15:16 - 16/07/2023

Του φρόνιμου το παιδί πριν πεινάσει μαγειρεύει αλλιώς η υπέρ οντότητα πληροφορίας το γυρεύει…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η παιδεία μας ελέγχθηκε εδώ και έναν αιώνα από συγκεκριμένα λόμπι και συμφέροντα έτσι ώστε να παράγει συγκεκριμένους ανθρώπους με ανάλογη γνώση που θα συμφέρει πάντα την ελίτ.

Ο παππούς Ροκφέλερ είχε πει ξεκάθαρα ότι θέλω οι άνθρωποι να μην μπορούν να σκέφτονται ή να αμφισβητούν, θέλω να παράγουμε εργάτες.

Αυτός ο Ροκφέλερ είναι και η αιτία όλης της παιδείας μιας και αυτός έφτιαξε τον οργανισμό και χρηματοδότησε τα πανεπιστήμια και έδωσε τον τρόπο που θα πρέπει οι άνθρωποι να εκπαιδεύονται με βάση τα δικά τους συμφέροντα.

Η εξειδίκευση όπως είπα και χθες σε ένα βίντεο μπορεί να μοιάζει σαν μία μέθοδος η οποία βοηθάει στην παραγωγή και στην καλύτερη λύση ενός προβλήματος αλλά ταυτόχρονα ήταν και η διαδικασία όπου η πληροφορία μεταξύ διαφορετικών εξειδικεύσεων θα ελεγχόταν από αυτούς που είχαν φροντίσει να ελέγχουν την πληροφορία και τη γνώση.

Αν κάποιος έχει χρηματοδοτηθεί για να ανακαλύψει το φάρμακο για το συκώτι π.χ. και ένας άλλος ερευνητής από άλλο κέντρο άλλης ειδικότητας ανακάλυψε ότι το κέλυφος ενός σαλιγκαριού βοηθάει το συκώτι αλλά ταυτόχρονα νικάει και τον καρκίνο τότε η πληροφορία τον δύο ερευνητικών κέντρων θα ελεγχθεί από τους χρηματοδότες και θα αποφασιστεί ανάλογα και κατά συμφέρον στο αν αυτή η πληροφορία θα φτάσει και στους δύο ερευνητές.

Για αυτό λοιπόν βιωσαμε στους σημερινούς μας χρόνους αυτά τα οξύμωρα πάνω στην πληροφορία και την επιστήμη όπου άλλοι γιατροί έλεγαν αλλά και άλλοι γιατροί έλεγαν τα δικά τους, για αυτό είδαμε γιατρούς να συμμετέχουν σε παγκόσμια εγκλήματα χωρίς καν να το γνωρίζουν, γιατί απλά εμπιστεύτηκαν φαρμακευτικές εταιρείες οι έρευνες οι οποίες είχαν στηθεί για να τους οδηγήσουν στο να συμμετέχουν σε πρωτόκολλα θανάτου.

Το σύστημα αυτό το οποίο χρηματοδοτείται από ένα πολύ μικρό ποσοστό ανθρώπων, η κοινωνία μας, τα κράτη και οι άνθρωποι τους, που επί της ουσίας όλοι ανήκουν σαν κοπάδι σε αυτό το σύστημα…. ειναι ενα σύστημα του χρέους ανα κεφάλι… σε θέλει να είσαι ένας άνθρωπος που δεν έχεις γνώση να κάνεις πολλά πράγματα, η εξειδίκευση παρουσιάστηκε ως η σωστότερη διαδικασία εξέλιξης πάνω στην επιστήμη αλλά επί της ουσίας ήτανε το μεγάλο κόλπο να κατακτηθεί η επιστήμη.

Εξειδικευμένα μπορούν να είναι τα έντομα όχι όμως ο άνθρωπος που οφείλει να είναι πολυπράγμων και πανεπιστήμονας για να μπορεί να έχει μία ευρεία γνώση και εμπειρία έτσι ώστε να γλιτώνει από τις κακοτοπιές που θέλει το σύστημα να τον βάζει καθημερινά.

Φανταστείτε ότι σήμερα υπάρχει ένα τεράστιο ποσοστό δημοσίων υπαλλήλων όπου βοηθάει κάθε φορά την εκάστοτε εξουσία σαν κομματικός στρατός να κερδίζει τις εκλογές.

Δεν λέω ότι ένας άνθρωπος που είναι δημόσιος υπάλληλος δεν μπορεί να έχει και άλλες γνώσεις…. Λέω ότι η συμφωνία που έχει κάνει ο άνθρωπος σήμερα να πληρώνετε με ζωγραφιστό χαρτί προσφέροντας συγκεκριμένα το χρόνο του σαν ανταλλαγή ήταν μια λανθασμενη συμβαση,ήταν αυτό που τον έχει κάνει να είναι πιο εύκολο θύμα από κάποιους άλλους που ίσως να είχαν επιλέξει τον χρόνο τους να τον ανταλλάσσουν με άλλους τρόπους πιο άξιους και πιο δίκαιους η πολλαπλους σε αποδοση.

Από χτες μαθαίνουμε ότι οι ηθοποιοί του hollywood κάνουν απεργία Με σκοπό να εξασφαλίσουν ότι οι προύχοντες του hollywood δεν θα τους αδειάσουν χρησιμοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη.

Όταν το σύστημα αποφάσιζε να φέρει το σύστημα εξειδίκευσης ταυτόχρονα στα εργαστήρια του είχε βάλει υψηλή ταχύτητα στο να δημιουργήσει την τεχνητή νοημοσύνη…. Γνώριζε δηλαδή το σύστημα ότι κάνοντας τους ανθρώπους να στοχεύουν με το νου τους μόνο προς ένα πράγμα και όχι σε πολλά ότι στο τέλος θα κατάφερνε με την τεχνητή νοημοσύνη να ελέγξει περισσότερο την ανάγκη και την απόδοση.

Παγκόσμια οικονομικοι αναλυτές αναφέρουν ότι θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα στα επόμενα χρόνια στο θέμα εργασίας επειδή η τεχνητή νοημοσύνη καθημερινά κερδίζει έδαφος και θα οδηγήσει εκατομμύρια ανθρώπους στην ανεργια… Μιας και πλέον πια δεν είμαστε χρησιμοι στο σύστημα.

Για αυτό εδώ και πάρα πολλά χρόνια φωνάζω σε όλους ότι πρέπει να γίνουμε άνθρωποι με πολλές ικανότητες, άνθρωποι που θα μπορούν να φέρουν εις πέρας ταυτόχρονα πολλά πράγματα….. Και ναι γνωρίζω ότι υπάρχουν ακόμα και λαϊκές σοφίες που λένε δεν μπορείς να κρατήσεις πολλά καρπούζια σε μία μασχάλη…. Αλλά αυτές οι σοφίες δεν είχαν απέναντί τους μία τεχνητή νοημοσύνη και μία διάθεση ενός συστήματος που θέλει γρήγορα γρήγορα να σε στείλει για να μην το ενοχλείς.

Οφείλουμε σήμερα να αυτό διδαχθούμε μιας και το σύστημά μας δεν έχει αυτή τη γνώση και δεν θέλει να την έχουμε στο να μπορούμε να διαχειριζόμαστε πολλαπλά εισοδήματα να μπορούμε να έχουμε μέσα στον ίδιο χρόνο που προσφέρουμε διαφορετικά από πολλές μεριές μικρά εισοδήματα.

Νομίζω ότι αυτό θα καταλάβεις ότι δεν είναι συνωμοσιολογία, εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι αν αύριο το αφεντικό του του πει τέλος η εργασία γιατί σε κάλυψα με ένα ρομπότ ότι θα ζησει μία στιγμή πολύ ζόρικη αν δεν έχει άλλους τρόπους-ικανότητες ή εισοδήματα από αλλού…. Και το σενάριο μπορεί να φαίνεται υποθετικό αλλά πιστέψτε με καλπάζει εναντίον σας.

Οι 100 μεγάλες εταιρείες του κόσμου που καθημερινά συγχωνεύουν-καταπίνουν άλλες μικρότερες στόχος τους είναι να γίνουν και αυτές παγκοσμιοποιημένες, δηλαδή μία εταιρεία η οποία θα ελέγχει την τροφή άλλη εταιρεία που θα ελέγχει την ενέργεια άλλη εταιρεία που θα ελέγχει την υγεία…. Κι αν και αυτό σας φαίνεται μακρινό να σας πω ότι όσο πιο γρήγορα φέρνουν οι εξουσίες την ιδέα της Νέας τάξης πραγμάτων το ίδιο γρήγορα και αυτές οι εταιρείες θα κατακτήσουν κάθε χώρας ανταγωνισμό και θα εγκατασταθούν και αυτές σαν μία άλλη μορφή εξουσίας.

Ο μέσος πολίτης σε μία μέση ηλικία σήμερα πραγματικά οφείλει στον εαυτό του και στην οικογένειά του να βρει τον τρόπο να εκπαιδευτεί και να είναι χρήσιμος σε αυτό το σύστημα που θέλουν να φέρουν, και να είστε σίγουροι ότι δεν φτάνουν τα απλά πράγματα δεν φτάνει απλά να γνωρίζεις αγγλικά πλέον ή να σχεδιάζεις καλά στο κομπιούτερ η τεχνητή νοημοσύνη θα καταπιεί χιλιάδες μορφές εργασίας και ικανοτήτων .

Μία μορφη που θα είναι πολύ δύσκολο να ελεγχθεί όμως είναι η διαδικασία των πωλήσεων είτε έχουμε χιλιάδες εταιρείες είτε έχουμε 100 εταιρείες πάντα αυτές οι εταιρείες θα θέλουν να κάνουν μεγαλύτερες πωλήσεις θα θέλουν να χτυπάνε τον ανταγωνισμό με τις άλλες εταιρείες πάντα θα υπάρχει αυτή η μάχη.

Για αυτό έχω πει εδώ και χρόνια Αν και ποτέ δεν μου άρεσαν (Πολυεπιπεδα δικτυα) ότι μία από τις λύσεις στον κόσμο που θέλουν να φέρουν είναι να μπορεί ο άνθρωπος να γίνει ένας πολύ ικανος πωλητης ο οποίος θα μπορεί να δημιουργήσει μία ομάδα από ανθρώπους που τον ακολουθούν και με την ιδέα και την έννοια του ότι όλοι μαζί μπορούμε να ωφεληθουμε από τις πράξεις μας να μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του αύριο σε οποιαδήποτε εταιρεία υπάρχει…. Άρα μόλις καταλάβατε ότι σας μίλησα για δίκτυα… Και ναι δυστυχώς καλώς ή κακώς αυτός ο κόσμος που φέρνουν θα καταλήξει να είναι μόνο δίκτυα…. Δίκτυα πωλήσεων

Σκεφτείτε κάτι απλά και δείτε το ότι ήδη συμβαίνει απλά δεν το καταλαβαίνετε, σήμερα μαθαίνουμε ότι υπάρχουν οι λεγόμενοι influencers… Νεαρά αγόρια ή κορίτσια τα οποία έχουνε πάρα πολλούς followers στους λογαριασμούς της κοινωνικής δικτύωσης τους όπου πληρωνονται εκατομμύρια από τις εταιρείες για να διαφημίσουν τα προϊόντα τους…. Εδώ λοιπόν έχουμε ξεκάθαρα το ίδιο πράγμα μόνο που λείπει το να κερδίζουν όλοι μαζί με τον ίδιο σκοπό…. Έχουμε τον αρχηγό τον leader…. Έχουμε την ομάδα του αυτούς που τον αγαπούν και τους επηρεάζει…. Έχουμε και τις εταιρείες που δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς γιατί πρέπει να πουλήσουν..

Δημιουργήστε λοιπόν όλοι σας ένα νέο σκεπτικό μέσα σας, στον κόσμο της τεχνολογίας όπου ακόμα και το που θα κοιτάξουν τα μάτια σου μπορεί να είναι χρήμα για κάποιον άλλον θα πρέπει να βρείτε τη γνώση τους τρόπους και τα ταλέντα που θα μπορούν να δημιουργήσουν ομάδες που θα μπορούν αυτές οι ομάδες να εμπιστευτούν η μία την άλλη αλλά και προσωπικά τον καθέναν από σας έτσι ώστε να δημιουργήσετε ομάδες χρήσιμες προς τις εταιρείες που έρχονται να τελειώσουν το εμπόριο όπως το ξέραμε μέχρι χθες.

Οι τρόποι διαφήμισης έχουν αλλάξει πάρα πολύ και θα αλλάξουν ακόμα πιο πολύ, τα προϊόντα έχουν αλλάξει πολύ και θα αλλάξουν ακόμα πιο πολύ και στην ποιότητά τους αλλά και στη διάρκεια ζωής τους, η τεχνητή νοημοσύνη πρόκειται να φέρει τεράστια επανάσταση σε υπηρεσίες, το ίντερνετ δεν θα σταματήσει να υπάρχει αλλά θα εξελίσσεται συνέχεια και πολλά πολλά ακόμα που αν εσείς σήμερα επιμένετε ότι κάνοντας μόνο μία δουλειά εχωντας μόνο μία ικανότητα και θέλετε να συνεχίζετε και να περιμένετε να εξελιχθείτε και να πάνε όλα καλά τότε σας πληροφορώ ότι έχετε κάνει τεράστιο λάθος και ότι σύντομα κινδυνεύετε να μείνετε πολύ πίσω σε σχέση με άλλους ανθρώπους που απλά θα μάθουν καλύτερα την τεχνολογία και θα αφήσουν ελεύθερα περισσότερα ταλέντα τους να εκτεθούν προς τον κόσμο.

Θα κλεισω με κατι πολυ σημαντικο που καποιοι θα το πουν συνωμοσια αλλα για μενα ειναι ολοφανερο , η εκπαιδευση του Ελληνα σε πολυεπιπεδα δικτυα πωλησεων εγινε τεχνικα εσφαλμενη ετσι ωστε ο Ελληνας να σχηματισει λαθος αποψη για το ολο θεμα και κατα επεκταση να μεινει πισω σε σχεση με αλλες χωρες ! Μια ερευνα να κανει κανεις σε μηχανες αναζητησης θα δει οτι οι πρωτες σελιδες αποτελεσματων θα φερουν πληροφορια που οχι απλα ειναι ψευτικη αλλα εκνευριστικα στημενη ωστε να κανει τον Ελληνα πολιτη να μην εχει γνωση και οπου ακουει Πολυπειπεδο μαρκετινγ να το ονομαζει αμεσως Πυραμιδα , εχει γινει δηλαδη η εκπαιδευση με στημενη πληροφορια και μεσα στο συνολο της συνειδησης του Ελληνα να αποριψει την λυση του αυριο η καλυτερα το αναγκαστικο δρομο του αυριο!…

Καποιοι πονηροι λοιπον θελουν αυτο τον δρομο-λυση να τον προχωρησουν μονοι τους , ειναι στο χερι σου να μαθεις την αληθεια , την σωστη πληροφορια για να δημιουργησεις σωστη κριση για καθε θεμα !Ολα σημερα γυρω σου ειναι πυραμιδα …εισαι πυραμιδικος πολιτισμος ..μην μπερδευεις της εννοιες ..μαθε μονος σου της διαφορες στο τι ειναι νομιμο και τι ειναι απατη ! Φαντασου οτι υπαρχουν δεκαδες χιλιαδες απλοι πολιτες που εχουν δικτυα εκαντοταδων χιλιαδων αλλων ανθρωπων και γελουν με την καρδια τους οταν πεφτεις στην παγιδα που εχουν στησει στο να μην θελησεις και εσυ να κανεις αυτο που κανουν !(Δεν ειναι οξυμωρο πονηρε υπαρχουν πολλα μερεμετια σε ολα αυτα που δεν γνωριζεις)

Δεν ειναι το παρον αρθρο καταλληλο για να εξηγησω το πως λειτουργουν τα αληθινα και πετυχημενα δικτυα , θα το κανω πολυ συντομα με την εναρξη του Σουπερ Μαρκετ των ανθρωπων με πολλα βιντεο και πληρη εξηγηση στο γιατι δημιουργησαμε κατι που μπορει πραγματικα να αλλαξει την ζωη ολων μας !

Stranger..
..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Απροσαρμοστος-Ασυμβιβαστος -Ανυποτακτος 07/16/2023 @ 3:30 ΜΜ

    Πολύ δυνατή η συνέντευξη και η πληροφορια που έδωσες χθες…αξίζει να ακουστεί και 2η και 3η φορά…

  2. !!!!!….περιμενουμε.

  3. !!!!!..περιμενουμε

  4. ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ Ο ΜΕΣΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΚΑΘΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΚΕΨΕΩΣ, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΙΩΝΑ,ΗΛΙΘΙΟΠΟΙΗΤΙΚΗΣ,ΧΡΗΣΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ,ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΦΑΜΙΛΛΟΣ ΝΟΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΑΔΑΣ.

  5. Ειλικρινά μπερδεύτηκα. Εγώ είμαι τοπικός οδηγός δηλαδή γράφω αξιολογήσεις σε καταστήματα.
    Είχα μεγάλη επιτυχία. έβλεπαν την κάθε κριτική μου πάρα πολλά άτομα. Ένας μου είπε ότι του ζήτησαν χρήματα. Εγώ δεν πληρωνόμουν. Έγραφα και σε περιοχές αρχαιολογικούς χώρους. Κάποιες από αυτές δεν τις δέχθηκαν. Τους έστειλα ε-μαιλ και τους είπα τους λόγους ότι δεν θέλω να συνεχίσω. Εδω ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος;Καλημέρα σας,

  6. Καλημέρα σας,
    Οι δυσκολίες μου είναι οι εξής:
    Καταναλώνω προσωπικό μου χρόνο χωρίς να πληρώνομαι.
    Γράφω τοπωνύμια, διάλεκτο, λέξεις σύνθετες, αρχαία Ελληνικά. Το σύστημα δεν τα δέχεται, ενώ δεν μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα, ζω υπό την απειλή των όπλων.
    Αξιολογήσεις με μεγάλη επισκεψιμότητα μετά από λίγο αναιρούνται.
    Αξιολογήσεις με ιστορικά γεγονότα γίνεται αποτροπή αποστολής.
    Αν και έχω ταξιδέψει σε Ελλάδα και εξωτερικό οι στόχοι, που εσείς βάζετε είναι πολύ υψηλοί. Μου αρέσει η ειλικρίνεια, η σ

  7. ΠΗΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ! 07/16/2023 @ 7:51 ΜΜ

    Λέω να ξεκινήσουμε να παράγουμε διοξείδιο του άνθρακα σαν τρελοί.
    Μας έχουν πρήξει ότι θα λιώσουν οι πάγοι και θ’ ανέβει η στάθμη του νερού 200 μέτρα.
    Βλέποντας χάρτες, χάρηκα, είδα τα περισσότερα κέντρα εξουσίας των Ροκφέλερ βυθισμένα.
    Το Αιγαίο ποιο μεγάλο, δίχως καν Ανατολική Θράκη και θα χωρίζει την Δύση με την Ανατολή και το μελλοντικό τους κέντρο/ αυτοκρατορία ”Αστάνα” σε εξαιρετικά ικανοποιητικό βαθμό από στρατιωτικής απόψεως και μάλιστα θα ναι απομονωμένοι από παντού λόγω θάλασσας.

  8. ΠΗΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ! 07/16/2023 @ 7:57 ΜΜ

    Μάλιστα η διαμόρφωση είναι τέτοια που θα επιτρέπει την Δύση, ελεύθερη από την επιρροή τους, απόλυτο άνοιγμα Ναυτικό και τεράστιας κλίμακας εναέρια ασπίδα, ενώ η διαμόρφωση θα εξαναγκάσει και τα Βαλκάνια να δημιουργήσουν τρίπτυχο ένωσης κληρονόμων της γης των Θρακιωτών και Ιλυρίων με την υπόλοιπη Ελλάδα και την Ιταλία περιθωριακά, δίχως ενοχλητικούς από τον Βορρά πλέον προστατευμένοι από Θάλασσα.
    Εξ άλλου καλές οι επαφές των Λαών Αλβανίας/ Βουλγαρίας/ Ελλάδος ήδη.

  9. ΠΗΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ! 07/16/2023 @ 7:59 ΜΜ

    Βλέπω μάλιστα την Λατινική Αμερική με το Μεξικό κληρονόμοι των Αζτέκων και Μάγιας να γίνονται ξανά κυρίαρχοι με τους εισβολείς εγκλωβισμένους στην Αλάσκα και τον Καναδά να παγώνουν, ενώ η μετατόπιση των πόλων μετατρέπει τις περιοχές αυτές σε Αρκτική Ζώνη.

  10. ΠΗΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ! 07/16/2023 @ 8:01 ΜΜ

    Το ωραίο επίσης για την Αφρική είναι ότι πλέον απελευθερώνεται από την επιρροή όλων και λύνει και το ζωτικό της πρόβλημα.
    Όλοι κερδίζουν πέραν από την αυτοκρατορία της Αστάνα, που θ’ αποτελείται από Τουρκόφωνους/ Κινέζους κλπ.

  11. Ελληνικό Ιχώρ 07/17/2023 @ 1:00 ΠΜ

    Έξω από κάθε σχολείο θα έπρεπε να υπάρχουν τα αγάλματα του Σωκράτη και του Αριστοτέλη. Ο Σωκράτης διδάσκει τον κόσμο συνεχώς να αναρωτιέται και να θέτει ερωτήσεις αναλύοντας το κάθε τι. Ενώ ο Αριστοτέλης διδάσκει τη λογική κι είναι αυτός που έμαθε γράμματα στον Μέγα Αλέξανδρο. Αν ζούσε σήμερα ο Σωκράτης θα τον κατηγορούσαν για συνωμοσιολόγο και θα του έκλειναν όλα τα social media. Οι Έλληνες τέτοιους προγόνους έχουμε όπως και τον επαναστάτη Προμηθέα που τόλμησε να τα βάλει με τη θέληση των θεών.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*