Διαφημίσεις

Στο χαράκωμα κάλυψη από τον συνδυασμό όπλων. Ένας Χριστιανός Οδυσσέας….

Στην Στρατηγική υπάρχει η άνευ ηθικής αναστολής τακτική συνδυασμός όπλων.

Πεζικό, άρματα, αεροπορία, πυροβολικό, ναυτικό, με τα επί μέρους διαφόρων τύπων και βεληνηκούς όπλα τους, συνάμα τακτική ψυχολογικού πολέμου, καταδρομικές δολιοφθορές, παραπλανήσεις διπλωμματίας ή και πολυομματίας, προπαγάνδα και βιολογικά, πυρηνικά και ηλεκτρονικά όπλα με παρεμβολές και επί μέρους καταδρομικές και συγχυστικές επιδρομές και επιδράσεις.

Σε τέτοια πυρ ομαδόν καταιγιστική επίθεση ο αμυνώμενος εισέρχεται στα διάφορων τύπων χαρακώματα, αντέχει, επιβιώνει, ανασυντάσσεται ώσπου να κοπάσει η σατανική θύελλα.

Οι Αμερικανοί είπαν, ότι έτσι έπρεπε να είναι η επίθεση των Ουκρανών [αν μπορούν βέβαια, συμπληρώνω]. Θεωρούν ότι οι Ουκρανοί δεν μπορούν να επιτύχουν μία ευρεία αντεπίθεση, εξού και με φειδώ προστάτευσαν ανθρώπινες ψυχές, αφού στην αντεπίθεση χρησιμοποιήθηκαν 4 από τις 12 διαθέσιμες εκπαιδευμένες και εξοπλισμένες Ταξιαρχίες. Οι Αμερικανοί απογοητεύτηκαν διότι η πρακτική αυτή δεν συνάδει με το πνεύμα μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού, που διατάσσεται από τους ίδιους εξ’ αποστάσεως εκτός ωφέλιμου βεληνηκούς προστασία και που είναι οι στρατηγοί των ξένων και «βαρβάρων» που αιματοκυλούν αλλήλοι αίμα αδελφικό στην Ουκρανία. Συνάμα, υπάρχει κίνδυνος να μην συνεχιστεί με όση επιτυχία θέλουν το παιδομάζωμα Ουκρανόπουλων για την ανθρωποφάγα όρεξη τους και για τελετές στον θεό Σαμαέλ τους με όργια και βασανιστήρια [ίδε και το απαγορευμένο Sound Of Freedom], ήτοι με το «δίκαιο» τους απογοητευμένοι και επιπλέον ο Ουκρανικός Στρατός με τις εξ’ αποστάσεως βολές και τις καταδρομικές ανατινάξεις μακρυά από την ολιστική σύγκρουση με τους Ρώσσους, ουσιαστικά αναδύει το σύνθημα να βρεθεί τρόπος για παύση των εχθροπραξιών, «πραξικόπημα» επανάσταση εναντίον του αρχιβαρβαροαμερικανοσιωνοπιονιού Ζελένσκυ. Όλα αυτά οι «Αμερικανοί» τα βλέπουν και συντρομάσσονται.

Η επίθεση με συνδυασμό όπλων κατά των κοινωνιών: 5G, 6G, 7G, 8G, κβαντικές μηχανές ή και υπεραταχείς επεξεργαστές ή και υπολογιστικές μηχανές που αναβάθμισαν το όνομα του για αποθαυμασμό και περαιτέρω ύπνωση τεχνητή ανοημοσύνη-νοημοσύνη [σας είπα ότι οι Εγγλέζοι είναι οι προφύτες του ρεαλισμού, ξανά κτύπησαν: η τεχνητή νοημοσύνη δεν θα αντικαταστήσει τους κατασκόπους, αλλά εννοείται θα αντικαταστήσει τους ανθρώπους, κατάλαβες πού και πώς το περνούν, αυτοί που θα παραμείνουν θα είναι οι κατασκόποι του Σαμαέλ], οικονομική εξαθλίωση με τράπεζες, αύξηση τιμών, αναργεία, έλλειψη καυσίμων, φαρμάκων, προϊόντων, αύξηση σωματικής και ψυχικής παρακμής με οικονομική εξαθλίωση, ναρκωτικά, διεγερτικά, διαστροφή, παιδοβιασμό, σατανοθυσίες, αθεΐα, απιστία, βλασφημία, απάτη, κλοπή, παλειανθρωπιά, μίσος, πόλεμο, αύξηση προπαγάνδας από κάθε ήχο, διαστροφή της Ιατρικής με εμβόλια, τρόφιμα, τεχνητές σκνίπες, αεριοψεκάσματα, όπως γράφει στο 10ον κεφ. στο τέλος των πρωτόκολλων της σιών, το πάγιο βιβλίο τους, αύξηση ανασφάλειας, εξάντληση με την τεχνητή συνεχή πρόσθεση υποχρεώσεων, παραϋποχρεώσεων, εκκρεμοτήτων, ηλεκτρονικής και άλλης γραφειοκρατίας, κλοπή του παγκόσμιου χρήματος και αντικατάσταση του με πλήρες ελεγχόμενο και ηλεκτρονικό που είναι συνάμα και κάλπικο και θα γίνει μοναδικό, πυρκαγιές, μεταναστεύσεις, αδικίες στα δικαστήρια, από τις κυβερνήσεις, του νέους παρανομους άνομους ψευδονόμους, πλήρης σήψης της παγκόσμιας κοινωνίας για να φέρουν αντικατάσταση της από αιώνια σκλαβιά, όπως ευελπιστούν με ένα βασιλέα που είναι η ενσάρκωση του πεπρωμένου όπως αναφέρουν στα πρωτόκολλα των σοφών της σιών και τον λένε Αντίχριστο και είναι αθάνατος διά αυτοδύναμης και τεχνητής βιοτεχνολογικής υποστηρίξεως.

Στα χαρακώματα ώσπου να περάσει η υπερσατανική υπερθύελλα. Όλα αυτά επιτυγχάνονται δημιουργώντας βασικά τρία πράγματα: α] ανάγκες β] διαφθορά διαστροφής και διαστροφή διαφθοράς και γ] Σειρήνες, σε κάθε οπτικοακουστική και άλλη προφορική είδηση, αναμετάδοση, ψευδόνομο, ευκαιρία ανέλιξης και ούτω καθ’ εξής.

Ο πανούργος Οδυσσέας, ίσως η μεγαλύτερη μεγαλοευφυΐα όλων των εποχών, ήταν πολυμήχανος. Μπήκε στην Τροία με έναν ξύλινο κουβαλητό με τροχούς άλογο ίππο [έκτοτε καλείται άλογο ήτοι μη Λογικό να κάνεις κάτι τέτοιο, να μεταφέρεις τον ξύλινο ίππο στο κρεβάτι σου αντί να τον κάψεις επί τόπου!] και μπήκε στην ηχώ των Σειρήνων, μπήκε στις Σειρήνες χωρίς να το πάρουν είδηση με ένα κατάρτι. Φανταστείτε τώρα τον συνδυασμό και σχεδιάστε τον αν είσαστε ζωγράφοι ή γραφίστες [θέλω ένα αντίτυπο χαχαχαχα] ένας τροχοφόρος ίππος με κατάρτι, όντως η μεγαλοευφυής απάτη, προφύλαξη, επίθεση και άμυνα ή και προάμυνα, στηρίζεται στον σουρεαλισμό [υπερπραγματικότητα]. Για να εισέλεθεις στα άδυτα των Σειρηνών ασφαλής και να εξέλθεις ασφαλής πρέπει να είσαι δεμένος σφικτά σ’ ένα κατάρτι, αυτό της Ακλόνητης Πατρίδας !

Ο Οδυσσέας είναι ο μεγαλύτερος εξερευνητής και γεωγράφος ψυχολογιών, επιδράσεων, δράσεων, συμβάντων και μυστηρίων. Πόση πίκρα θα έπαιρνε εάν περνούσε από τις Σειρήνες και με κλειστά ταπεινά αυτιά δεν τις άκουε. Κατάφερε να τες τηλεξερευνήσει ως πύραυλος, ως Φυσική Νοημοσύνη, ως δορυφόρος, ως υπερηχητικός κατάσκοπος !

Κάποτε, ένας Χριστιανός με το όνομα Οδυσσέας, μιλούσε με Τον Θεόν. Ζήτησε από Τον Θεόν να του επιτρέψει και να τον βοηθήσει να γνωρίσει τον κόσμο όλο, να γνωρίσει και βιώσει όλα τα παράδοξα, παράξενα, μυστήρια και ελκυστικά του κόσμου αλλά να μην νικηθεί από τους πειρασμούς. Ο Θεός γέλασε, δεν του απάντησε, δεν πήρε απάντηση, δεν είχε ανταπόκριση.

Ο Οδυσσέας προικίστηκε από έναν απίστευτο πολύπλοκο όγκο κακουχιών, ανατροπών, ατυχιών, δυστυχιών, ευκαιριών, ατυχιών που δύσκολα φαίνονταν στους άλλους αλλά και από μία αόρατη αφανή Καλοτυχία που και ο ίδιος ο Οδυσσέας αμφισβητούσε παρότι ήταν παρούσα σε πολλές έκτακτες περιστάσεις.

Ταξίδευσε ο πληθωρικός Οδυσσέας στις κακουχίες του, στους εξευτελισμούς, στις καταδιώξεις, στα απρόοπτα ανάποδα παροπλιστικά, αφοπλιστικά, κινδυνευτικά, ψυχολογικά, κοινωνικά, πληκτικά, ψυχροσυναισθηματικά ταξίδια και κουράστηκε.

Είπε στον Θεό: φτάνει πια, κουράστηκα, με Ξεθέωσες!

Συ το ζήτησες;

Τι είπες;

Συ το ζήτησες του είπε Ο Θεός.

Μα πότε ανταποκρίνεται με απορία ο Οδυσσέας.

Όταν μου ζήτησες να μην σε νικήσουν οι πειρασμοί.

Μα πως;

Αν δεν σε προστάτευα με κακουχίες και ευώδωναν όλες οι πολύ μελετημένες και αριστοτεχνικές επιτυχίες σου, θα σε είχαν νικήσει όχι ένας όχι δύο άλλα όλοι οι πειρασμοί.

Δεν το κατανοώ, έχω γίνει χειρότερος από τις κακουχίες.

Νομίζεις, σε έχω δέσει σε ένα κατάρτι και σε έχω βάλει σε ένα δούρειο ίππο και σε έχω γυρίσει όλον τον κόσμο χωρίς να το πάρεις είδηση, τα είδες και έζησες όλα χωρίς να πάθεις τίποτε από τους πειρασμούς και για όσες αμαρτίες έκανες, Μετανόησες και Εξομολογήθηκες υπό την βαρυθυμία της εξάντλησης που με ευλογία σου πρόσφεραν οι κακουχίες.

Ναι, συμφωνώ, έσκυψε το κεφάλι και είπε ο Οδυσσέας.

Αν σ’ άφηνα, τώρα αυτή την στιγμή δεν θα είχαμε δίαυλο επικοινωνίας, δεν θα ήσουν αλώβητος και ευλογημένος.

Θεέ μου κουράστηκα!

Τώρα είσαι έτοιμος, να εξέλθεις από το άθλιο κελί του Δούρειου Ίππου και να αποσφικτείς από τα σκληρά κνησμοφόρα σχοινιά κρεμασμένος στο μέσο του ίστιου καταρτιού, μπορείς να γυρίσεις ξανά τον κόσμο όλο, ευχάριστα, χωρίς να σε παχαίνει στην Αμαρτία ο Πειρασμός !

Αυτός ο Οδυσσέας, πρόγονος του άλλου Οδυσσέα, ξεπέρασε τον πρόπαππου και ο πρόπαππους μειδίασε και είπε: να έχεις τις ευχές μου!

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
Μια σκέψη στο “Στο χαράκωμα κάλυψη από τον συνδυασμό όπλων. Ένας Χριστιανός Οδυσσέας….”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek