Διαφημίσεις

Είχα πει για την Ουκρανία και το παραδέχονται οι Αμερικανοί….. Τώρα θα πω κάποια άλλα και να τα θυμάστε….

Είχαι γράψει ότι οι Αμερικανοεβραίοι τιμωρρούν τους Ουκρανούς, επειδή αυτοί είναι οι εκ των Ρως [Ρώσσους] που είχαν κατοικήσει στην χώρα των Χαζζαροβαβυλωνοεβραίων, όταν τους έσφαξαν οι Ρως που πήραν διαταγές από το τότε Ελληνοβυζάντιο και που τώρα μιμούνται την τέλεια διεπαρχιακή στρατηγική του το ΝΑΤΟ, αλλά βεβαίως δεν το λέγει [χαχαχα]! Βεβαίως κρίμα οι ψυχές εντεύθεν και εντεύθεν !

Αυτοί οι Ρώσσοι που τώρα ονομάζονται Ουκρανοί και κατοίκησαν την Χαζζαρία, πήραν μάθημα εκδίκησης και πρόκειται ίσως να εξαφανιστούν, από τους Χαζζάρους σε ένα διεμφυλιακό πόλεμο Ρως !

Από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου με βελτιώση εκ των Ρωμαίων και ύστερα των Ελληνοβυζαντινών, ο ισχυρός υποτάσσει τις χώρες και τις χρησιμοποιεί για αναλώσιμες εκστρατείες, άμυνες, επιθέσεις, τιμωρρίες και αφανίσεις. Όταν θέλεις να σκοτώσεις κάποιον τον στέλλειw στην θέση της πρώτης γραμμής που θα σκοτωθεί με βεβαιότητα και ύστερα τον τιμάς για ήρωα και κανείς δεν μπορεί να σου φέρει αντίρρηση μέσα στο πλήθος των ανόητων. Έτσι έκανε και ο Δαυΐδ με τον Ουρία, με την διαφορά ότι όταν έλαβε την κατηγορία και προσβολή από τον προφύτη Ναθάν, Μετανόησε και έγραψε περίφημους ψαλμούς μετάνοιας που ψάλλονται καθημερινώς στους Ιερούς Ναούς. Η Μετάνοια δεν είναι αμαρτία, η Μετάνοια είναι Θρίαμβος ψυχής τε και σώματι !

Το Ελληνοβυζάντιο οι Χαζζάροι το έχουν αφανίσει, την Ελλάδα την ελέγχουν. Έπειται καταστροφή του κυρίως χώρου του Ελληνοβυζαντίου που τώρα καλούνται Τούρκοι, αλλά οι Χαζζάροι δεν ξεχνούν και δεν μασάνε από θρησκείες. Γνωρίζουν ότι αυτοί που καλούνται τώρα Τούρκοι είναι οι έκγονοι των τότε Ελληνοβυζαντινών που έφεραν τους Ρως στην Ουκρανία και τώρα καλούνται Ουκρανοί και οι Ουκρανοί δεν το γνωρίζουν, όπως και οι Ρως και οι Έλληνες δεν το γνωρίζουν. Αλλά οι μάστροι της πολιτικής και πωλειτικής είναι μάστροι της Ιστορίας !

Έτσι έπεται ένα μάθημα για τους Τούρκους πρώην Ελληνοβυζαντινούς και βεβαίως για τους Έλληνες, αλλά όσον και αν σας φαίνεται περίεργο, τους Έλληνες τους έχουν ήδη για εξοφλημένους, αλλά συνάμα με δυσφορία θέλουν να τους ξεκάνουν όλους, επειδή θεωρούν ότι η Ελλάδα είναι η κοιτίδα τους, εντούτοις, μην ελπίζετε τίποτε !

Είχα γράψει ότι οι Ουκρανοί είναι αναλώσιμοι για το ΝΑΤΟ, με τρόπον τινά για να σφαγούν, να φανούν τα όπλα και στρατηγικές των Ρώσσων και για να αποδυναμωθεί η Ρωσσία οικονομικά και συνάμα να μισησθεί η Ρωσσία και η Ορθοδοξία περαιτέρω, από τους πανηλίθιους ψυχικώς Εβροπέους ! Εντούτοις, έκαναν λάθος, αυτό δεν επέτυχε πλήρως και αντιθέτως αφυπνίστηκαν υπέρ Ορθοδοξίας και Ελληνισμού πολλοί Ευρωπαίοι και άλλοι και η Ρωσσία έχει λάβει τα μέτρα της.

Θα σας πω και κάτι που σας άφηνα για το τέλος. Τα άρματα μάχης μπράντλεϋ και άλλα, που σκάζουν με το κτύπημα βλήμματος ακόμη και εάν αυτόν δεν εκραγεί, δεν είναι ίδια με αυτά που έχουν οι Αμερικάνοι και οι άλλοι Νατοϊκοί ισχυροί στρατοί. Μπλοφάρουν έναντι της Ρωσσίας ότι τα άρματα τους είναι άχρηστα και κατ’ επέκτασιν και άλλα πολλά όπλα τους.

Το ΝΑΤΟ θέλει να επιτεθεί στην Ρωσσία με ένα καταιγισμό πυραύλων, F-35 και άλλων πυρηνοφόρων όπλων και όπλων κατώτερης δύναμης, ώστε τα αντιεροπορικά και λοιπά αναχαιτιστικά όπλα της Ρωσσίας να μην αρκούν, εν τούτοις, η Ρωσσία κατ’ αρχάς θα τα καταφέρει να τους ρίξει, μεταξύ άλλων καταστρέφοντας όλα τα ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά μέσα του πλανήτου, μέσω ιπτάμενων δίσκων πολύ πιο ευκίνητων από τα διμοφιλή της αεροπλάνα και αεροσκάφη στρατόσφαιρας.

Η Ρωσσία μπλοφάρει ότι δεν χρειάζεται πια βομβαρδιστικά μακρών αποστάσεων, αυτό το λέγει επειδή διαθέτει τους ιπτάμενους δίσκους και κυρίως τα αεροσκάφη στρατόσφαιρας που τρέχουν με μεγαλύτερη ταχύτητα από τους ιπτάμενους δίσκους της.

Όπως θα ιδείτε στο κατωτέρω άρθρον, οι Αμερικανοί λένε με κυνισμό ότι έχουν τιμωρρήσει την Ουκρανία, την έχουν στείλει στον Άδη, και κλαίνε για ένα μπράντλεϋ και όχι για 100.000 Ουκρανούς σε αντιστοιχεία νεκρούς.

Είχα πει ότι όποιος εμπιστεύεται το ΝΑΤΟ και τις λοιπές σε συνάρητση εταιρείες, είναι ανόητος και σατανιστής ή ένα από τα δύο, και αυτό πρέπει να προσπαθήσεις να το κατανοήσεις, αντί να δυσανασχετίσεις.

Όταν είσαι φίλος ενός ή περισσοτέρων σατανικών οργανισμών ένεκα αφέλειας ή άγνοιας ή συμφέροντος ή φανατισμού ή άλλης αιτίας, δεν μπορεί να λες: και ύψωσον κέρας Χριστιανών, καθότι από δειλία και κακία το κέρας Χριστιανών είναι στην γλάστρα του ΝΑΤΟ και αυτομάτως το ύψος του είναι εκ του πάτου της γλάστρας ελεγχόμενο, ένεκα ηθελημένης υπόταξης σε αυτό και ένεκα τεράστιας αμαρτίας και ο νοών νοείτω !

Τέτοια άρθρα όπως το κατωτέρω έχουν δημοσιευτεί πολλά, επέλεξα ένα. Τις προάλλες κάποιος Scott Συνταγματάρχης Αμερικανός έλεγε ότι το ΝΑΤΟ πρόδωσε την Ουκρανία και ότι ήταν σχεδιασμένη η αποτυχία της. Σιγά να μην το ξέραμε εμείς που ζήσαμε τα γεγονότα του 1974 μ.Χ. στην Κύπρο! Σιγά να μην το ξέραμε εμείς που ζήσαμε στημένο εμφύλιο πόλεμο μετά τον Β΄ΠΠ, Μικρασιατική Καταστροφή, Σφαγή Αρμενίων και Ποντίων, Ατυχή Πόλεμο, υποχώρηση από Βόρρεια Ήπειρο και Κωνσταντινούπολη τρεις φορές, υποχώρηση 100 χιλιομέτρων από την Βουλγαρία που μιλούσαν αμιγώς Ελληνικά και μετά οι Βούγλαροι τους απαγόρευσαν να μιλούν ακόμη και στο σπίτι και τους έκλεισαν τα σχολεία, όπως έκαναν στον Πόντο και άλλα πολλά! Αλλα΄τα ξέρουμε ή ξεράδια πορνείας και κακίας ξιππασιάς στα ζελέ κιματιστά κυματιστά μυαλά μας;

Χαζαρία σημαίνει δύο πράγματα: α] χαμένη/χαμένος και β] βασίλειον από το χαζ = χανς = βασιλέας από το ανς = άναξ = βασιλέας εις τα Ελληνικά, εξού και Τζιέκινξ Χάνς = Μεγάλος Βασιλέας, το τζιέκινγκς ίδιας ρίζας με το τζιάϊαντ = giant = γίγαντας, δηλαδή Γίγαντας βασιλέας και ο νοών νοείτω ! Ώστε να είναι το βασίλειον των χαμένων ψυχών, του Πωλειτισμού της ψυχής στον σατανά, εξού και οι περιβόητες τελετές εκεί απευθείας χωρίς περιστροφές στον σατανά….

Εάν γίνεται η αναβίωση της Χασσαρίας ή Χασαρίας και ο Πούτιν είναι στο κόλπο, ίδωμεν, ή αν παίζουν με επαναλήψεις συνειρμών, ώστε να αναβιώσουν όλα τα τότε βασίλεια πριν τον ερχομό και για εξυπηρέτηση του ερχομού του Αντίχριστου, αφού υπάρχουν υπαινιγμοί για αυτά στα πρωτόκολλα σιών, ουροβόρο όφι τους και άλλα γραπτά τους, ίδωμεν! Η Χαζάρικη Ιστορία είναι εν πολλοίς χαμένη όπως και η Ελληνοβυζαντινή αλλά όχι τόσον, παρότι δεν την ξέρουν οι ξένοι, όπως και Ιστορίες άλλων βασιλείων που καταστράφηκαν και που η Ιστορία τους και η Ελληνική καταβολή τους, κρύβεται ως κόρη οφθαλμού, ασπούμε τι θα λέγαμε για τους Έλ Γκηρ, τους μετέπειτα εσκεμμένα καλούμενους με άλλο όνομα ήτοι Σουμέριους.

Όλα όσα σας ξένιζαν άρχισαν να διαφαίνονται…..

Εσείς ξεχνάτε την Ιστορία αλλά  η Ιστορία δεν σας ξεχνά ! Εάν δεν την δαμάσετε θα σας δαμάσει ! Πως είμαστε νόθοι όταν όλοι είμαστε συγγενείς; Πως είμαστε νόθοι όταν όλοι είμαστε συγγενείς και το πρώτο όνομα όλων μας των συγγενών είναι το ιδικό μας; Βεβαίως Ο Χριστός το ξεκαθάρισε: η σάρκα από την σάρκα κατάγεται και το πνεύμα από τον ουρανό. Όλη η συγγένεια της σάρκας χώμα γίνεται εξού και την καλούν χώμο σαπή-σάπιενς, ερέκτους, κροκοδείλους, ερπέτους ερπέτους εξωγήινων ή εσωγήινων δαιμόνων κ.ο.κ… Οι δε ψυχές που θα γίνουν πνεύμα, συγγενείς με τον ουρανόν …..

https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/690151/stis-ipa-anagnorizoun-stiriksame-tous-anikanous-oukranoys-i-germaniki-welt-apokalyptei-me-montelo-koreas-i-oukrania

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
5 σχόλια στο “Είχα πει για την Ουκρανία και το παραδέχονται οι Αμερικανοί….. Τώρα θα πω κάποια άλλα και να τα θυμάστε….”
  1. Ουνοι Μογγόλοι Άραβες Ισλάμ Χαλιφάτο Σελτζούκοι Οθωμανοί έχουν μαγαρίσει την Ευρώπη και τι Καύκασο και όλη τη κεντρική Ευρασία και Ελλάδα Βαλκάνια ευρύτερη περιοχή και Μεσόγειο έχουν κάνει μεγάλο κακό στους λαούς τα τελευταία 1500 χρόνια.

  2. εμεις κοινος χρησιμοποιουμε την λεξη χαζο…

    τεριαζει , δεν ειναι τυχαιο φυσικα,

    χαζο εβραιοι , χαζοαμερικανοι , χαζο ευραπαιοι , χαζογερμανοι ,

    με εξαιρεση τους τουρκους, σε αυτους τεριζει το κολοτουρκοι και οχι το χαζοτουρκοι

    το επιθετο προσδιοριζει αυτο που λες δλδ ενα κοματι π.χ. των εβραιων που δεν αρμοζουν στο αθρωπινο συνολο , αυτους τους ονομαζουμε λοιπον χαζοεβραιους, ομοιως οι χαζοαμερικανοι κλπ

    1. Έτσι περιληπτικά εγκυκλοπαιδικές γνώσεις έχοντας περί ιστορίας λαογραφίας εθνολογίας κλπ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *