11:40 - 17/07/2023

Ο Bill Gates πιάστηκε να χρηματοδοτεί τη ρυθμιστική αρχή που ενέκρινε τα επικίνδυνα εμβόλια του για τα παιδιά

Διαφημίσεις

Ο Μπιλ Γκέιτς συνελήφθη να διοχετεύει εκατομμύρια δολάρια σε μια ρυθμιστική αρχή υγείας που ενέκρινε τα αμφιλεγόμενα εμβόλια mRNA του για παιδιά.

Μια έρευνα αποκάλυψε ότι το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates είναι ο κύριος χρηματοδότης της Ρυθμιστικής Υπηρεσίας Προϊόντων Ιατρικής και Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (MHRA).

Το ίδρυμα είναι επίσης ένας από τους μεγαλύτερους χρηματοδότες των κολοσσών της Big Pharma Pfizer και BioNTech.

Το Slaynews.com αναφέρει: Στις 4 Ιουνίου 2021, το MHRA επέκτεινε την εξουσιοδότηση έκτακτης ανάγκης των λήψεων mRNA Pfizer/BioNTech στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Η παράταση επέτρεψε τη χορήγηση εμβόλων για τον Covid σε παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών.

Τότε, ο Δρ. Τζουν Ρέιν, Διευθύνων Σύμβουλος του MHRA, είπε ότι ο οργανισμός «εξέτασε προσεκτικά τα δεδομένα κλινικών δοκιμών σε παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το εμβόλιο Pfizer είναι ασφαλές και αποτελεσματικό σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα και ότι τα οφέλη υπερτερούν κάθε κινδύνου».

Ωστόσο, η δήλωση του Raine και του MHRA φάνηκε να έρχεται σε αντίθεση με τα αποτελέσματα της εξαιρετικά σύντομης και μικρής μελέτης.

Η κλινική δοκιμή της Pfizer διαπίστωσε ότι το 86% των παιδιών που συμμετείχαν στη μελέτη υπέστη μια ανεπιθύμητη ενέργεια που κυμαινόταν από ήπια έως εξαιρετικά σοβαρή.

Μόλις 1.127 παιδιά συμμετείχαν στη δοκιμή, αλλά μόνο 1.097 παιδιά ολοκλήρωσαν τη δοκιμή.

30 συμμετέχοντες δεν συνέχισαν μετά τη χορήγηση της πρώτης δόσης του τρύπημα Pfizer.

Τα αποτελέσματα δεν αναφέρουν γιατί τα 30 παιδιά δεν συνέχισαν να ολοκληρώσουν τη δοκιμή.

Οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο κοινό και περιέχονται σε ένα ενημερωτικό δελτίο της FDA .

Παρά τις ανησυχίες, η MHRA χορήγησε άδεια έκτακτης ανάγκης για το εμβόλιο Pfizer/BioNTech που θα χρησιμοποιηθεί σε παιδιά.

Το γεγονός ότι ο Μπιλ Γκέιτς κατέχει μετοχές τόσο στην Pfizer όσο και στην BioNTech και είναι ο κύριος χρηματοδότης του MHRA είναι σίγουρα λόγος ανησυχίας.

Η συμφωνία εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την προφανή σύγκρουση συμφερόντων.

Το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates αγόρασε μετοχές της Pfizer το 2002.

Τον Σεπτέμβριο του 2020, ο Μπιλ Γκέιτς διασφάλισε ότι η αξία των μετοχών του ανέβηκε προωθώντας τα εμβόλια της Pfizer στα εταιρικά μέσα.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο CNBC, ο Γκέιτς, ο οποίος δεν είναι εξειδικευμένος γιατρός ή επιστήμονας, διαβεβαίωσε τον αμερικανικό λαό ότι το εμβόλιο της Pfizer ήταν ο ηγέτης στον αγώνα για τα εμβόλια Covid.

«Το μόνο εμβόλιο που, αν όλα πήγαιναν τέλεια, θα μπορούσε να ζητήσει την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, θα ήταν το Pfizer», ανακοίνωσε ο Γκέιτς στο προπαγανδιστικό δίκτυο.

Βολικά, το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates αγόρασε επίσης μετοχές της BioNTech αξίας 55 εκατομμυρίων δολαρίων τον Σεπτέμβριο του 2019, λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία του Covid.

Το 2017, το MHRA έλαβε επιχορήγηση από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates ύψους 980.000 λιρών (1,28 εκατομμύρια δολάρια) για μια «συνεργασία» με τον οργανισμό.

Ωστόσο, το MHRA αναγκάστηκε να ανταποκριθεί σε αίτημα για την Ελευθερία της Πληροφορίας τον Μάιο του 2021 σχετικά με τη χρηματοδότησή του.

Τα μη σφραγισμένα οικονομικά αρχεία αποκάλυψαν ότι το τρέχον επίπεδο επιχορήγησης που λαμβάνεται από το Ίδρυμα Gates ανέρχεται σε 3 εκατομμύρια δολάρια και καλύπτει «έναν αριθμό έργων».

thepeoplesvoice.tv

triklopodia.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Καθ' οδόν 07/17/2023 @ 2:12 ΜΜ

    Κι αυτή εδώ πιάστηκε με γλώσσα λανθάνουσα που λέει την αλήθεια. Kούκου.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*