00:15 - 19/07/2023

Για τον μισητό Γκόνο. Επίθεση από την Αυτονομία….

Διαφημίσεις

Για τον μισητό Γκόνο. Επίθεση από την Αυτονομία….

Νικόλα, αν νομίζεις ότι αυτά που γράφω εδώ δεν είναι πρέποντα, μην ανεβάσεις το άρθρο.

Είδα κάποια σχόλια στην έκτακτη ανακοίνωση για τον έλεγχο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου katohika@gmail.com ,   των Κατοχικών Νέων της Ελλάδος.

Το μίσος είναι συμπυκνωμένο και ανεπανάληπτο, δεν ξέρω εάν είναι τρολάρισμα ή περιπαίξιμο, αλλά το βάθος του ψυχικού προβλήματος στον Έλληνα είναι εμφανές, στον Έλληνα;

Στην προσπάθεια της αφύπνισης, μπορεί να μην έρχεται όπως την λογαριάζεις αλλά μπορεί να έρχεται όπως δεν την λογαριάζεις, όπως δεν την βλέπεις και όπως δεν την υποψιάζεσαι. Αυτό το παρατήρησα να συμβαίνει σε ή με κάθε Αγωνιστή !

Όταν αφυπνίζεις τον άλλο μπορεί να γίνει πολύ καλύτερος σου, πολύ αποτελεσματικότερος σου, με τρόπους που δεν μπορείς να συλλάβεις με ευκολία, αλλά με βεβαιότητα συμβαίνει.

Όταν ανάβεις μία φωτειά δεν της λές πως θα κάψει το κάθε ξερόφυλλο, το κάθε ξερόκαλδο, το κάθε χλωρόφυλλο, το κάθε χλωρόκλαδο και το κάθε εχθρικό φρούριο.

Τα αποκαΐδια δεν καίγονται ούτε οι πέτρες….

Αυτό που προσπαθούν να κάνουν οι κυβερνήσεις είναι η πλήρης αυτονομίας στην αυτονομία !

Αυτό σημαίνει απόλυτος μοναδικός ισχυρός έλεγχος της αυτονομίας σε κάθε ζωντανή οντότητα !

Αυτό σημαίνει απόλυτος μοναδικός ισχυρός έλεγχος αυτονομίας σε κάθε νεκρή οντότητα !

Αυτονομία σημαίνει κανένας άλλος νόμος !

Μόνον ο νόμος του αυτού , όπως λέμε αυτοκράτωρ !

Κάθε οντότητα είναι μία αυτονομία , το κράτος διά νόμου που δεν είναι νόμος , θέλει την κατάργηση πάσας αυτονομίας της κάθε αυτονομίας , δηλαδή την κατάργηση της αυτονομίας κάθε ζωντανού οργανισμού !

Ο Γκόνος φωνάζει , γιατί δεν έρχεστε απ’ εδώ και γιατί δεν έρχεστε , απ’ εκεί , το θέμα είναι ότι φωνάζει σε φυλακισμένους μέσα σε κάγκελα και κλουβιά , για να έρθουν πρέπει να αποφυλακιστούν , και εάν αποδράσουν , τους κυνηγάει ο νόμος των δουλικών υποχρεώσεων και των εκκρεμοτήτων , το κράτος έχει καταφέρει να φορτώνει εκκρεμότητες στους Πωλείτες πριν εξουδετερωθούν , λυθούν και εξαφανιστούν οι προηγούμενες , αποτέλεσμα σωστός , ώστε φυλακή μέσα φυλακή και έξω.

Αντιλαμβάνομαι γιατί φωνάζει ελάτε εδώ , ελάτε απ’ εκεί , και καλά κάνει , διότι ένα ελάτε , δημιουργεί σπίθα πρόθεσης , προαίρεσης και αντίρρησης στην αυτονομία που είναι εναντίον της προσωπικής αυτονομίας. Το ξέρει ότι πρέπει να φωνάζει , ακόμη και εάν δεν έρχεστε !

Εντούτοις, αυτό άνοιξε άλλες ατραπούς , που γιγαντώνεται , έστω και εάν δεν φαίνεται , η ζημιά στον εχθρό  ,θα έρθει από αλλού , κατ’ έκπληξιν , αυτός που ανάβει σπίθες δεν είναι πάντοτε αυτός που γίνεται πυρκαγιά !

Πρώτον και κύριον , τους νικήσαμε σε γνώση , ναι τους αποδείξαμε ότι δεν είμαστε βλάκες , όπως λένε , και παρότι όμηροι στο σύνστημα τους , εντούτοις , δεν μας γελάνε , δεν μας γελάνε εσαεί ! Αυτό δεν το χωνεύουν ο διαολοθεός τους να κατέβη !

Δεύτερον  και κύριον , τους τεκμηριώσαμε ότι όσα ξέρουν είναι κλεψιμιά , ότι η γνώση τους δεν είναι ανώτερη από την δική μας , ότι υπήρξαμε ευφυέστεροι από τους ίδιους , και αυτό τους προσβάλλει.

Τρίτον , μαθαίνουν από εμάς όπως μαθαίνουμε εμείς από την αρρωστημάρα τους.

Τέταρτον , οι αναμενόμενες επιτυχίες τους απότυχαν σε μεγάλο και επισφαλή βαθμό.

Πέμπτον , έχασαν ψυχές , ναι αυτό είναι το σοβαρότερο , καταφέραμε , να προτρέψουμε έστω και ανάξιοι ενώπιον Θεού , να πάνε ολιγότερες ψυχές στον διάολο , έστω μέσα και από τα σφάλματα μας , καθότι τους υποδείξαμε ότι ο θεός των συνσπειρωμένων σε όλα τα πλάτη ,, ύψη και μήκη , εχθρών , είναι ο διάβολος της κόλλασης , και εκεί θέλει τα ψοφίμια του .

Το να σώζεις μία ψυχή αιώνια , είναι άπειρα καλύτερο από το να σώσεις άπειρες ψυχές προσωρινά , που στο προσωρινά βουλειάζουν στην απώλεια ψυχής .

Το να λες σε μία ψυχή να μεριμνίσει να μην χαθεί , έστω και με τον λάθος τρόπο , έστω και με τες ύβρεις , τους θυμούς , τες παραξενιές , τις αλλόκοτες παραινέσεις , είναι ένα σπρώξιμο στην αιωνιότητα της ψυχοσωτηρίας .

Αυτό τους ενοχλεί , διότι η ψυχή που θα σωθεί , δεν θα ξανά σκλαβωθεί ….

Με ύπουλο τρόπο , αντιύπουλο , ρίξαμε τα είδωλα από την μέσα πλευρά , πριν αυτοί δημιουργήσουν ακίδες και εμβόλια , και κατά την διάρκεια και μετά , είχαμε διεισδύσει στην ψυχοσύνθεση με εμβολιαστική παρέμβαση στην ψυχή για την ψυχή ! Τίποτε άλλο μάταιο !

Πολεμήσαμε με άλλους τρόπους , όπως οι Χριστιανοί υπό διωγμό στους περασμένους αιώνες , και δεν το περίμεναν , ποτέ !

Μπήκαμε στο πρόγραμμα του χαμένου και του είπαμε , κοίταξε , εμάς μην μας πολύ πάρεις στα σοβαρά , δεν είμαστε άξοι , Ατένισε Χριστό , Εκείνος ξέρει , ξέρει για εσένα , ξέρει πως συγκεκριμένα για εσένα και για τον καθένα απ’ εσένα !

Την ώρα που οι εχθροί σε έσπρωχναν στο χάος , εμείς σε σπρώξαμε στο Αθάνατο Νερό , και απ’ εκεί και πέρα είναι δουλειά δική σου πως θα το χειριστείς και πως θα συνεννοηθείς !

Σχίσαμε , την επίγεια κόλλαση , και ανοίξαμε χαραμάδες , μπορεί σε όλα να αποτύχαμε , εδώ στην γή , αλλά καταφέραμε με κατασκοπευτικούς τρόπους , να ανοίξουμε διόδους και δίκτυα για τον ουρανό , και επειδή μας είχαν για ανάξιους , πράγμα που αληθεύει Μάρτυρας μας Ο Θεός , δεν μας υπολόγιζαν στον αξιοσέβαστο βαθμό !

Αυτό που έγινε , κάποιους , μπορεί να τους ξενίζει , ειδικά αυτούς , που δεν διαβάζουν με μύηση και εμπειρία , εδώ μέσα , και αλλού , για να μην είμαστε εγωισταί , βεβαίως , αλλά τους έχουν Νικήσει ακόμη μία Φορά Έλληνες , με Νέο Τρόπο , καθότι , Ο Έλληνας Νικάει πάντοτε Πρωτότυπα , επειδή οι εχθροί λαμβάνουν τα Μέτρα τους , σε ό,τι και όπως Νικήσαμε στο Παρελθόν !

Αυτοί , που χάθηκαν , τελεσίδικα , στην και υπό της αυτονονίας της αυτονομίας , της υπονομαυτονομίας της υπονομαυτονιμίας , δεν μπορούμε να κάνουμε το παραμικρό , αν υπάρχει ελπίδα , μέχρι μίας πνοής πριν αποχωρήσει η ψυχή , απ’ το άθλιο σώμα , όσο όμορφο και ελκυστικό γουστόζικο κι’ αν είναι !

Το κράτος και ο νόμος , έχουν καταντήσει ένα σκατό αναδευμένο με όλα τα είδη σκατών , το κράτος και ο νόμος είναι πραξικοπηματίες άνευ ηθικής αναστολής , εναντίον της ανθρωπότητας , των ανθρώπων της ψυχής , των ψυχών !

Μην το εμπιστεύεστε , οι Γερμανοί , και οι Οθωμανοί , της Κατοχής , και οι άλλοι του διαβόλου εκλεκτοί , ποτέ δεν έφυγαν , ένα όμως θα σας πω , οι δικοί μας είναι χειρότεροι , από κάθε άλλη Κατοχή !

Δεν σε σκότωσε ο ξάδελφος σου , δεν σε σκότωσε ο γείτονας , δεν σε σκότωσε ο ξένος , για το μάλι [περιουσία] , σε σκότωσε ο αδελφός σου !

Η νέα τάξη διαβόλου , δεν ήρθε ακόμη , παρότι σε έπεισαν ότι έχει 100% ισχύ , για να ξεκληρίσουν την αντίσταση σου , εκ των έσωθεν , για να έρθει πρέπει να σταματήσουν τα εργοστάσια , τα εργαστήρια , οι γειτονιές και τα σπίτια , να παράγουν , για να γίνει τούτο πρέπει να έρθει πόλεμος , αυτός έρχεται , και μετά έλλειψη σε όλα , απεγνωσμένος θάνατος , απεγνωσμένη άρνηση υπέρ ή κατά της ψυχής , απεγνωσμένη επιβίωση υπέρ ή κατά της ψυχής και του σώματος , και εν τέλει για κάποιους απεγνωσμένη υπακοή , στην αυτονομία του κράτους ή στην αυτονομία Του Θεού , εκεί θα γίνει η μεγάλη πάλη , στην ψυχή θα διαδραματιστεί κάθε μάχη , διαπλοκή , εμπλοκή , καταπλοκή , εκεί θα αποφασιστεί αυταπάρνηση ψυχής ή αυταπάρνηση σώματος .

Εάν είχες να επιλέξεις να χάσεις το χέρι ή το κεφάλι , θα επέλεγες το χέρι , αν είχεις να επιλέξεις , να χάσεις το κεφάλι ή την ψυχή θα επέλεγες το κεφάλι ;

Είτε πεθάνεις πολεμώντας από το Σούλι ή τα Ψαρά , από την Σαλαμίνα ή τον Μαραθώνα , είτε ήσυχος από το κελί σου ή την κρυψώνα σου , έναν να μην κάνεις , μην παραδώσεις την αυτονομία της αυτονομίας σου , την ψυχή της ψυχής σου , την αυτοψυχή σου , την αυτονομία του οργανισμού σου , την αυτονομία της τιμής σου , στον εχθρό , αυτός είναι άξιος να δώσει ένα Σύμπαν στον καθένα για να πάρει την Μικρή Ψυχή !

Δεν τους βγήκε και πολύ , αυτοί στοχεύουν στο Ψευτορωμαίικο ενώ εμείς είμαστ’ αλλού ! Ήδη αλλού !

Συμπαράσταση εδώ και τώρα , χωρίς ψυχρή αγάπη , χωρίς βαριεστημάρα , χωρίς αίσχος , χωρίς αναίσθητη αναλγησίας αδιαφορία !

Συμπαράσταση και Αποπαράσταση της Αυτονομίας !

Ο Φάκελος που γράφω αυτά τα άρθρα , ονομάζεται Με Παρρησία : Ακατοχικά Νέα !

Μυθιστόρημα αχαλίνωτης αμύθητης πραγματικότητας…..

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ .ΣΟΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Χρήστος Τσιακας 07/19/2023 @ 10:51 ΠΜ

    Διαβάζω τα σχεδόν όλα τα άρθρα του Παναγιώτη Δία έχει κάτι το μοναδικό να εκφράζει και να προειδοποιεί

  2. ΠάνοςΓέριμου 07/19/2023 @ 11:27 ΠΜ

    ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΑΚΑΣ, Ο Θεός μαζύν σου ! Η Ιστορία μας θα επαναληφθεί, ήδη επαναμβάνεται λίγοι το κατάλαβαν, επειδή ξέχασαν τι λέγαμε πριν μερικές δεκαετίες, ότι ο Έλληνας μόνον στα δύσκολα θριαμβεύει, στα εύκολα γίνεται ζελατίνη, βουτυρόπαιδον. Θα το πω αλλιώς, γίνονται ανακατατάξεις αριθμών με ζωή και νόημα, αυτό δεν γίνεται τυχαία, υπάρχει μεγάλη προσπάθεια και μεγάλη απώλεια όπως έκτοτε. Ως Χριστιανός, ως άνθρωπος και ως Νέος Ισραήλ έκτοτε, ο Έλληνας ποτέ δεν ήταν συνυφασμένος με το κράτος, η σχέση πάντοτε π.Χ. και μ.Χ. χλιαρή, υποφερτά δήθεν ανεκτή και μισητή, πρόκειται για το βαρύκοπον συναίσθημα της συναισθητής φιλελευθερίας και ελευθερίας. Κάθε κράτος είναι ζυγός στους ώμους του υποζύγιου που είναι οι άνθρωποι. Η συνύπαρξη ελευθερίας και κράτους [αυταρχικότητας] που συνεχώς ξεφεύγει σε περαιτέρω τυραννία ούτως ή άλλως δεν νοείται. Όπου υπάρχουν μεγάλοι ελεύθεροι και μεγάλοι δίκαιοι υπάρχουν και συναντάς μεγάλους αυταρχικούς και μεγάλους αναίσθητοους παγαπότηδες άδικους.

  3. Αννα Μαρια 07/20/2023 @ 6:43 ΠΜ

    Ένα από τα καλύτερα άρθρα, που έχω διαβάσει στην ζωή μου. Στην περιοχή μου υπάρχει ένα πρόβλημα.Είναι άκρως τουριστική και την αφήσανε να ρημάζει. Προφανώς θέλουν να την πουλήσουν. Το μέρος αυτό το έχουν πολλοί ιδιοκτήτες. Σχεδόν όλοι το έχουν αντιληφθεί.
    Τι κάνουμε, πες τε μια γνώμη. Έρχονται τουρίστες από όλα τα κράτη.

  4. Ανώνυμος και ασφαλής 07/21/2023 @ 3:17 ΠΜ

    Προσωπικά, το Κατοχικά νέα, μου άνοιξε τα μάτια για να ενημερωθώ για τα καταστρεπτικά εμβόλια covid και να μην πάω να τα κάνω. Οπότε, ευχαριστώ. Μπορώ να πω, πως ενημέρωσα κάποιον άλλο για το τι συμβαίνει και το έψαξε μόνος του, αλλά είναι πολύ αργά για αυτόν, αφού έκανε τα εμβόλια. Είναι καλός άνθρωπος και λυπάμαι.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*