11:06 - 26/07/2023

Πάγωσε η ανθρωπότητα από τις νέες δηλώσεις Μπάιντεν για τον κορονοϊό και τον καρκίνο

Διαφημίσεις

Τεράστιο κύμα οργής αλλά και ανησυχίας έχει ξεσπάσει έπειτα από τις πρόσφατες δηλώσεις Μπάιντεν, αναφορικά με τον κορονοϊό και τον καρκίνο.

Στα αμερικανικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνεται πλέον ανοιχτά λόγος για έναν άνθρωπο ο οποίος δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα, ενώ σε ολόκληρη την Δύση υπάρχει διάχυτη η ανησυχία για το κατά πόσον ο Τζο Μπάιντεν μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά του, την ώρα που κρατάει στα χέρια του την τύχη της ανθρωπότητας…

Το πρώτο χτύπημα ήταν ο ισχυρισμός του αμερικανού προέδρου, ότι από τον κορονοϊό «πέθαναν πάνω από 100 άνθρωποι»! Ισχυρισμό που μάλιστα τον επανέλαβε, λέγοντας πως πάνω από 100 καρέκλες έμειναν άδειες γύρω από το οικογενειακό τραπέζι!

Δείτε το βίντεο:

Το κακό όμως δεν σταμάτησε εκεί. Ο Μπάιντεν ισχυρίστηκε ότι θεράπευσε και τον καρκίνο…

“Είπα ότι θα γιατρέψω τον καρκίνο, με κοιτούσαν περίεργα. Γιατί τον καρκίνο; Επειδή μπορούμε. Τελειώσαμε τον καρκίνο όπως τον ξέρουμε”.

Δείτε το επίσης εξωφρενικό βίντεο

newsbreak.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ..Τονε ετελειωκαμε τον καρκινο οπως τον ξερατε, του δοκαμε του (καρκινουλη) μυριαδες αλλους τροπους να σας προσβάλλει. Καποια λακα εχει ο φαβος ; ! !

  2. Ξερει πολυ καλα τι λεει ο μαφιοζος απλα ο ποιο πολυς κοσμος δεν διαβαζει εκλαικευμενη επιστημονικα αρθα γιατι δεν εχουν σανο να φαει. Μεσα στην τελευταια 20 ετια μπορω να βρω 20 διαφορετικους μεθοδους καταπολεμησης που δοκιμαστηκαν. Π.χ. σωματιδια χρυσου με δηλητηριο που οξειδωνεται. Στους καρκινικους ογκος υπαρχει ελλειμα οξυγονου και το δηλητηριο δρα. Στους νορμαλ ιστους το δηλητηριο εξουδετρωνεται. Απλα κανεις δεν θελει την θεραπεια. θελει χημειοθεραπεια για 4Κ το μπουκαλι και μετα να φυγεις.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*