20:05 - 27/07/2023

Το εκκενωστε ειναι κοντα σε σημασια με το εγκαταλειψτε…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το εκκενωστε ειναι κοντα σε σημασια με το εγκαταλειψτε , ναι καποιες φορες πρεπει να εκκενωσεις και καποιες να εγκαταληψεις ….αλλα να μην γινει και συνηθειο γιατι το μελλον μπορει να φερει καταστασεις που δεν θα πρεπει να εγκαταληψεις με κανεναν τροπο!

Οφειλω να γραφω αυτα που που βλεπω να χτυπουν την συνειδηση του Ελληνα , στον δευτερο παγκοσμιο πολεμο οι Γερμανοι πριν ξεκινησουν της επιθεσεις τους εριχναν φειγ βολαν στο εχθρικο εδαφος με κειμενα που εκαναν τους εκει πολιτες να μην θελουν να αμυνθουν !Το ιδιο εκαναν και με ραδιοφωνικες εκπομπες …!

Ξανα θα αναφερω οτι ειμαστε εδω και χρονια σε εναν ανεξελεγκτο υβριδικο πολεμο που ξεκαθαρα το κρατος μας και οι ειδικοι του δεν γνωριζουν πως να αντιμετωπισουν !

Φροντιστε λοιπον να εχετε σωστη κριση και οχι εκπαιδευση εγκαταληψης απο εδω και περα , σωστη κριση κινδυνου , σωστη κριση αποφασεων με βαση την λογικη και οχι την εκπαιδευση που μπορει καποιοι να θελουν να επιβαλουν !

Εκκενωνουμε οταν ειναι αναγκαιο απολυτα , οταν ο κινδυνος υπερτερει στην οποια προσπαθεια μας να τον σταματησουμε και οταν ο κινδυνος δεν ειναι πια στα χερια μας για να αποφευχθει!

Σωστη κριση , σωστη αποφαση ως οντα με νου και τιμη , ως αντρες που οριζουν την τυχη την δικη τους , της οικογενειας τους και της πατριδας τους !

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. μαλιστα ……….

  2. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΟΚΤΉΣΟΥΝ ΣΩΣΤΗ ΚΡΊΣΗ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*