

Η γυναίκα, βαριά τραυματισμένη, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση φέροντας βαριά τραύματα στο κεφάλι και την κοιλιακή χώρα ενώ από τα χτυπήματα έσπασαν ακόμη και τα δόντια της.

Το θύμα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο νεφρό και σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Άτομα που γνωρίζουν το ζευγάρι, το οποίο έχει δύο παιδιά, κάνουν λόγο για μια έντονη σχέση κατά τη διάρκεια της οποίας έχουν σημειωθεί και άλλα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Ο επιχειρηματίας φέρεται στο παρελθόν να έχει χειροδικήσει ξανά σε βάρος της συζύγου του και αυτός ήταν ο λόγος που του είχε ζητήσει να χωρίσουν. Ωστόσο, είχαν αποφασίσει από κοινού να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους και το τελευταίο διάστημα έμεναν μαζί.

Στον ιστότοππο eleftheria.gr και στη στήλη Ψιθυριστά και AΛΛA δημοσιεύθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 2021 ένα παραπολιτικό που εμφανίζει τον Κώστα Μπρέλλα μεταξύ των 8 επιχειρηματιών της εστίασης πανελλαδικά που συναντήθηκαν και συζήτησαν με τον Πρωθυπουργό. To δημοσίευμα έχει ως εξής>

Ψήνει Μητσοτάκη

*Ο Κώστας Μπρέλλας της γνωστής ομώνυμης ψησταριάς στη Νεάπολη επιλέχθηκε μεταξύ των 8 επιχειρηματιών της εστίασης πανελλαδικά που συναντήθηκαν και συζήτησαν με τον Πρωθυπουργό, μαζί και ο υπουργός Αδ. Γεωργιάδης, αλλά και ο Άκης Σκέρτσος. Κάθισαν στο ίδιο τραπέζι στο Μαξίμου και συζήτησαν με τον Κυρ. Μητσοτάκη για τα προβλήματα του χειμαζόμενου κλάδου. Πέρα από εκπρόσωπους και συνδικαλιστές, ο Πρωθυπουργός ήθελε να μιλήσει απευθείας με επαγγελματίες που δουλεύουν πραγματικά, που αγωνίζονται καθημερινά στο μετερίζι. Κλειστές οι ταβέρνες αυτόν τον καιρό, ο «Μπρέλλας» πάντως συνεχίζει με ντελίβερι και τέικ αγουέι. (Τώρα ψήνει και τον Μητσοτάκη υπέρ του κλάδου).
***
*ΦΥΣΙΚΑ και έκανε αίσθηση στη Λάρισα που ο Κ. Μπρέλλας κλήθηκε να συζητήσει με τον Πρωθυπουργό. Δεν έσωνε χθες από τηλεφωνήματα και μηνύματα. Πώς έγινε όμως; Γιατί αυτός; Γιατί και κάποιος από Λάρισα; Άλλος ένας από Θεσσαλονίκη στην ομήγυρη και έξι μαγαζάτορες από Αθήνα, ανάμεσά τους κι ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου. Ποιος μερίμνησε;
Ουδείς γνωρίζει. Ο Λαρισαίος δέχτηκε λέει τηλεφωνική πρόσκληση από το Μαξίμου, στην αρχή κιόλας νόμιζε πως κάποιος μπορεί να του έκανε φάρσα, «από πού κι ως πού», σκέφτηκε, «με φωνάζουν να μιλήσω με τον Πρωθυπουργό»… Φυσικά και θα δεχόταν, του ξανατηλεφώνησαν για επιβεβαίωση και πήγε Αθήνα.
«Κάνατε μεγάλες προσπάθειες, δεν περίμενα από την Ελλάδα να δούμε κάτι τέτοιο», είπε, μεταξύ άλλων, ο Κ. Μπρέλλας στον Κυρ. Μητσοτάκη, «κι όμως το είδαμε. Όμως θα χρειαστούμε κι άλλη στήριξη…».
***
*ΣΤΟΥ «Μπρέλλα» έχουν γίνει κατά καιρούς τραπέζια νεοδημοκρατών με τη συμμετοχή στελεχών και παραγόντων της Λάρισας, αλλά και της Αθήνας, πολλοί υπουργοί έχουν περάσει από εκεί. Επειδή όμως η ταβέρνα είναι και στέκι κυνηγών, αρκετοί τον ρωτούσαν χθες «Κώστα, είπες τίποτα στον Μητσοτάκη και για το κυνήγι;».
***
*ΣΙΓΟΥΡΑ η Λάρισα διαθέτει ισχυρό τομέα εστίασης. Γι’ αυτό μάλλον και προτιμήθηκε να κληθεί και Λαρισαίος στο Μαξίμου. Επιπλέον την ίδια μέρα, οι διοικούντες τον ΣΙΚΑΕΛ, Ν. Αθανασούλης, Β. Λιάπης, Κ. Νούσιος, κατόπιν μεσολάβησης του Χρ. Κέλλα, βρέθηκαν στο Υπουργείο Ανάπτυξης και συζήτησαν με τον αναπληρωτή υπουργό Νίκο Παπαθανάση.
Ζ.

kourdistoportocali.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*