23:03 - 29/07/2023

Την Εικονα η τον Ηχο ;;;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Την Εικονα η τον Ηχο ;;;

@stranger471111 #συνωμοσια #συνειδητότητα #αφυπνιση #επιγνωση #συγχρονικοτητα #ενωση ♬ original sound – Nikolaos Gonos

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. influenser ,Ε; εμένα γιατί ό αναγραμματισμός τής λέξης μέ οδηγεί αλλού; Τροφή για σκέψη..

  2. Καλημέρα Stranger. Τόσα χρόνια που προβάλετε αυτό το χρήσιμο project(όπως το λέτε κατά καιρούς) Ακόμη σε λίγους φίλους έχει απήχηση; Δεν έχω σε ήχο.. Ακούσει πιο ενδιαφέρον για να μπορέσουμε όσοι καταφέρουμε.. Να επιβιώσουμε κάτι παραπάνω.. Έπρεπε ήδη να είναι σχεδόν έτοιμο χθες και εμείς όλοι ασχολούμαστε με τις γκριμάτσες των avatar, ίσως για να γελάσουμε ίσως γιατί δεν νοιαζόμαστε τελικά που και πως θα καταλήξουμε. Την αξιοπρέπεια η την έχεις. Καλημέρα. Ο επιμένων Νικά; Να είστε καλά.Γεια σας

  3. ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΗΧΟΣ 07/30/2023 @ 1:19 ΜΜ

  4. αμα μου βρεις εστω και χιλιους Ελληνες να συμφωνησουν τιμια και με φιλοτιμο να συνεργαστουν θα σου βγαλω το καπελο αλλα δυστυχως αυτο ειναι το αγκαθι των Ελληνων απο την αρχαιοτητα και γι αυτο ποτε δεν εγινε η Ελλαδα μεγαλη και ουτε θα γινει το λεω και λυπαμαι!!!

  5. Ανώνυμος και ασφαλής 08/01/2023 @ 5:58 ΜΜ

    Ο όρος ιδεολογία είναι απλά θεωρία όταν χρησιμοποιείται από τους πολίτες. Όταν η ψηφιακή ταυτότητα γίνει υποχρεωτική όπως το Εργάνη για όσους εργάζονται και όλα τα επαγγελματικά θα πρέπει να συνδεθούν με ένα μόνο σημείο ελέγχου τους, η προσπάθεια της αυτονομίας θα θεωρείται έως και παράνομη φαντάζομαι. Πόσο δε αν θέλει κάποιος να παντρευτεί χωρίς να το δηλώσει. Οι ιδεολογίες είναι καλές μόνο στην απομόνωση που είναι πλέον αδύνατη. Πόλεμο περιμένουμε ή και μέγα σεισμό.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*