20:57 - 04/08/2023

ΧΑΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Διαφημίσεις

Οι περισσότεροι γιατροί στην εποχή μας έχουν καταντήσει αγγελιαφόροι αποτελεσμάτων ιατρικών εξετάσεων και εισηγητές ιατρικών παρασκευασμάτων.

Ένας ασθενής ενημερώνει το γιατρό ότι πονάει σε κάποιο σημείο του σώματος ή ότι δεν νοιώθει καλά ή ότι αρρώστησε.
Στις περισσότερες περιπτώσεις ο γιατρός καλεί τον ασθενή να κάνει εξετάσεις.

Όταν οι εξετάσεις βγαίνουν ο γιατρός του τηλέφωνα και του ανακοινώνει τα αποτελέσματα χωρίς να του αναλύει εις βάθος.
Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του χορηγεί φάρμακα και κλείνει ο κύκλος ιατρικής φροντίδας του ασθενούς.
Αυτό συμβαίνει όταν ο ασθενής δεν είναι σοβαρά άρρωστος.

Όταν είναι σοβαρά άρρωστος εισέρχεται στο νοσοκομείο.

Μέσα στο νοσοκομείο έχει πολλές πιθανότητες να κολλήσει κανένα ανθεκτικό βακτήριο και μικρόβιο και να επιδεινωθεί η κατάσταση του.
Του χορηγούν φάρμακα και τυπικά τον επισκέπτεται ο γιατρός μια με δύο φορές την ημέρα.

Στις περισσότερες περιπτώσεις ο ασθενής είτε εξέρχεται από το νοσοκομείο χειρότερα από ότι ήταν πριν ασθενήσει ή πεθαίνει.
Ο σημερινός γιατρός κατά πλειοψηφία έχει ξεχάσει την πραγματική του αποστολή.

Το καθήκον του είναι αρχικά να μελετήσει εις βάθος τα συμπτώματα και το ιστορικό του ασθενή.

Αφότου καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα να ενημερώσει πλήρως τον ασθενή και να του προτείνει θεραπεία με τη λιγότερη χορήγηση χαπιών.
Οφείλει να είναι γνώστης της βοτανολογίας και της ωφέλειας ή βλάβης της κάθε τροφής και να χορηγεί φάρμακα με τη μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα και τις λιγότερες παρενέργειες.

Έχει την υποχρέωση να παρακολουθεί την εξέλιξη του σταδίου της αποθεραπείας και να κάνει τις αναγκαίες αλλαγές εκεί που χρειάζεται.
Είναι αδήριτη ανάγκη για να φέρει εις πέρας την αποστολή του να έχει βαθιά γνώση και να αφιερώνει τον κατάλληλο χρόνο.

Στον δυτικό κόσμο η η φαρμακοβιομηχανία έχει στηριχθεί στην πολιτική να ανακουφίζει προσωρινά τον ασθενή , να βελτιώνει τη λειτουργία του σημείου του σώματος που παρουσίασε πρόβλημα για όσο καιρό ο ασθενής λαμβάνει τα σχετικά φάρμακα και να επιβαρύνει τον υπόλοιπο οργανισμό.

Λόγω αυτής της πολιτικής ο άνθρωπος σταδιακά ασθενεί περισσότερο , λαμβάνει περισσότερα φάρμακα και παγιδεύεται στον φαύλο κύκλο της αρρώστιας και της αύξησης του μηνιαίου ιατρικού κόστους.

Αυτή η πολιτική αυξάνει τους ασθενείς και τις αρρώστιες με συνέπεια να αυξάνονται τα κέρδη των μετοχών των φαρμακοβιομηχανιών και των γιατρών.

Ευτυχώς η φαρμακοβιομηχανία των χωρών του πρώην ανατολικού μπλοκ ακόμα παράγει φάρμακα που πραγματικά οδηγούν στην ίαση του ασθενούς.
Αυτό συμβαίνει επειδή οι περισσότερες από αυτές τις εταιρίες δημιουργήθηκαν επί εποχή κομμουνισμού που δεν υφίσταται η έννοια κέρδος αλλά ο στόχος ήταν η θεραπεία του ασθενούς.

Εν κατακλείδι συστήνω σε όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με το τι τους λέει ο κάθε γιατρός και να μην ακολουθούν τυφλά ότι τους προτείνει να πράξουν.

Όπως αποδείχθηκε στην πράξη είναι πολύ λίγοι οι σημερινοί γιατροί που αξίζει να αποκαλούνται γιατροί.

Γι’αυτό ο κάθε πολίτης οφείλει να ψάχνει προς πάσα κατεύθυνση και όχι μόνο προς τη συμβατική ιατρική και επίσης να ερευνά μέχρι να βρει τους κατάλληλους γιατρούς σε κάθε περίπτωση.

Από τη στιγμή που ο άνθρωπος θεοποίησε το κέρδος όλα θυσιάζονται στο βωμό του χρήματος.

Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου.

Για αυτό ο άνθρωπος πρέπει να είναι ενημερωμένος και να ψάχνει συνέχεια για να μπορέσει να το προστατεύσει.

Μην εμπιστεύεστε τυφλά κανέναν.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*