Διαφημίσεις

Ο Πόλεμος στην Ουκρανία έχει τελειώσει .Απλά , οι Ουκρανοί προσπαθούν να ανακαταλάβουν τα κατεχόμενα.

Δεν μπορούμε να ¨βγούμε¨ από το Ευρώ διότι ΔΕΝ μας ανήκει η οικονομία μας.

Τα περί ¨Κλιματικής Αλλαγής ¨ και οι κίνδυνοι από την υπέρ θέρμανση του Πλανήτη είναι στην πραγματικότητα -επ΄ ευκαιρίας -μια πολιτική κατά της Ρωσίας. Η Ρωσία καραδοκεί να εκμεταλλευτεί το λιώσιμο των πάγων στην Αρκτική Μέσω του Δρόμου της Βόρειας Θάλασσας . Εξήγαγε πέρυσι 33 εκατ. τόνους υγροποιημένου αερίου και στόχος είναι τα 80 εκατ. τόνοι το 2024.

Καμία συμφωνία και κανένα κράτος δεν μπορεί να σταματήσει τις παγκόσμιες μεταναστευτικής ροές.

Καμία Αστυνομία στον Κόσμο και κανένα σύστημα δικαιοσύνης δεν μπορεί να διαλευκάνει πάνω από το 8% ( στην καλύτερη ) της εγκληματικότητας.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ( ΕΕ) δεν είναι τίποτα άλλο από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα που στηρίζεται από τις οικονομικές πολιτικές που αποφασίζονται για να υπάρχει.

Η τεχνητή νοημοσύνη και οι κίνδυνοι από αυτήν , είναι στην πραγματικότητα ένα νέο στρατηγικό μάνατζμεντ για να πλασαριστεί στο εμπόριο ένα παγκόσμιο μονοπώλιο σχετικά με αυτήν.

Αρμόδιο δικαστήριο για τις όποιες ¨περί θαλάσσης ¨ διαφορές μας με την Τουρκία είναι το Διεθνές Δικαστήριο για το Δίκαιο της Θάλασσας που εδρεύει στο Αμβούργο της Γερμανίας και όχι – παραπλανητικά – το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης .

Εάν στην Ελλάδα λειτουργούσε Συνταγματικό Δικαστήριο , θα ακύρωνε την Συμφωνά των Πρεσπών και πολλές άλλες . Εάν λειτουργούσε Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας θα έπρεπε να υλοποιηθεί το ενιαίο αμυντικό δόγμα Ελλάδας – Κύπρου

Οι Τούρκοι ψαράδες ψαρεύουν ελεύθερα ανατολικά του 25ου παραλλήλου στο Αιγαίο .Καίτοι ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός 1967/2006 «Σχετικά με τα μέτρα διαχείρισης για τη βιώσιμη εκμετάλλευση των αλιευτικών πόρων στη Μεσόγειο Θάλασσα» είναι αυστηρός , η ελληνική νομοθεσία αυθαιρέτως κάνει επιλεκτική εφαρμογή του κανονισμού, αντιβαίνοντας ακόμα και στις υποχρεώσεις της Ελλάδας ως μέλος της Ε.Ε .

Μεταξύ της νοητής γραμμής που σχηματίζουν τα κοντινότερα Ελληνικά , Ανατολικά νησιά στα Τουρκικά παράλια και στα παράλια της Τουρκίας δεν υπάρχει κανένας απολύτως έλεγχος . Η μετάβαση εκατέρωθεν είναι ελεύθερη όπως , και κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα .

Η περιοχή της Θράκης λειτουργεί ως Ελεύθερη Οικονομική ζώνη όπερ σημαίνει ότι ,τα εμπορεύματα θεωρούνται αντικείμενα πέρα από τα όρια του εθνικού τελωνειακού εδάφους και, ως εκ τούτου, δεν υπόκεινται στον κοινό τελωνειακό έλεγχο και στη φορολογία. Το σχέδιο πλέον περιλαμβάνει πέντε νομούς της περιφέρειας -Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας.

Η Συμφωνία των Πρεσπών επιτρέπει σε ¨ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ¨ ψαράδες και στο εν λόγω κράτος να χρησιμοποιούν το Λιμάνι της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και της Καβάλας σαν δικά τους.

Η Τουρκία χρησιμοποιεί ελεύθερα τον εναέριο χώρο πάνω από το ¨μουσουλμανικό τόξο¨ στα βαλκάνια , ως αεροδιάδρομο που την συνδέει με Αλβανία και Λιβύη .

Ρόδος , Ιούλιος 2023

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ( Τμ. Επιφυλακής )

triklopodia.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
2 σχόλια στο “Ο.Υ.Α. Δεκατέσσερις μεγάλες αλήθειες που μας κρύβουν για να μην ¨ξυπνήσουμε¨ ποτέ .”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek