Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:01 - 05/08/2023

Τί ὑπονοεῖ ἀνήκει στήν στοά;…..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τί ὑπονοεῖ ἀνήκει στήν στοά;…..

Γιατί οἱ μπάξ ὄνοι ἀνήκουν σέ στοές;

Γιατί οἱ κατσαριδοποντικοί ἔχουν ὑπόγειες στοές υπό+νόμους;

Γιά νά μεταφέρουν ἐπιδημίες καί πανδημίες τύφου , πού μετά χρειάζεσαι ἐμβόλια !

Καί τί σημαίνει τῦφος ;

Ἔπαρση !

Πού λόγῳ τοῦ πυρετοῦ τῆς δῆθεν ἀνωτερότητας τῆς ὑπερηφάνειας , μεταγενέστερα καλέστηκε ἡ ἀσθένεια , τῦφος !

Καί σεμνότυφος ,  εἶναι μπάξ Ὄνος πού κάθεται σοβαροφανής , μπροστά ὡς δήμαρχος , ὑπουργός , στρατιωτικός , δικαστικός , παχουλομίσθιος , βολευτῇς , πρωθυπουργός , πρόεδρος , ἀκόμη καί ἱεράρχης ,  ὥσπου νά ἔρθει ἡ ὥρα πολλοί ἔσχατοι νά εἶναι πρῶτοι καί πολλοί πρῶτοι ἔσχατοι !

Οἱ σκάρτοι πρῶτοι , πρῶτοι στόν Πωλειτισμό της Ἀλακάρτας του Ἅδη ! αἰώνια σάπια σκουλήκια τοῦ σατανᾶ !
Δέν εἶναι Ἐκκλησία , εἶναι στοά συναγωγῆς σατανᾶ !

Ἀνήκει στήν στοά , εἶναι κτῆμα , στό κτῆμα κτῆνος τῶν σατανιστών !

Συνάμα , στοά εἶναι οἰκοδόμημα , τῶν τεκτόνων = πελεκάνων = μαραγγών , στοίβη καί στοιβασιά , περίπτερο , σκηνή , σκεῦος , σατανᾶ ! στερέωμα σατανᾶ ἐπί γῆς , Κάρτα του Πωλείτη Πολύτη λοιπον , θά τήν πάρεις νά μπεῖς στό μαντρί τῆς στοᾶς ;

η κάρτ ντε Πωλειτίκ είναι υπόνομος [υπό+νόμος] που καταστρέφει, μολύνει, καταργεί, διαφθείρει, διαβρώνει, διαστρεβλώνει, διαβολοποιεί, διαστρέφει, μεταλλάσσει τον Φιλάνθρωπο Άκτιστον Νόμον Θεού !

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ 08/05/2023 @ 8:09 ΜΜ

  2. ΠάνοςΓέριμου 08/05/2023 @ 8:29 ΜΜ

    Όλοι οι Καυκάσιοι είναι Έλληνες και το παραδέχονται σε διάφορες περιόδους, ώσπου οι θρησκείες τους και πολιτικές τους το απαγόρευσαν. Άλλωστε, η Ιστορία χαρτογραφεί τους Έλληνες εκτός όσων μετανάστευσαν εννοείται σε Εσπερίδες/Αμερική, από τις Αζόρες έως την Ινδία και από Μαρόκο έως Ινδία εννοείται μέσα όλη η μικρούλα Ευρώπη…. Συνεπώς καμμία ανάμειξη με ξένους αλλά μεταξύ Ελλήνων, μέχρι και οι Σουηδοί λένε πως ανακάλυψαν στην Γονιοδομή τους ότι μετανάστευσαν από την Κύπρο, λακωνικά δεν αναφέρω άλλες πηγές και στοιχεία….

  3. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 08/06/2023 @ 9:29 ΠΜ

    orthodoxia.online/orthodoxa-themata/i-metamorfosi-tou-sotiros-christou/

  4. ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ 08/06/2023 @ 10:29 ΠΜ

    Παναγίωτη γνωρίζεις κάποια επιστημονική έρευνα που να υποστηρίζει ότι οι Καυκάσιοι είναι Έλληνες;

  5. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΨΕ ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ 08/06/2023 @ 1:15 ΜΜ

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ = ΝΕΟΝΑΖΙ ΟΡΘΟΛΟΞΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΝΑΤΣΙΟΣ.

  6. Ελλας… Ελλας…. σημαινει ΠΑΝΓΙΑ… θα παρουμε την πολη για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ… με “μεσον” των Προγονων τη ΘΥΣΙΑ…για του ΧΡΙΣΤΟΥ την πιστη την ΑΓΙΑ… να διωξουμε για παντα τη ΜΑΣΩΝΙΑ… υπαρχει των ΑΓΙΩΝ η ΜΑΡΤΥΡΙΑ….θα μας την δωσει η Εσπερια μαζι με την ΑΓΙΑ τη… Ρωσία.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*