11:31 - 02/08/2023

Πέθανε ξαφνικά η κυβερνήτης του New Jersey Sheila Oliver

Διαφημίσεις

TRENTON, New Jersey> Η Sheila Oliver η οποία υπηρετούσε ως εν ενεργεία κυβερνήτης καθώς ο Δημοκρατικός κυβερνήτης Phil Murphy ήταν εκτός πολιτείας, πέθανε σε ηλικία 71 ετών.

Η Oliver, η οποία έγραψε ιστορία ως η πρώτη μαύρη γυναίκα που υπηρέτησε ως πρόεδρος της πολιτειακής συνέλευσης πέθανε την Τρίτη μετά τη νοσηλεία της για ένα άγνωστο ιατρικό πρόβλημα τη Δευτέρα.

Η Sheila Oliver ήταν εμβολιασμένη με τα εμβόλια COVID-19 και ένθερμος υποστηρικτής της σχετικής εκστρατείας του Joe Biden.

Μεταφέρθηκε στο Cooperman Barnabas Medical Center στο Livingston.

Η οικογένεια της Oliver εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση την Τρίτη με την είδηση ​​του θανάτου της:

«Με απίστευτη θλίψη και βαριά καρδιά ανακοινώνουμε τον θάνατο της αξιότιμης Sheila Y. Oliver, Αντικυβερνήτη της Πολιτείας του New Jersey. Ήταν όχι μόνο διακεκριμένη δημόσια υπάλληλος αλλά και η αγαπημένη μας κόρη, αδελφή, θεία μας, φίλος και ήρωας. Καθώς συμβιβαζόμαστε με αυτή τη βαθιά απώλεια, σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή της οικογένειας Oliver κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής καθώς θρηνούν την αγαπημένη τους Sheila.

Η Sheila Y. Oliver αφήνει πίσω της μια κληρονομιά αφοσίωσης, υπηρεσίας , και έμπνευση. Θα θυμόμαστε τη δέσμευσή της προς τους ανθρώπους του New Jersey και τις ακούραστες προσπάθειές της να ανυψώσει την κοινότητα. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με τις ρυθμίσεις για τα μνημόσυνα θα δοθούν σε εύθετο χρόνο. Μέχρι τότε, εκτιμούμε την κατανόηση και την υποστήριξή σας. Η μνήμη είναι πηγή παρηγοριάς και δύναμης για όλους όσοι τη γνώρισαν».

Ο Phil Murphy ο οποίος θα επιστρέψει σύντομα από τις διακοπές στην Ιταλία, δημοσίευσε μια δήλωση λέγοντας ότι ο ίδιος και η οικογένειά του είναι απίστευτα λυπημένοι και στεναχωρημένοι όταν έμαθαν για τον θάνατό της>

«Όταν την επέλεξα για αντιπρόεδρό μου το 2017, η Αντικυβερνήτης Oliver ήταν ήδη πρωτοπόρος με όλη τη σημασία της λέξης. Είχε ήδη γράψει ιστορία ως η πρώτη μαύρη γυναίκα που υπηρέτησε ως Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης και μόλις η δεύτερη Μαύρη γυναίκα στην ιστορία του έθνους που ηγήθηκε ενός νομοθετικού σώματος μιας πολιτείας. Τότε ήξερα ότι οι δεκαετίες δημόσιας υπηρεσίας της την έκαναν ιδανική να ηγηθεί της Πολιτείας του New Jersey. Ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα ποτέ».

Ο Murphy συνέχισε λέγοντας ότι η Oliver χρησίμευσε ως έμπνευση για εκατομμύρια γυναίκες και κορίτσια παντού — ειδικά νεαρές έγχρωμες γυναίκες.

Η Oliver, Δημοκρατική, είχε υπηρετήσει ως υποπλοίαρχος της πολιτείας από το 2018. Ταυτόχρονα διετέλεσε επικεφαλής του Τμήματος Κοινοτικών Υποθέσεων, το οποίο συντονίζει τις κρατικές ενισχύσεις σε πόλεις και επιβλέπει την επιβολή του κώδικα.

Το 2010, έγινε η πρώτη Αφροαμερικανίδα που υπηρέτησε ως πρόεδρος της πολιτειακής συνέλευσης στην ιστορία του κράτους. Υπηρέτησε στη Συνέλευση από το 2004 και υπηρετούσε στο συμβούλιο της κομητείας Essex από το 1996 έως το 1999.

Η κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Kathy Hochul αποκάλεσε την Oliver πρωτοπόρο:

” Είμαι συγκλονισμένη από το θάνατο της υποπλοίαρχoυ του New Jersey και φίλης μου Sheila Oliver. Η Sheila ήταν πρωτοπόρος που ενσάρκωνε την έννοια της δημόσιας υπηρεσίας και ένθερμος υποστηρικτής του λαού του New Jersey. Οι προσευχές μου είναι με τους αγαπημένους της κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης χρόνος.”

Και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Eric Adams δημοσίευσε επίσης την εξής δήλωση>

“Η Sheila Oliver ήταν πρωτοπόρος. Κατέρριψε τα εμπόδια για τις έγχρωμες γυναίκες στην κυβέρνηση, ανεβαίνοντας τις βαθμίδες στα υψηλότερα επίπεδα. Εκ μέρους της πόλης της Νέας Υόρκης, εκφράζω τα συλλυπητήριά μας στους φίλους, την οικογένειά της και τον λαό του New Jersey που τόσο υπεύθυνα υπηρέτησε».

kourdistoportocali.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Τής είπε ο αντίθετος, θα σου κάνω πλασεμπο, αμ δε! Πιάνεται φίλος αυτος; μετάνοια!

  2. ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΗΛΙΘΙΑ?
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΡΑΙΩΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.
    ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*