11:57 - 05/08/2023

Νέα στοιχεία πως οι εμβολιασμένοι μεταφέρουν την ακίδα μέσω σταγονιδίων “αερολύματα” σε ανεμβολίαστους

Διαφημίσεις

Νέα στοιχεία υποδεικνύουν ότι τα εμβολιασμένα άτομα μπορούν να μεταδώσουν αντισώματα που δημιουργούνται μέσω του εμβολιασμού με mRNA COVID-19 σε μη εμβολιασμένα άτομα μέσω των αερολυμάτων, σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο ImmunoHorizons.

Επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο του Κολοράντο έκαναν μια μελέτη εάν τα εμβολιασμένα άτομα θα μπορούσαν να μεταφέρουν αντισώματα μέσω του αέρα που παράγονται από εμβόλια COVID-19. Τα αερολύματα είναι αιωρούμενα σωματίδια σταγονιδίων στον αέρα, όπως η αερομεταφερόμενη σκόνη, η ομίχλη, οι αναθυμιάσεις ή ο καπνός, που μπορούν να απορροφηθούν από το δέρμα ή να εισπνευστούν.

Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν έναν συνδυασμό δοκιμών για να ανιχνεύσουν ειδικά αντισώματα για τον SARS-CoV-2 από μάσκες που φορούσαν τα εμβολιασμένα μέλη του εργαστηρίου και έδωσαν σε ανεμβολίαστα μέλη στο τέλος της ημέρας. Τα αντισώματα είναι πρωτεΐνες που παράγονται από το ανοσοποιητικό σύστημα που κυκλοφορούν στο αίμα και εξουδετερώνουν ξένες ουσίες όπως βακτήρια και ιούς.

Σε συμφωνία με τα αποτελέσματα που αναφέρθηκαν από άλλους, οι ερευνητές αναγνώρισαν αντισώματα ανοσοσφαιρίνης G (IgG) και ανοσοσφαιρίνης Α (IgA) στο σάλιο των εμβολιασμένων ατόμων και στις μάσκες τους.

Με βάση τις παρατηρήσεις τους, οι ερευνητές υπέθεσαν ότι η μεταφορά σταγονιδίων ή αερολύματος αντισωμάτων μπορεί να συμβεί μεταξύ ατόμων, παρόμοια με τον τρόπο με τον οποίο μεταφέρονται τα σταγονίδια και τα σωματίδια του ιού με αεροζόλ.

Για να ελέγξουν την υπόθεσή τους, έλαβαν και συνέκριναν ρινικά επιχρίσματα από μη εμβολιασμένα παιδιά που ζούσαν μαζί με εμβολιασμένους γονείς. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η υψηλή IgG στις μύτες των εμβολιασμένων γονέων «σχετιζόταν σημαντικά» με μια αύξηση της ενδορινικής IgG στο μη εμβολιασμένο παιδί από το ίδιο νοικοκυριό, ειδικά σε σύγκριση με το «ειδικό αντίσωμα SARS-CoV-2 που ανιχνεύθηκε» στη μύτη.

Με άλλα λόγια, τα ευρήματά τους υποδηλώνουν ότι η μετάδοση αντισωμάτων μέσω του αέρα μπορεί να συμβεί μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων, απο τους γονείς στα παιδιά τους – η τάση για αυτή τη μεταφορά σχετίζεται άμεσα με την ποσότητα των ρινικών ή στοματικών αντισωμάτων που βρέθηκαν σε όσους έλαβαν τα εμβόλια.

Αυτός ο τύπος ονομάζεται «παθητική ανοσοποίηση», όπου τα αντισώματα – κυρίως IgA – ανταλλάσσονται μεταξύ των ατόμων μέσω σταγονιδίων του αναπνευστικού, έγραψε ο Brian Hooker, επικεφαλής επιστημονικός υπεύθυνος στο Children’s Health Defense, ο οποίος είναι διδάκτορας στη βιοχημική μηχανική.

Ο κ. Χούκερ είπε στους The Epoch Times ότι η παθητική ανοσοποίηση θα μπορούσε να προκαλέσει αυτοάνοσα και «κάθε είδους αντιδράσεις» στους παρευρισκόμενους λόγω μιας παρόμοιας «μοριακής μίμησης μεταξύ των αντισωμάτων COVID-19 Ig [ανοσοσφαιρίνης] και των ανθρώπινων πρωτεϊνών».

Μελέτες έχουν δείξει ότι η μοριακή μίμηση μεταξύ των ξένων μορίων και των ανθρώπινων μορίων μπορεί να οδηγήσει σε μια αυτοάνοση απόκριση που προκαλεί λανθασμένη λειτουργία αντισωμάτων και αλληλεπίδραση με ανθρώπινες πρωτεΐνες. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια ανοσολογική αντίδραση όπου το σώμα επιτίθεται στους δικούς του ιστούς, με αποτέλεσμα βλάβη ή ασθένεια.

Ο κ. Χούκερ είπε ακόμα ότι η μελέτη υποδηλώνει ότι εάν τα αντισώματα Ig μπορούν να μεταδοθούν από άτομο σε άτομο, υπάρχει πιθανότητα να μεταδοθεί και η πρωτεΐνη ακίδας που παράγεται από τα εμβόλια COVID-19.

«Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει ανοσοποίηση των παρευρισκομένων καθώς και προβλήματα που σχετίζονται με την τοξικότητα των πρωτεϊνών αιχμής στα συστατικά της κυκλοφορίας του αίματος και σε άλλους ιστούς», πρόσθεσε.

Τα εμβόλια κατά του COVID-19 εγκρίθηκαν χωρίς μελέτες για την αξιολόγηση της μετάδοσης

Τα εμβόλια COVID-19 που χρησιμοποιούν τεχνολογία mRNA όπως η Pfizer και η Moderna εγκρίθηκαν παγκοσμίως χωρίς μελέτες σχετικά με την πιθανή επίδραση νανοσωματιδίων λιπιδίων (LNPs) που περιέχουν στο mRNA ή την πρωτεΐνη ακίδας που παράγεται από τα κύτταρα ενός πρόσφατα εμβολιασμένου ατόμου.

Ένα εμπιστευτικό έγγραφο της Pfizer ( pdf ) που αποκαλύπτεται μέσω ενός αιτήματος για το Freedom of Information Act υποδηλώνει ότι ένα μη εμβολιασμένο άτομο θα μπορούσε να λάβει το περιεχόμενο των εμβολίων COVID-19 μέσω του αέρα ή του δέρματος ενός εμβολιασμένου ατόμου και αναφέρεται στην πιθανότητα να προκληθεί ανεπιθύμητη αντίδραση εμβολίου από τέτοια έκθεση.

Μια άλλη ιαπωνική μελέτη βιοκατανομής της Pfizer έδειξε ότι η πρωτεΐνη ακίδας του εμβολίου COVID-19 μπορεί να ταξιδέψει από το σημείο της ένεσης μέσω του αίματος και να συσσωρευτεί σε όργανα και ιστούς, συμπεριλαμβανομένου της σπλήνας, του μυελού των οστών, του ήπατος, των επινεφριδίων και των ωοθηκών.

Σύμφωνα με ένα έγγραφο του 2022 στο Infectious Diseases Research ( pdf ) από τη Γαλλίδα φαρμακοποιό και βιολόγο Helene Banoun, τα LNP από τα εμβόλια mRNA COVID-19 μπορούν να απεκκριθούν μέσω των σωματικών υγρών και να περάσουν τον διαπλακουντιακό φραγμό.

Οι πρωτεΐνες αιχμής που κατασκευάζονται από το σώμα μετά τη λήψη ενός εμβολίου για τον COVID-19 κυκλοφορούν ως εξωκυτταρικά κυστίδια που απελευθερώνονται από κύτταρα που μεταφέρουν πρωτεΐνη ακίδας μέσω της κυκλοφορίας, σύμφωνα με την κ. Μπανούν. Τα εξωσώματα αυτά βρίσκονται στο σάλιο, το αίμα, τα ούρα και το εγκεφαλονωτιαίο υγρό. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα εμβόλια mRNA έχουν διανεμηθεί ευρέως, απαιτούνται φαρμακοκινητικές μελέτες για να προσδιοριστεί ο τρόπος με τον οποίο απεκκρίνονται από το σώμα και ποια συστατικά των εμβολίων COVID-19 μπορούν να μεταδοθούν από ένα εμβολιασμένο άτομο σε ένα ανεμβολίαστο, είπε η Dr Banoun.

φωτο-Στοιχεία για τη μεταφορά της ειδικής για τον SARS-CoV-2 ανοσίας μέσω αερολύματος.

anazitiseis.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Να τολμας για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 08/06/2023 @ 3:24 ΜΜ

    ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2021!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*