14:58 - 15/07/2023

Γνωριστε το healfting , το πειραμα που θα εξελιχθει ζωντανα μπροστα σας !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο ορος Healfting ειναι λεξιπλασια δικη μου (Stranger) και προερχεται απο της λεξεις Heal (θεραπεια) και gifting (Δωρο) … που ποιο πολυ παρθηκε σαν εννοια απο το κινημα Orgonite gifting …τους ανθρωπους που φυτευουν οργονιτες σε συγκεκριμενες περιοχες για να προστατεψουν την περιοχη απο της αρνητικες ακτινοβολιες !

Ειναι νομιζω ενα μιση χρονος που πειραματιζομαι με την ραδιονικη πανω σε ανθρωπους , ζωα , περιοχες κοκ , τα ευρηματα μου ειναι περαν απο καταπληκτικα …αν και η Ραδιονικη με βαση το πολιτικος ορθο του πολιτισμου μας ειναι μια ψευδοεπιστημη !…Δηλαδη κατι που δεν υπαρχει η δεν πρσφερει τιποτα !

Με βαση λοιπον το πολιτικος ορθρο του σημερινου συστηματος δεν μπορω και δεν μου επιτρεπεται να κανω την οποιαδηποτε δηλωση για οτι εχω ανακαλυψει , μονο οσοι ειδαν κατι πανω τους , αλλαγη στην κατασταση τους , βελτιωση η πληρη επιτυχια στο προβλημα τους κοκ μπορουν να μιλησουν για αυτα !…Η να δειξω και να καταμετρησω ζωντανα …το πριν και το μετα ενος πειραματος και ετσι να αφησω την δικη σας κριση να αποφασισει αν μας εχουν κρυψει πολλα…η λιγα !

Τι ειναι το Healfting ;;

Το healfting ειναι η μαζικη τοποθετηση ραδιονικων στοιχειων-κεραιων σε συγκεκριμενες τοποθεσιες με σκοπο την αλλαγη της δονησης της περιοχης και κατα επεκταση την αλλαγη συμπεριφορας των εμβιων οντων σε αυτη την περιοχη !

Σαν παραδειγμα θα φερω ενα εγκατελειμενο παρκο που δεν εχει ποτε κοσμο , η ενα μαγαζι που δεν εχει κοσμο, ..αν πριν για πολλα χρονια ενα σημειο για τους οποιοδηποτε λογους μια περιοχη δεν δεχοταν επισκεψεις …και μετα το healfting αυτο αλλαξει με εμφανεστατο τροπο ..τοτε θα γνωριζουμε οτι με καποιο τροπο το σημα μας επηρεαζει το σημειο και την συνειδηση !

Το healfting θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει σε χωρους με εντονη αρνητικη ενεργεια , σε αναμονες νοσοκομειων , σε χωρους με εντονη δραστηριοτητα και στρεςς , σε εργασιακους χωρους με την ιδια ενεργεια κοκ !

Στα σηματα του healfting θα περασουμε δυο ειδων συχνοτητες , ενα σετ γενικης θεραπειας, χαλαρωσης , απολαυσης, χαρας κοκ ..και ενα σετ απο σηματα απενεργοποιησης της ακιδας …!

Να ξεκαθαρισω οτι δεν υποσχομαι κανενα αποτελεσμα για τιποτα , δεν σπερνω ελπιδες για τιποτα αλλα ως ελευθερος ανθρωπος και ερευνητης οφειλω να πειραματιστω πανω σε οτι ανακαλυπτω !

Πως θα λειτουργησει το healfting ;

10 ατομα απο την ομαδα μου θα επιλεχθουν και θα αποφασισουν ο καθενας ξεχωριστα για το σημειο που θα θελησουν να αλλαξουμε την δονηση του , αυτα τα σημεια θα κινηματογραφηθουν πριν και θα επεξηγηθει η ιστορια τους , μετα θα τοποθετησουμε κατα εκαντονταδες της μικρες κεραιες του healfting και θα καταγραψουμε ολες της αλλαγες στην περιοχη ξανα με βιντεο αλλα και με τυχον μαρτυριες απο αγνωστους ανθρωπους !

Νομιζω οτι αυτο το πειραμα αξιζει να το παρακολουθησεις και να μην χασεις ουτε στιγμη απο την εξελιξη του γιατι ισως να ειναι η πραξη που θα αλλαξει δεδομενα που το πεδιο θεωρει πλεον ως τετελεσμενα !

Τωρα αν εχεις λιγο αντιληφθει τι συμβαινει στην πραγματικοτητα μας θα μπορεσεις να καταλαβεις απο τωρα τον αντικτυπο αυτης της δηλωσης και αρθρου , διαβαζεις τοσα χρονια Κατοχικα Νεα γιατι ειμαστε η μοναδικη σελιδα στον κοσμο που οτι φεραμε σαν πληροφορια στο αποδειξαμε βιωματικα !

Αυτη την στιγμη που σου γραφω εγω και η ομαδα μου τρεχουμε αλλα δυο προτζεκτ που δεχονται λυσαλεα αντισταση για να μην δημιουργηθουν , το Σχεδιο Φοινιξ-την εναλακτικη κοινοτητα θεραπειας στο δασος-και το Σουπερ Μαρκετ των ανθρωπων , θα ηθελα να μπορεις να εχεις την ικανοτητα διακρισης και διαχειρισης πολλων ταυτοχρονων θεματων σαν ανθρωπος μιας και το συστημα σε θελει να εισαι μονιμα στην επιφανεια και να ασχολεισε μονοχνωτα με τα προβληματα που σου δημιουργει , στο επομενο αρθρο μου που ερχεται θα σου εξηγησω γιατι πρεπει να εισαι ενας πολυπραγμων ανθρωπος για να ξεφυγεις απο την παγιδα της Υπεροντοτητας Πληροφοριας !

Μαθε κατι ομως μεχρι τοτε , αν κερδισω την πιστη σου και την εμπιστοσυνη σου θα εχουμε κανει ενα μεγαλο βημα μακρια απο την ψευδαισθηση που θελουν να ζουμε !

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Και στα δικαστήρια παιδί μου

  2. Την πιστη και την εμπιστοσυνη την εχεις την κερδισει ήδη. Προχώρα μαζι σου.

  3. Βλέπω μια αλλαγή διάθεσης Stranger !!!
    Μια νέα δύναμη ώθησης!!!
    Υπέροχο τό Πλάνο/Πείραμα που ξεκίνησες!!!
    Είθε τά αγαθά κίνητρα της πράξης αυτής να αναδείξουν το φως της Αλήθειας
    Αμήν

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*