13:10 - 20/07/2023

Έδωσαν στη Νέα Δημοκρατία 40% και αναγκάζονται και σβήνουν τις φωτιές με τα μπιτόνια στη Ρόδο

Διαφημίσεις

Με αυταπάρνηση ρίχθηκαν στη μάχη με τις φλόγες εθελοντές και κάτοικοι στη Ρόδο, την ώρα που τα πύρινα μέτωπα στο νησί ήταν ανεξέλεγκτα.

Η συνεισφορά τους ήταν συγκινητική, καθώς σύσσωμοι προσπαθούσαν να περιορίσουν τη φωτιά με ό,τι μέσα διέθεταν.

Με κουβάδες, μπιτόνια και μικρά βαρέλια στα χέρια επιχειρούσαν όπου μπορούσαν προκειμένου να σώσουν το δάσος , αλλά και να αποτρέψουν η πυρκαγιά να καταστρέψει περιουσίες ανθρώπων. Αυτή είναι η… βοήθεια που παρείχε το Κράτος και ο κ. Μητσοτάκης στους πολίτες για να μην καούν οι περιουσίες τους όπως ακριβώς γίνεται κάθε χρόνο.

Η φωτιά το πρωί της Πέμπτης παρουσιάζει καλύτερη εικόνα ενώ στην περιοχή επιχειρούν 102 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 28 οχήματα. Από αέρος συνδράμουν 2 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα. Από κοντά παραμένουν και σήμερα οι εθελοντές.

karditsastakra.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Ιωάννης 07/20/2023 @ 1:40 ΜΜ

    Δεν έδωσαν 40% δεν έχει μετρηθεί η αποχή ούτε το 20% δεν έχει πάρει η ΝΔουλα πόσο μάλλον οι υπόλοιποι.
    Και οι 300 είναι εγκληματίες

  2. Η Κολομβία των Βαλκανίων..άντε και έις ανώτερα

  3. Ηρακλής 07/20/2023 @ 2:40 ΜΜ

    Τι εχει μεσα στην γκλάβα του ο Νεο-Ελληνας ??
    Ενα άλυτο επιστημονικό πρόβλημα

  4. Καθ' οδόν 07/20/2023 @ 5:58 ΜΜ

    Έκτακτη σύσκεψη του Νέρωνα με τα λαμόγια του και εξαγγελία για την “προστασία” των δασών μέσω πράσινης ανάπτυξης.
    Προσέξτε το βλέμμα του παράφρονα στα πρώτα 2 δευτερόλεπτα.

  5. ΜΥ NAME IS ΜΕΤΗΟS 07/20/2023 @ 7:14 ΜΜ

    ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΧΕ ΗΡΑΚΛΗ, ΒΟΛΕΜΑ,ΜΑΣΑ,ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ,ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΛΙΚΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 32+ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤV .
    ΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ “ΕΕΕ ΜΩΡΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ?!”,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΠΛΕΟΝ, ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝΕ.
    “ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ”.ΕΚΕΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΞΑΧΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΙΜ. . . .ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝΕ, ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΙΜ ΚΟU LEE.
    NA TON XAIΡΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*