Διαφημίσεις

Αυτό που συμβαίνει εκεί έξω είναι αυτό που συμβαίνει εκεί μέσα σου βουβάλι της Σερεγκέτυ….

Μία φορά και έναν καιρόν , οι αγέλες λεόντων είχαν πρόβλημα με τα βουβάλια , οι απώλειες από την ενωμένη κερατοκενδία των βουβαλιών ήταν συχνή και αυτόν είχε ως συνέπεια απώλεια των μελών, σκοτωμό αρχηγών, δειλιοποίηση πολλών λεόντων, αποθάρρυνση και τολμοποίηση των άλλων μυρικαστικών ήτοι των γκνους, γαζέλων, των ιππάλας, των τραγόταυρων, των ερυθρόστικτων έλαφων και των άλλων της συνομοταξίας.

Οι λέοντες έφτασαν στο σημείο να σπανίζουν και τα μυρικαστικά-μηρυκαστικά-μηρικαστικά-μηρυκαστικά να σφύουν από ζωή και ανάπτυξη , με πληθυσμό προσαυξητικό…..

Τότε οι λέοντες σκαρφίστηκαν να προσφέρουν έναν ιδιότυπο κομμουνισμό. Τον κομμουνισμό του εγώ, τον κομμουνισμό του ιδιώ, τον κομμουνισμό ο ανόητος, ο αδαής, ο απαίδευτος στην εξ’ αμνημονεύτων Πατριωτική Συνεχή Μεθοδική Προστασία των Βουβαλιών και άλλων μυρικαστικών να υψώσει σημαία με όλα τα χρώματα για να ρίξει όλα τα χρώματα ζώων κάτω από τις όπλες των λεόντων…..

Έτσι δημιουργήθηκε η προπαγάνδα, η προσφορά του δικαιώματος ελευθερίας έξω από τα πλαίσια της αναγκαίας προστασίας, εκατομμύρια διαφορετικές ιδέες και υπουλίες προσφέρθηκαν από τους λέοντες που προσποιούνται ότι ανήκουν σε διαφορετικές φαμίλιες.

Το παγκόσμιο υπουργείο προπαγάνδας δημιούργησε την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και την ανάγκη ψευδανάγκη και ευκολία να προμηθεύεται κάθε μηρικαστικό οπτιακουστικά μέσα συνσυχνοποίησης με την οία και γενικώς όλες μαζύ τις επί μέρους ψευδοαντίθετες προπαγάνδες, αυτό ονομάστηκε έκτοτε δημοκρατία που σημαίνει το χάος του δήμου μέσα στον δήμο και το χάος του δημότη μέσα στον δήμο και προς πάσα άλλη κατεύθυνση, εντούτοις, υπήρχε ακόμη κάποια συνοχή, αφού η δημοκρατία έγινε συνώνυμο ψευδαίσθησης με την ελευθερία !

Και η ελευθερία συνώνυμο ψευδαίσθησης με τον Πατριωτισμό !

Και ο Πατριωτισμός αυτός ο χαώδης και χωρίς νοητικές βάσεις προστασίας συνώνυμο της δύναμης !

Αυτό που συνέβη ήταν ο πανπερισπασμός του να χάσουν τα αισθήματα τα νοήματα και τα νοήματα τα ασθήματα και την αισθητική, αυτό που κάνει τον βούβαλο ανωτέρας φυλής !

Αυτός που υποτίθεται ή είναι ελεύθερος δεν μπορεί να νοιώσει την ανάγκη του Πατριωτισμού και ο πατριώτης δεν μπορεί να νοιώσει την αληθινή ελευθερία για να παλέψει για αυτήν και όχι για κάποια άλλη πουττάνα, που την παίρνει για παρθένα ολκής !

Ελευθερία είναι η Πρόνοια να μην ηττήσαι και η Ικανότητα να νικήσεις μετά την ήττα !

Τι συμβαίνει όμως όταν η ήττα σου προσφέρει μία απαράμιλλη ανεπανάληπτη ελευθερία εις βάρος των άλλων και εις βάρος του ήθους και εις βάρος της ψυχής σου και των ψυχών των άλλων ;

Απλά δεν την πιστεύεις και δεν την εμπιστεύεσαι και συνεχίζεις να είσαι ελεύθερος επάνω σε πτώματα !

Ζης το τώρα μόνον για ‘σένα όπως σε δίδαξαν οι κομμουνιστικές δημοκρατίες και ζης υπέροχα έξω από ενοχές και έχεις για συνοριοφύλακες εκείνους που ποδοπατάεις άμεσα και έμμεσα !

Αυτά είναι τα νέα βουβάλια , διχασμένα σε συμφέροντα και επί μέρους θέλω και μ’ αρέσει , και δικαίωμα μου και ποίος είσ’ εσύ , που θα μου πεις να πολεμώ τους λέοντες !

Και έτσι ολοένα τα πατριωτικά βουβάλια ολοένα δυστάζουν να σκορπούν τον θάνατο και τον περιορισμό στους λέοντες αφού η πράξη αυτή τα κάνει να νοιώθουν υποτελείς των προδοτών βουβαλιών , με την θέληση τους ηλίθια για το τίποτε και το μεγάλο μάταιο που την ζημιά την πληρώνουν μόνον αυτά και την ωφέλεια την λαμβάνουν μόνον προδότες και εχθροί….

Έχει αλλάξει η ράτσα και τα πατριωτικά βουβάλια γυρεύουν βουνά να μην τους βλέπουν και να μην βλέπονται !

Ήρθε και το διαδίκτυο και τότε μπήκε το χάος στην τάξη και η τάξη στο χάος , μπήκε το σκατό στο γλυκό και το γλυκό στο σκατό !…..

Και αυτή είναι η νέα χαώδης τάξη , όπου τα πράγματα , δεν είναι καν πράγματα , αλλά μεταλλαγμένα πράγματα !

Κάθε βουβάλι , κάθε γαζέλα , κάθε ιμπάλα , κάθε ρινόκερως , έχει πλέον μπροστά του για μπροστάρη το διαδίκτυο και την τηλεόραση να του λένε τι θα κάνει χωρίς να του λένε είναι επιτακτικό αλλά από τα πολλά διαφορετικά λέγε λέγε , θα επιλέξει ένα που πάντοτε δεν είναι ίδιο με το της Σύνεσης Πατριωτικό της Πλατείας της Σερεγκετίνης !

Έτσι , βλέπεις βουβάλια , την ώρα που πάνε οι λέοντες να φάνε βουβάλια , να είναι μισθοφόροι των λεόντων και να μπαίνουν μπροστά με νόμους και δόρυα και κέρατα διάφορα , μεταλλαγμένα και παραμεταλλαγμένα , να λιθοβολούν τα Πατριωτικά βουβάλια , αυτό το καλούν στην δημοσκατία ή και δημοσκατογλυκία Επαγγελματισμό , μα είμαι στρατιώτης , μα είμαι δικηγόρος , μα είμαι λογιστής , μα είμαι αστυνομικός , μα είμαι φοροχαφιές , μα είμαι κυβερνητικός υπάλληλος , μα είμαι ιατρός , μα η έρευνα μου χρηματοδοτείται από λέοντες , [μα μα μα μα …. μαμούνια και μαγκώματα] , μα είμαι υπουργός , μα είμαι δικαστής , μα είμαι ο άψυχος νόμος , μα είμαι χρήμα στο χρήμα και δειλός στην δειλία και σκατό στο σκατό και ενταγμένος στην εσωτερική και εξωτερική μισθοφορία και τίποτε άλλο πρέπει να λες !

Όταν δημιουργείς κράτος ξυλώνεις τον Πατριωτισμό , εκτός εάν ο Πατριωτισμός δημιουργήσει κράτος με το ίδιο του το σώμα και με πνεύμα νόμου την ψυχή του !

Βλέπεις πλέον βουβάλι που μεταλλάχθηκε σε στρουθοκάμηλο με πινελιές από λεοπάρδαλη και ιμπάλα , βλέπεις την ελευθερία της ανωμαλίας να έχει διαλύσει πάσα συνοχή για το μέλλον ,

Έτσι, οι λέοντες δημιούργησαν μία δύναμη άνευ προηγουμένου , τέτοια που εάν συνάγονταν όλοι μαζύν στην ίδια χλωροπλατεία για να παλαίψουν με όλα τα μηρικαστικά και αφού τα δεύτερα είναι αποφασισμένα , ο θάνατος των λεόντων να είναι αναπόφευκτος ,

Νομίζουν οι κροκόδειλοι της κόσα νόστρα ότι θα γλυτώσουν από τους λέοντες , αλλά ήδη επεξεργάζονται και προωθούν υπερποτάμιες γέφυρες διέλευσης των κοπαδιών τους , για να μην πέφτουν στα λερωμένα νερά ,

Πραύω λένε τα κοπάδια , πραύω , το ηλεκτρονικό χρήμα θα αφανίσει το μαύρο χρήμα , ναι ρε και εσένα θα σε φάει το μαύρο φίδι της γέφυρας από μάνδρα σε μάνδρα ,

Άσε που κροκό+δειλοί είδαν με αρεσκεία το επιχείρημα , λένε θα πάω να στήσω καρτέρι στο απέναντι σκαλί της γέφυρας , θα φάνε ποδοπάτημα πριν την σύλληψη και εκτέλεση μετά την σύλληψη ,

Το διαδίκτυο είναι ένας νόμος απορρόφησης όλης της ενέργειας κάθε ενέργειας και ρευστότητας , το στέγνωμα των ουρανών , των ποταμών και των οργανισμών ,

Τα Πατριωτικά βουβάλια τα γεμάτα πραότητα και σύνεση γυρεύουν νέα χωράφια , αν έμειναν , πως θα χάσουν βάρος , πως δεν θα είναι πια χονδροκόκκαλα , για να κατοικούν στες σπηλειές ανάμεσα στα ρεύματα στους κρεμνούς ,με τα φαράγγια ,

Το κακό είναι στο δρόμο , μπαίνει στην αυλή , θα μπει σε κάθε σπίτι , δεν θα ελέγχεις ούτε το σπίτι ούτε τον οργανισμό σου ,

Η έρημος ήταν πάντοτε η πεμπτουσία

Η νύχτα έκρυβε την έρημο και τα βουβάλια της ασυδοσίας της ασυνεσίας άναψαν φώτα να φανεί ,

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
2 σχόλια στο “Αυτό που συμβαίνει εκεί έξω είναι αυτό που συμβαίνει εκεί μέσα σου βουβάλι της Σερεγκέτυ….”
  1. Α.ΔΟΥ., όπως το λες , μου φαίνεται ότι ήρθε και το μεγαλύτερον αμερικάνικον χιλιάρμενον στα μέρη μας;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek