18:55 - 14/07/2023

Η Ρωσσία να υπερεξοπλίσει τους Υπεραδελφούς Σέρβους Να Προστατεύσουν Τους Εαυτούς Τους, Να Προστατεύσουν Την Ελλάδα Και Την Ευρύτερη Περιοχή…..

Διαφημίσεις

Η Ρωσσία να υπερεξοπλίσει τους Υπεραδελφούς Σέρβους Να Προστατεύσουν Τους Εαυτούς Τους, Να Προστατεύσουν Την Ελλάδα Και Την Ευρύτερη Περιοχή…..

Η Ρωσσία πρέπει να στήσει Βάσεις Ολικού Πολέμου στην Σερβία, μυστικά και με ταχύτητα….

Συνάμα να εξοπλίσει τους Σέρβους σε βαθμόν που να μπορούν να πολεμήσουν όχι μόνον με όπλα που χρησιμοποιούνται στην Ουκρανία, αλλά και μαζικά όπλα καταστροφής εντός μερικών ωρών για να αναχαιτιστούν οι κ@υλες των κοινών εχθρών μας στην ευρύτερη περιοχή…..

Η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη με σώματα στρατού, που να μπορούν να καλεστούν ιδιωτικοί ή αυτόβουλοι δήθεν ιδιωτικοί στρατοί, οι οποίοι να ευρίσκονται σε μυστική συνεννόηση με τους Σέρβους Υπεραδελφούς, για ένωση μετώπου και καταστροφή του πολέμου που σε περίπτωση Νίκης να κάνουν την Μεγάλη Σερβία και Μεγάλη Ελλάδα….

Σ’ αντίθετη περίπτωση, και χωρίς τέτοια σχέδια, ο εχθρός που είμαστε ενταγμένοι μέσα του θα κανονίσει την περαιτέρω γενοκτονία μας και συρρίκνωση των εδαφών μας, μόνον ανιστόριτοι και αφελείς δεν μπορούν να το καταλάβουν…..

Τα σώματα στρατού που θα ενώνονται με τους Υπεραδελφούς Σέρβους πρέπει να μην εισακούουν στο κράτος της Ελλάδος, καθότι τούτο θέλει την οπωσδήποτε συρρίκνωση των εδαφών μας, γενοκτονία του Λαού μας και αντικατάσταση του με φυλές που δεν έχουμε καν συγγένεια…..

Οι Πατριώτες στρατιωτικοί, καταδρομείς, έμπειροι σε εδάφη, τέχνες, όπλα, επιβίωση και τα συναφή, να ενώσουν τας δυνάμεις τους, για να κτίσουμε το Νέον Νικηφόρον Έπος !

Όλες οι Πρόνοιες πρέπει να γίνονται με τρόπους, προσποιήσεις και καλύψεις, που στο προδοτικό πωλειτικό κατεστημένο να μην είναι εμφανέστατα και ούτε οι υπηρεσίες παρακολούθησης να μπορούν να αντιληφθούν…..

Οι Έλληνες είναι περικυκλωμένοι από εχθρούς και το ΝΑΤΟ δεν έχει καμμία εμπιστοσύνη και καμμία αδελφική διάθεση προς τους Έλληνες και υποκρίνεται, αλλά τουναντίον βαστάει εις τον αναπνευστήρα την Ελλάδα μην τυχόν και την χρειαστεί εναντίον των Ρώσσων ή άλλων αποστατών από το ΝΑΤΟ και σε περίπτωση που πλέον το ΝΑΤΟ νικήσει θα εξαφανίσει ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΜΕ ΤΑΣ ΡΙΖΑΣ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΩ ΧΡΟΝΩ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ.

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΩΛΕΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΘΕ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΝΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΒΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…..

Διαδώστε το σε όλους, ο καθένας μπορεί να κτίσει στην ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑΛΕΝΤΑ, ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ….

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΙΑ. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟΝ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΟΥ…..

Οι Έλληνες έχουν αποπλανηθεί ωσάν κοριτσόπουλα, έχουν ψυχοβιαστεί και μεταλλακτεί ωσάν παιδοβιασμένα ανυπεράσπιστα και αυτοανυπεράσπιστα πιτσουνάκια. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ! Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ !!!!

[Εάν η Σερβία καταστεί φόβος και τρόμος στα βόρρεια και χερσαία σύνορα, αν μη τι άλλον εξ’ ανάγκης θα είμαστε χρήσιμοι ως διατήρηση συνόρων στον εχθρόν, σε διαφοριτική περίπτωση θα τους δώσουν από βόρρεια και πάσα άλλη κατεύθυνση το πράσινο υπερθανατηφόρο καταστροφικό «φως»]

ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ

ΓΝΩΣΘΙ ΗΜΩΝ ΕΥΑΤΟΙΣ

ΓΝΩΣΘΙ ΗΜΩΝ ΕΑΥΤΟΝ

ΓΝΩΣΘΙ ΗΜΩΝ ΣΥΝΕΑΥΤΟΝ

Το ΝΑΤΟ δεν λογαριάζει να σώσει κανέναν λαόν απ’ όσους εντάσσονται σε αυτόν, τους χρησιμοποιεί για τα αρρωστημένα σχέδια μία χούφτας δηλωμένους δαιμονόλυκους……

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Τσου ρε Λακη.Τα χαπατα ψηφισαν 40τακατο τον θανατο τους,αλλλλοι 30% ουτε που κουνηθηκαν και να μας σωσει η Ρωσια που δεν γουσταρουνε;Ουτε ο Θεος ο ιδιος τετοιο αδικο.

  2. ΠάνοςΓέριμου 07/15/2023 @ 11:18 ΠΜ

    AIK, Ο Θεός να μας λυπηθεί με τους αντίθεους που μπλέξαμε, και όταν έλεγα ότι τα όπλα μας δεν είναι όπλα μας, όταν αυτοί μας μισούν επειδή είμαστε Χριστιανοί και εμείς είτε αδιαφορούμε ή λέμε ότι δεν είμαστε Χριστιανοί

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*