12:21 - 13/07/2023

Το Περού ανακοινώνει κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά απο έκρηξη του συνδρόμου Guillain-Barre «γνωστή παρενέργεια του εμβολίου».

Διαφημίσεις

Η κυβέρνηση του Περού κήρυξε εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης για 90 ημέρες λόγω της έκρηξης κρουσμάτων του συνδρόμου Guillain-Barre, σύμφωνα με τοπικές αναφορές.

Οι περουβιανές αρχές κήρυξαν το Σάββατο κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε εθνικό επίπεδο 90 ημερών λόγω της «ασυνήθιστης αύξησης» των κρουσμάτων του συνδρόμου Guillain-Barré. Σύμφωνα με το διάταγμα της Προέδρου Dina Booluarte, περίπου 3,27 εκατομμύρια δολάρια θα διατεθούν για τη βελτίωση της φροντίδας των ασθενών, την ενίσχυση του ελέγχου στον αριθμό των ανιχνεύσεων και τη σύνταξη εκθέσεων για τον πληθυσμό και το υγειονομικό προσωπικό.

Η ασυνήθιστη αύξηση των κρουσμάτων μιας σπάνιας νόσου σε σύντομο χρονικό διάστημα «επηρεάζει αρνητικά τη συνέχεια των υπηρεσιών υγείας, καθώς δεν υπάρχουν αρκετοί στρατηγικοί πόροι για να ανταποκριθούν στον όγκο και την πολυπλοκότητα των κρουσμάτων στις διάφορες εγκαταστάσεις υγείας», προειδοποίησε η Το διάταγμα δημοσιεύθηκε στο El Peruano (Επίσημη Εφημερίδα).

Το σύνδρομο Guillain-Barre είναι μια σπάνια διαταραχή όπου το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος επιτίθεται σε μέρος του περιφερικού νευρικού συστήματος. Αν και το σύνδρομο δεν είναι μεταδοτικό, κηρύχθηκε έκτακτη ανάγκη υγείας 90 ημερών επειδή τα τρέχοντα κρούσματα « έχουν ασυνήθιστα και άτυπα χαρακτηριστικά που απαιτούν ταχεία ή άμεση αρχική θεραπεία», δήλωσε το Ινστιτούτο Νευρολογικών Επιστημών του Περού.

Η ακριβής αιτία του συνδρόμου Guillain-Barre έως τώρα δεν είναι γνωστή, ωστόσο γνωρίζουμε πως αναφέρεται επίσημα ως αντίδραση σε όσους λαμβάνουν το εμβόλιο Johnson & Johnson ή AstraZeneca COVID-19, τα οποία χορηγήθηκαν ευρέως στο Περού, το οποίο έχει εθνικό ποσοστό εμβολιασμού του 92%.

Το Περού δεν είναι η μόνη βαριά εμβολιασμένη χώρα που βιώνει ασυνήθιστες παρενέργειες μετά την κυκλοφορία του εμβολίου Covid-19.

Περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο, η Αυστραλία που ακολούθησε την καθοδήγηση Covid-19 του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του μη εκλεγμένου τσάρου της παγκόσμιας υγείας Μπιλ Γκέιτς, που επαίνεσε την πρώιμη και σκληρή απάντηση της Αυστραλίας στον κορονοϊό.

Η Αυστραλία ανταμείβεται τώρα επειδή ακολουθεί τις οδηγίες της παγκοσμιοποιητικής ελίτ με το υψηλότερο ποσοστό υπερβολικής θνησιμότητας στον κόσμο και ένα από τα υψηλότερα επίπεδα που έχουν καταγραφεί οπουδήποτε στον κόσμο τα τελευταία 80 χρόνια.

Περισσότεροι από 174.000 θάνατοι καταγράφηκαν στην Αυστραλία πέρυσι – 12% περισσότεροι από ό,τι είχε προβλεφθεί.

Αυτό αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο επίπεδο υπερβολικών θανάτων τα τελευταία 80 χρόνια, σύμφωνα με στοιχεία από το Ινστιτούτο Αναλογιστών .

Και οι περίεργες ιατρικές ανωμαλίες συνεχίζουν να εμφανίζονται, με χιλιάδες αθλητές σε όλο τον κόσμο να αναπτύσσουν «turbo καρκίνο των όρχεων» τους τελευταίους μήνες, αφήνοντας τους γιατρούς… μπερδεμένους. Δείτε περισσότερα…

Αυτοί οι νέοι, επαγγελματίες αθλητές υποτίθεται ότι είναι από τους πιο υγιείς ανθρώπους στον πλανήτη. Γιατί λοιπόν ξαφνικά αναπτύσσουν ανεξήγητους και ανίατους καρκίνους σε τόσο μεγάλους αριθμούς;

Την απάντηση την ξέρετε και την ξέρουμε. Μην περιμένετε ποτέ να μας την πουν, θα είναι σαν να παραδέχονται ένα απο τα μεγαλύτερα εγκλήματα της ιστορίας σε βάρος του ανθρώπινου πληθυσμού. Το απόλυτα ασφαλές και αποτελεσματικό είναι το μόνο που αποκλέιεται απο κάθε υποψία.

anazitiseis.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*