12:30 - 05/08/2023

Ρωσία: Ξεκίνησε μαζική στρατολόγηση γυναικών από τις φυλακές

Διαφημίσεις

Η μαζική στρατολόγηση φυλακισμένων γυναικών για να πάνε στο μέτωπο έχει ξεκινήσει στη Ρωσία, δήλωσε η ιδρύτρια της ανεξάρτητης ΜΚΟ «Η Ρωσία πίσω από τα κάγκελα» [«Русь Сидящая»], Όλγα Ρομάνοβα, σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Οι γυναίκες εκφράζουν μια πολύ έντονη επιθυμία να πάνε στον πόλεμο, εκτίμησε η δημοσιογράφος επικεφαλής της ΜΚΟ, Ρομάνοβα.

Σύμφωνα με αυτήν, μέχρι πρόσφατα, γυναίκες από τα καταληφθέντα ουκρανικά εδάφη στρατολογούνταν ενεργά στο μέτωπο.

Περίπου 50 γυναίκες στρατολογήθηκαν σε μια σωφρονιστική φυλακή στην πόλη Σνέζνε στο Ντονμπάς, άλλες 100 γυναίκες κρατούμενες εντάχθηκαν από μια φυλακή στη νότια Ρωσία.

Την Τρίτη, η υπηρεσία Sota ανέφερε ότι περίπου 30 γυναίκες κρατούμενες σε μια φυλακή στην περιοχή Λίπετσκ στο ευρωπαϊκό τμήμα της Ρωσίας συνήψαν σύμβαση με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

«Υπήρχε απλώς μια μαζική στρατολόγηση στο Λίπετσκ», τόνισε η Ρομάνοβα. Σημείωσε ότι σύντομα θα υπάρξουν πληροφορίες για γυναίκες από άλλες φυλακές που πηγαίνουν στον πόλεμο. Σύμφωνα με αυτήν, οι γυναίκες κρατούμενες είναι πολύ επιρρεπείς στην προπαγάνδα και θέλουν να πάνε να πολεμήσουν ακόμη περισσότερο από τους άνδρες.

Η Ρομάνοβα, η οποία ηγείται μιας οργάνωσης που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των κρατουμένων, είπε ότι οι γυναίκες πολεμούν σε μονάδες επίθεσης.

Πολλές από αυτές έχουν το παρατσούκλι «Λύκαινα». Ζουν μαζί με τους άντρες αλλά κοιμούνται χωριστά.

«Τώρα μια γυναίκα μπορεί επίσης να πάει να πολεμήσει στην Ουκρανία και να αποφύγει τη φυλάκιση», τόνισε η Ρομάνοβα.

The Hellenic Information Team



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*