Διαφημίσεις

Οι μαύροι χαιρετισμοί, τα μαύρα σήματα, τα κατάμαυρα ψέματα….

Πριν αρκετούς μήνες ο πρόεδρος Δακκανιάρης-Ακκανιάρης [αυτός που δαγκώνει, ο δαγκάνων, ο δηκνύων, στην ελληνοκυπριακή διάλεκτο] Μπάιτ έντ, μύρισε ένα παιδιά αισθηασικά όπως μυρίζεται ο κοινός άνθρωπος τον καπνό από κλέφτικο ή σουβλάκι.

Μύρισε το παιδί και μετά κουτσούφλησε στην σκάλα προεδρικού αεροπλάνου, πριν μερικές ημέρες ξανά μύρισε παιδί και μετά κουτσούφλησε στην σκάλα προεδρικού αεροπλάνου. Δηλαδή πρέπει να στο κάνω 4 εικόνες για να σε εντυπωσιάσει; Όχι δεν στο κάνω, δεν έχω χρόνο και βαριέμαι, μάθε να μεταφέρεις στην αισθητική σου με την σκέψη σου, όχι μόνον με εικόνα, κάνε εικόνα από μόνος σου διά της σκέψεως, αυτό που θέλουν να ατροφίσουν, και για το οποίον έχουμε αφιερώσει ουκ ολίγα άρθρα….

Βλέπεις κάποτε μαζώνους να ανασηκώνουν τα πόδια και να έχουν τις παλάμες την μία επάνω στην άλλη στο ύψος των γεννητικών οργάνων. Βλέπεις να κάνουν συγκεκριμένους ή περίεργους ή συνήθεις [δήθεν] χαιρετισμούς.

Πρόκειται για σήματα μασονίας !

Οι μασόνοι αντιλαμβάνονται βλέποντας εκ τηλεοράσεως !

Εσύ όχι !

Οι κατώτεροι μασόνοι αντιλαμβάνονται άλλα και οι ανώτεροι άλλα, συνάμα είναι και ωσάν φωτοσήμανση ότι η αποστολή εξετελέσθην ή καπνοσήμανση ότι ο εχθρός εξουδετερώθηκε ή πρέπει να εξουδετερωθεί.

Ασπούμε, ότι σε μία στιγμή πρέπει να εξουδετερωθεί φέρειπειν ο Πούτιν, ή ένας άλλος που είναι πολύ σημαντικός αντινεοταξίτης ή αντινεοποχιστής και μπορεί πρακτορικώς να συμπεριφέρεται το αντίστροφο αλλά τον πήραν χαπάρι και ασπούμε ότι υπάρχει κίνδυνος υποκλοπής του σήματος. Τότε οι εκτελετές θα πάρουν το σήμα από κάποια είδηση ή εκπομπή στα καθημερινά τηλεοπτικά και οπτιακουστικά τεκνταινόμενα και η εκτέλεση, όποια και εάν είναι αυτή θα εκτελεστεί. Μέχρι σημείου να δίδουν εντολές σε βασιλείς να κάνουν την τάδε ή τινά πράξη, δήλωση, νομολογία, απόφαση, διαταγή, χωρίς οποιαδήποτε φανερά στοιχεία. Πάει ο οικονόμος και λέγει στον βασιλέα καθώς τρώγει ή καπνίζει: είδα το τάδε σήμα μεγαλειότατε. Ευχαριστώ λέγει ο βασιλέας, σηκώνεται ή τηλεφωνεί και δίδει την διαταγή…. Έτσι απλά, ωραία = στην ώρα τους και αθούρβα δίχως υποκλοπές.

Δεν είναι εύκολο να υποκλέψεις τα σήματα, καθότι οι ίδιες κινήσεις έχουν άλλο νόημα κατά λεπτά της ημέρας, ημερομηνίας, εβδομάδες, μήνες, έτη…. Χρειάζεται Διαίσθηση που στην Ορθοδοξία καλείται Διάκριση !

Κατά συνέπεια, αν το ψάξεις, εγώ βαριέμαι πάντως, δεν έχω περισσόν χρόνον, μαζύν κάνουμε την εργασία, ψάξε εσύ και πές μας, την ώρα που κουτσούφλησε ο Μπάϊτεν στο προεδρικό αεροσκάφος μπορεί ασπούμε να δόθηκε η εντολή να κτυπήσει ο γαλλοεγγλέζικος πύραυλος στορμ σιάτοου την γέφυρα της Ταυρίδος-Κριμαίας ! Ή κάτι πιο σημαντικό, ψάξε, σκάψε, βυθίστου, αναρριχήθου και θα βρεις !

Το όσμημα παιδιών είναι σφαγή και αρπαγή προσφυγόπουλων Ουκρανών που δήθεν χάθηκαν ή δήθεν θα ορφανοτροφοποιηθούν, για τα κλουβιά των μαύρων τελετών και για φάγωμα αδρενοχρωμίου….

Μία ημέρα είδα τον πρόεδρο Μπους στο Ισραήλ σε αίθουσα για θύματα και «θύματα» να διατάσσεται από τον πρόεδρο του «Ισραήλ» να μετακινείται σαν καραγκιόζης από θέση σε θέση. Εξεπλάγην, ερώτησα διάφορους που είδαν τις ειδήσεις, κανένας υπνωτισμένος δεν είδε τίποτε αφού έλαβαν το υποσυναίσθητο μήνυμα.

Μία άλλη ημέρα είδα τον Ρούσβελτ να κατεβαίνει από το αεροπλάνο στο Πεκίνο και τον Μάο να του υποκλίνεται ως υποτελής και οοο Ρούσβελτ ή ποίος ήταν, αδιάφορο [ βλάκας θα επιμένει στο όνομα, ενώ επιμένω στο γεγονός, ψάξε ημερομηνίες θα το βρεις, άμα πιά!] να του κάνει κάτι κινήσεις του τύπου εύγε και πραύω και ως να του έλεγε well done δικέ μας της πρωτόκολλης της «σιών» Μάο Μάο μάο…. μακάο ,!

Τελευταίως στην Ρωσσία γίνονται πολλές εκρήξεις σε εργοστάσια πυρηνικά, χημικά, γέφυρες. Βεβαίως θα πείτε είναι λογικό, πόλεμο έχουν! Ναι αλλά το να κάνεις εκρήξεις στην καρδιά της Ρωσσίας σε τόσον νευραλγικά εργοαστάσια πολέμου, ή υπάρχουν προδότες ή με σήματα πυροδοτούν προδότες ή υποκλέπτες ! Διότι δεν έχουμε να κάνουμε με μία χώρα ξέφραγο αμπέλι μπουρδέλο !

Η σκέψη πάει και σε όπλο που είναι ανακοπτικών σημάτων ! έως και μαγεία , ναι βεβαίως οι αδαείς θα γελάσουν με τις μεγάλες γνώσεις της κουρουφεξαλλάδας τους [χαχαχαχα] !…..

Όταν χαιρετά ένας στρατηγός έναν στρατιώτη και ένας στρατιώτης έναν στρατηγό, χαιρετούν με τον ίδιο τρόπο στο χέρι, με την διαφορά ότι για τον έναν σημαίνει είμαι στο κλουβί των διαταγών σου και για τον άλλο είσαι στο κλουβί των διαταγών μου ! Ομοίως και τα σήματα μασονομώρς διά τηλεοράσεως και συχνάκις δεν γνωρίζουν καν γιατί κάνουν τα σήματα οι κατώτεροι….

Πριν τον Μήτσο της Τάκης σε επανεκλογή οι πυρκαγιές ήσαν σε ύφεση, μετά τον Μήτσο της Τάτζιης σε επανεκλογή οι πυρκαγιές είναι σε έξαρση, απλά πράγματα !

Σημαίνει μεταξύ άλλων: τους καίγω, με κατηγορούν, με εθίζονται, με αγαπάνε, με ξανά ψηφίζουν, τους ξανά καίγω, με ξανά κατηγορούν, με ξανά εθίζονται, με ξανά αγαπάνε, με ξανά ψηφίζουν, ή ψηφίζουν το αδελφάκι μαζωνάκι μου [χαχαχαχα]. Ταδ’ έφη η σοφία των απογόνων των σοφών [χαχαχαχαχαχα] !…..

Άδειασε τες αποθήκες όπλων τις δώρισε στο αδέλφι Ζελένσκυ και τώρα θα αδειάσει περισσότερες αποθήκες όπλων για να στρώσει χαλί στο αδελφάκι Ερνογάν ή άλλο που θα τον αντικαταστήσει. Μα τι προφύτης που είμαι [χαχαχαχαχαχα] ε; Με αμφισβητείς ; χαχαχαχαχα !

Και πού σταματάμε;

Με το που μας βλέπω, δεν σταματάμε στα Εξαμίλια Αγίου Παϊσίου αλλά στα Εξαμίλια Αγίου Κοσμά του Αιτωλού έξω από την Κόρινθον, είθε αυτή η προφυτεία μου να μην ευωδώσει !

Και για την Κύπρο;

Ε Κύπρος μία μπουκιά, ένα έξάμηνο με τρία έτη, λες ;

Μπορεί και ολιγότερο μπορεί και περισσότερο, ήξεις αφήξεις λέγει και η Πειθία Πυθία Πηθία Πηθεία Πειθεία Ειπεθείαν Ειπυθείαν…..

Μπα, ένας ολιγόχρονος θάμνος θα ξερανθεί αργά ή γρήγορα σε συγκεκριμένα πλαίσια, μία γάτα δεν ζη σαράντα χρόνια !

Παρότι επτάψυχη η γάτα, ζη το πολύ 20 χρόνια ; …..

Επτά ψυχές με ολιγοδιάρκεια !

Εν κατακλείδι, ένα ωραίο άρθρο είδα που έγραφε πρώτα του έδωσαν όπλα και μετά τον σκότωσαν:

Σαντάμ Χουσέιν

Οσπάμα Μπιν Λάντεν

Καντάφι

Ζελένσκυ εβραίος σε εξέλιξη….

Προσθέτω ότι αυτά τα κάνουν από πολύ παλειά, το πραξικόπημα εναντίον του βασιλέα της Ρωσσίας Νικόλαο Β΄οργάνωσε ο Τρότσκυ εβραίος, και επειδή γνώριζε όλα τα μυστικά, ανάθεσαν την τελική διευθέτηση στον Λένιν και τον Τρότσκυ τον έπεμψαν στο Μέχικο δήθεν για οργάνωση νέου πραξικοπήματος και τον εκτέλεσαν. Τρότσκυ, Λένιν και Στάλιν, κατ’ εντολήν έκλεψαν τρία διαφορετικά διαβατήρια για να χαθούν τα ίχνη της φυλής τους και ποίοι είναι μέχρι σήμερα. Όπως και ο Χίτλερ, από ποία φυλή ήταν ο πατέρας Αλόϊς; Από την ίδια και οι τέσσερεις !

Στην μικρή σικελιανή και ιρλανδέζικη μαφία, ο εκτελεστής μετά από 5 έως 8 δολοφονίες συνήθως, εκτελείται για να πεθάνουν οι μαρτυρίες, γνώσεις και πληροφορίες και ενίοτε μεταδολοφονούνται οι δολοφόνοι ! Τα ίδια και στην παγκόσμια γιγάντια σιωνιστική μαφιά και έτι υπερχειρότερα !

Αύτα για τα σήματα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην σωτηρίας της ψυχής !

Άλλωστε το είπαμε ότι η ποινή του Ζελένσκυ από τους ευεργέτες του που του δίδουν 100 εκατομμύρια ευροδολλάρια ανά μήνα είναι αργά ή γρήγορα μία ! Όμως, παλαιότερα πρέπει να θυμάστε ότι είπαμε: άμα το λέμε δεν γίνεται ! Και μπορεί κάποιοι από εσάς δεν το παρατηρήσατε, προσωπικά το παρατήρησα όπως και άλλοι, άσε που δεν στο λέμε !

Όταν λέμε: όταν δεν το λέμε δεν γίνεται , σημαίνει δεν το αφήνουν να γίνεται , το ματαιώνουν , το αναβάλλουν αυτοί ή μία άλλη ειμαρμένη , και ένα κόντρα ή ούρειον άλλο πεπρωμένο , και μπορεί να γίνει όταν πια έχει ξεχαστεί από την μάζα που το παρατηρεί και τι το περίεργο με αυτό; Μα είναι το αξίωμα του παράδοξου πειράματος της Κβαντομηχανικής , άντε και καλά χαιρετίσματα !

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
11 σχόλια στο “Οι μαύροι χαιρετισμοί, τα μαύρα σήματα, τα κατάμαυρα ψέματα….”
  1. είδα μια χοντρή σαν να φέρνει για μάγισσα σαν να φορουσε περουκινι εγγλεζου δικαστή και από πίσω δύο τζιτζιφιογγοι σαν να ομίλου σαν γαλλικά……δεν μου λες γιατί τόση πρέμουλα με την Αγγλία και την Γαλλία……θα φταίνε οι κόρες…..ναι αλλά δεν ξέρει αγγλικά είπε ένα τσόκαρο…..

  2. Γεια σας κ. Παναγιώτη. Προσφάτως πριν τις εκλογές, (αρκετό καιρό), άκουσα σε μεγάλο δελτίο Ειδήσεων! Μια φράση έτσι τυχαία τοποθετημένη στη ροή ειδήσεων.. Έλεγε. “Για όσους μεταφράζουν σε άλλη γλώσσα είμαστε μαζί.. Με τον πρωθ/ργο, στο θέμα με την Τουρκία.!” Κάνεις δεν ασχολήθηκε όμως φυσικά χειρονομίες και στάσεις χεριών στη νοηματική….. Συμβενουν συχνά.. Πυκνά και όχι μόνον από “μεγάλους ηγετες” Ας τις αφήσουμε να πέσουν κάτω.. Μακριά από εμάς… Ο Θεός μαζί μας.Αλοιμονο τι Βιώνουμε! Έλεος..

  3. Η φράση συγνώμη ήταν δια στόματος του τέως προέδρου του Σύριζα που παρετηθηκε προσφάτως… Συγνώμη παρέλειψα. Καλό! Καλοκαίρι..Να πω και γω η χαζούλα.. Όπου βρείτε.. Μοιράστε λίγο χαρά!!!!

  4. Θα χρειαστεις 3 λεπτα να εξηγησεις στον ευατο σου για ποιο λογο ο συλλογισμος ειναι λαθος. Και αν αντι να μου ελεγες σε καποιο σχολιοτι να μου πει αυτος, ειχες μπει στον κοπο να διαβσεις το codex magicka του texe mars θα ηξερες τι σκοπο εχουν αυτα που βλεπεις στην TV. O μπαιντεν ηταν μαφια, και η μαφια παντα εχει αρχηγο περιουσιο. Απλα εκανε επισιμη πρεμιερα η σχεση μαφιας κυβερνησης. Οπως και σε καποιο κρατος με πολλα νησια.

  5. Να σε ρωτησω εγω τωρα την γνωμη σου για κατι. ολοι οι σοβαροι στρατοι ξεμενουν απο πυρμαχικα λογω του αδελφου(ης) ζελενσκι. Μεχρι την β. κορεα το πακισταν και την κινα εφτασε το πλιατσικο των πυρμοαχικων. Οι κινεζοι μας εδειξαν οτι εχουν ενα στρατο ιππικο. Αυτη την εβδομαδα. Στρατο οχι 20 χαπατα. Για ποιο λογο εχουν ξαφνικα ολοι οι στρατοι του κοσμο ξεμεινει απο πυρομαχικα ? Η ουκρανια ειναι το θεατρο. Ο λογος ομως ποιο ειναι ? Αν η ααερικη, η αγγλια η γερμανια επρεπε να υπερασπιστουν τα πατρια

  6. εδαφη ανευ πυρυνικων την εχιαν βαψει απο χερι. Αλλα φαινεται να υπαρει μια συμφωνια κυριων (βαλε τον τονο οπου θες) και κανεις δεν εχει πυρομαχικα. Αρα κανεις δεν μπορει να αμυνθει αν χρειαστει η να πειτεθι αν θελει να εκμεταλυετει την κατατασταση. Και αυτο το σκηνικο θα εντεινεται συνεχως και θα πεκετιενεται σε περισσοτερα οπλικα συστηματα. Αλλα τα σημητακια εκτρεφουν εκατομμυρια αλογα. WTF ?

  7. ADS, αυτά που λες για την μαφία τα γνωρίζω και επαυξάνω. Με εκπλήττεις ότι οι κινέζοι εκτρέφουν ίππους, τουλάχιστον σε δύο άρθρα κοινοποήσα τα πλεονεκτήματα των ίππων σε σύγχρονο στρατό μπας και ακούσει κάποιος και για επιβίωση, που τα εντάσσω σε όπλα 1ης και 2ας γενεάς που είναι ακαταμάχητα. Λοιπον, εν συντομία είναι ικανά προς ανάβαση κάθοδον σε κάθε έδαφος, έρημο, δάσος, τροφή πέρνουν από το πέρασμα και σε επί χάρτου νερό, θα έρθουν να σκοτώσουν τους Άραβες και τους Καυκάσιους στον Καύκασο, κατ’ εντολήν των σιωνιστών, όπως προαναγγέλλετε στην Αποκάλυψη, το πώς οι σιωνιστές ελέγχουν τους κινέζους, ότι στέλλουν εκεί κινεζάκια υιοθετημένα που τα κάνουν σιωνιστικά και μετά τα επανατοποθετούν στην κινέζικη πολιτική, ότι έχουν μία συμφωνία χαζζαροκινέζικη έκτοτε από τον χώρο που ήταν η αυτοκρατορία τους απίο κίεβο έως κασπία θάλασσα, ότι ο Κένετυ το είπε αυτό διά των εμβολιασμών που δεν βλάπτουν γενικώς εβραίους και κινέζους παρά λίγους για να καλύπονται, τα έχω βάλει σε άρθρα πρόσφατα και παλαιότερα. Τους άλλους τους λευκούς και παροπλισμένους αφοοπλισμένους θα τους φάνε λαθρομετανάστες, κλίκες μαφίας και επιβίωσης, Ρωσσία, κρύο, έλλειψη τροφών κ.α… είναι η γνωστή εξάλειψη της λευκής φυλής. Ο Θεός μαζύν σου !Φέρε μου το άρθρον με τους ίππους που εκτρέφουν οι Κινέζοι για άρθρον σχετικά με την Αποκάλυψη…. Ουσιαστικά το ιππικό είναι ένα ταχυπεζικό με ευελιξία καλύτερο από άρματα αφού καθώς τρέχει ό ίππος από μόνος του π.χ. φορητός πύραυλος θα αναγνωρίζει τον πιο κοντινό ή πιο επικίνδυνο στόχο και με απλό γύρισμα της κάννης απέναντι θα κτυπάει, με λίγα λόγια….

  8. ΜΑΡΙΑ, δαιμονισμένες με έπαρση, μύηση στο χρήμα και στην αδικία, πολλές και πολλοί. Ο Θεός μαζύ σου !

  9. TSAI, είναι όλοι μαζύν το πούλημα, εξεπούλημα, την προδοσία, εάν δεν ήταν πειασμένοι καναλάρχες και δημοσιογράφοι δεν θα μπορούσαν να περάσουν ό,τι μας προδίδει οι πολιτικοί και αυτό που θέλουν είναι να πείσουν τον κόσμο ότι η προδοσία είναι Πατριωτισμός, αντίσταση πάντοτε και Νικάμε! Ο Θεός μαζύν μας, έπονται ανατροπές για τους σατανιστές!

  10. ΕΛΛΗΝΙΣΤΗΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ έρως έλλην, σου απάντησα στο άλλον άρθρον, δύο φυλές κακοί καλοί, σεσωσμένοι χαμένοι, το είπε Ο Χριστός, και κάτι άλλον το Ελληνικό Έθνος είναι το πιο καθαρόαιμο το έχω αποδείξει και τα 90& των λαών της Μεσογείου και το 95% των Ευρωπαίων είναι Έλληνες, συν οι Καυκάσιοι που λόγω χώρου ενώθηκαν με σχιστομμάτηδες, συν οι Ινδοί με ίδια χαρακτηριστικά με εμάς στην όψη αλλά με μελαμψά χρώματα λόγω ηλιόκαψης εκεί….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek